Jump to content



The ATi Catalyst Driver thread.


Recommended Posts

Ποια κάρτα έχεις; Είχες ποτέ πρόβλημα με freezes σε WinXP;

Με την 4870χ2 πήγα να το παίξω σε win7 ultimate σε xp δεν το έχω δοκιμάσει αλλά μάλλον είναι πολύ προβληματικό εκ φύσεως το συγκερκιμένο παιχνίδι.

Link to comment
Share on other sites

ερωτηση.

η καρτα μου ειναι μια 1950pro. εβαλα να δοκιμασω το resident evil 5. προχωραει τα μενου και στο τελευταιο loading με πεταει εξω με ενα μηνυμα για directx. κανω εγκατασταση για τους τελυταιους και ξανα το ιδιο αποτελεσμα. να υποθεσω πως με τελαυταιους dricers (9.11 βρηκα) θα ειμαι οκ?

Link to comment
Share on other sites

και ομως δεν παιζει, ακομα με ολα στο πολυ χαμηλο. μαλιστα στις απαιτησεις, ζηταει το λιγοτερο 2600.

και μου χτυπαει για directx

f_12c33ivd2m_1817400.jpg

Φίλε μου η 1950pro την πατάει κάτω την 2600 για πλάκα , δεύτερον το dx9 error που έχεις κάτι με λάθος εγκατάστασης μου κάνει , δοκίμασε να βγάλεις τελείως τους drivers της ΑΤΙ με κάποιο πρόγραμμα π.χ. Driver Cleaner pro και μετά κάνε εγκατάσταση τους νέους , και καλού κακού ξαναπέρασε το τελευταίο Dx9 .

Link to comment
Share on other sites

Ρίξε και μια ματιά στους φακέλους προς εγκατάσταση του παιχνιδιού.

Μπορεί να παίζει και φάκελος με μαζεμένα αρχεία υποστήριξης που θα περιλαμβάνει το directx και πάσης φύσεως redist.

Δες μήπως χρειάζεται κάποιο από αυτά.

Link to comment
Share on other sites

agp εχεις ή pci-x ?

Επισης οπως και να ειναι δεν εχεις τον τελευταιο driver (η εκδοση του driver ειναι ακριβως απο πανω απο το 9.11 που εχεις κυκλωσει.)

ΟS : το λειτοουργικο ,δηλ τα win.Ποια εκδοση εχεις?

Link to comment
Share on other sites

Όλα καλά με τους 9.11 win7 x64 και το καλύτερο έφτιαξε το NFS SHIFT παίzω στα high με 50-60 fps 1280*1024 se CRT. Απορώ όταν θα βγάλει το patch για της ΑΤΙ η ΕΑ πόσο καλύτερα μπορεί να πάει το παιχνίδι!!!

Επίσης πρόσεξα πως σε burn in(furmark 1.7) η κάρτα μου καταναλώνει 20watt λιγότεροo, δοκίμασα enable-disable AI έβαλα ΑΑχ8 , δεν άλλαξε κάτι στην κατανάλωση. Δεν είχα καμιά πτώση στο vantage.

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.