Jump to content



The ATi Catalyst Driver thread.


Recommended Posts

Με τους 10.1 η οθόνη δεν μπαίνει σε sleep mode μετά το χρονικό διάστημα που έχω ορίσει στα windows. Όταν περάσει το συγκεκριμένο χρονικό διάστημα η οθόνη μαυρίζει (δεν βλέπω δλδ το desktop) αλλά δεν κλείνει (το λαμπάκι της οθόνης παραμένει στο power ON)

Το πρόβλημα το έχει αρκετός κόσμος (οι περισσότεροι με Windows 7 x64 + Catalyst 10.1)

http://forums.amd.com/game/messageview.cfm?catid=279&threadid=126579&STARTPAGE=1&FTVAR_FORUMVIEWTMP=Linear

Και σε μένα το ίδιο γίνεται

Link to comment
Share on other sites

sebastian περιλαμβανει κ τον 10,1 μεσα ? ειδες διαφορα ?

Δεν βαζω αλλο driver προς το παρων ο 9.12 hot fix υποστιριζει eyefinity+crossfire για την 5970! O 10.1 οχι απο οσο τον εβαλα και επαιξα μαζι του!

Link to comment
Share on other sites

ρε παιδια, να κανω μια ερωτηση-απορια? οι drivers της ATI ειναι οι ιδιοι για ολες τις σειρες?

γιατι στα release notes αν διαβασετε, λεει οτι πχ οι 10,1 υποστηριζουν ολες τις καρτες απο 2400 - 59χχ.

προσοχη, δεν εννοω για τα λειτουργικα. εννοω δλδ αν οι drivers των 7-64βιτ πχ, υποστηριζουν ολες τις σειρες και δεν ειναι πχ αλλοι για την 5870, και αλλοι για την 4850.

Link to comment
Share on other sites

Γιατί όμως έχουν παλαιότερη ημερομηνία από τους 10.1? Τους προτιμάμε σε σχέση με τους 10.1? Οι RC1 της msi π.χ με κατέστρεψαν, ενώ με τους 10.1 δουλεύουν όλα μια χαρά, εκτός αυτού που αναφέρθηκε και πιο πάνω για την αδυναμία sleep της οθόνης. Θέλω να πω ότι καλοί οι beta οδηγοί αλλά μερικές φορές υπάρχει λόγος που λέγονται beta.

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Παίδες μια ερώτηση,

εχω βάλει 10.1 hotfix τρέχω Unigine, 3dmark06, vantage όλα κομπλέ κανένα πρόβλημα.

Παω να τρέξω αυτό το τεστ των windows για την αξιολόγηση χωρις κλοκάρισμα στην κάρτα και περνάει κανονικά όταν κλοκάρω την κάρτα μου πετάει error την ώρα που τσεκάρει το windows media, ανοίγω το windows media και π.χ βάζω μια avi ταινια και κανένα πρόβλημα όταν πάω να βάλω ενα βιντεο mp4 αυτό ηταν μαυρίζουν όλα και πρέπει να κάνω restart. :...::...:

*Edit απεγκατέστησα το msi afterburner και κλόκαρα την κάρτα όσο μου επιτρέπει το ccc και το τεστ πέρασε πάλι κανονικά.

Κάποιο πρόβλημα με το msi??

Έγινε επεξεργασία από Alexopus6
Link to comment
Share on other sites

Bioshock 2 με 10.1, πανικός στα artifacts. Unplayable το παιχνίδι. Με τους 10.1 hotfix παίζεται πλέον. Μόνο σε κάποια σημεία γίνονται artifacts όπως π.χ όταν στάζει νερό πάνω στη μάσκα του big daddy. Το νερό εμφανίζεται σαν ένας ορυμαγδός από artifacts που στάζουν πάνω στη μάσκα. Λέω να δοκιμάσω και τους 8.700 στην πρώτη ευκαιρία, να δω τι γίνεται.

Link to comment
Share on other sites

Λοιπόν παίδες χτες η 5870 ξεκίνησε και μου πέταγε μαύρες οθόνες και έκανε και έναν περίεργο ήχο στα ηχεία διάβασα κάτι sites και έλεγαν πως είναι πρόλημα με τους drivers 10,1 και τα windows 7 και πρότειναν να βάλουμε τους 10,1 hotfix, αφίσα όλο το βραδυ το pc ανοιχτό να τρέχει prime95 μήπως και δεν ήταν σταθερό το o.c που είχα κάνει και έφταιγε αυτό.. το pc μόλις ξύπνησα δούλευε κανονικά και το prime δεν είχε πετάξει error, οποτε έκανα ένα format πέρασα τους drivers 10,1 hotfix και άρχισα να πεζό μετά από 20 λεπτά game (το ανεμιστηράκι στο 55%) μου πετάει πάλι μαύρη οθόνη .... αυτό το πρόλημα τώρα τι μπορεί να είναι ? drivers problem or vga? :rant::rant:

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.