Jump to content



Προταση για καλυτερο Lab


o polonos

Recommended Posts

Λοιμπον παιδια προτεινω το Τhe Lab.gr να κανει το εξης: Αν καπιος θα κανει εγγραφη πχ. 01.05.06 και μεσα στο επομενο 3μηνο δεν εχει κανει πανω απο 2-5 ποστ να του σταλει ενα e-mail αν θελει να παραμεινει μελος του thelab.gr. Η να διαγραφεται αυτοματα. Νομιζω οτι ειναι λογικο αφου πολυ χρηστες κανουν την εγγραφη μονο και μονο για να ρωτησουν ενα συγεκριμενο πραγμα. Εσεις τι γνωμη εχετε για αυτο???

Link to comment
Share on other sites

Σαφεστατα εναντια.Δεν χρειαζεται να μπαινει καποιος καθε μερα για να ειναι μελος.Ας κανει μια ερωτηση τωρα και μια αλλη μετα απο δυο χρονια...

Δεν εχω κοψει το lab να εχει ελιτ κοινο...

Link to comment
Share on other sites

Ναι αλλα φαντασου χρήστες που γράφτηκαν και δεν εχουν ποστάρει ποτε ή σχεδόν ποτέ μέσα σε 2-3 χρόνια... Αυτοί δεν χρειάζεται να υπάρχουν στην βάση, ή γράφτηκαν απο λάθος ή δεν επιθυμούν να συμετέχουν. Με αυτήν την λογική ενα μαιλ που να τους ρωτά αν θέλουν να παραμείνουν μέλη ή να διαγραφούν δεν είναι καθόλου άσχημη ιδέα,

Link to comment
Share on other sites

Δεν θα ελεγα ότι ειναι πρόβλημα, αλλα άλλο βάρος εχει να λεει το φορουμ ότι εχει 2000 ενεργούς χρήστες και άλλο 2000 χρήστες που απο αυτούς πατανε οι 100...

Link to comment
Share on other sites

Δε νομιζω να γινει καλυτερο το lab ετσι.

Σκεψου ομως οτι μπορει να υπαρχουν χρηστες με <10 ποστ και να ειναι ενεργοι στο offtopic οπου δεν μετρανε τα ποστ.Αυτους τι θα τους κανεις?

Link to comment
Share on other sites

Βάλε μέσα στο σύνολο και τους forum leechers όπως εγώ π.χ. Που απλά παίρνω ιδέες, γνώσεις και δεν μοιράζομαι σχεδόν τίποτα [άρα δεν ποστάρω] γιατί δεν έχω τις ανάλογες γνώσεις. :)

Και ένα edit για τυχόν ερώτηση.

"Και τότε γιατί έκανες εγγραφή αφού δεν έχεις να "πεις" κάτι; Αφού μπορείς να διαβάζεις και χωρίς να είσαι μέλος"

Και η απάντηση απλούστατα για να μπορώ να συμμετέχω σε τυχόν τέτοια θέματα, ή να ζητήσω συμβουλές σε κάποιο θέμα που δεν θα είμαι καλυμμένος.

@giorgos th. Μα και εγώ βλακείες συνηθίζω να γράφω :tomato:

Link to comment
Share on other sites

Τα πράγματα είναι απλά. Είμαστε μια διαδικτυακή κοινότητα χρηστών. Κάποιοι επιλέγουν να συμμετέχουν ενεργά, να ρωτάνε, να απαντάνε σε ερωτήσεις, να βοηθούν στη λειτουργία του και να βοηθιούνται από αυτή. Τώρα, αν κάποιος αποφασίσει να τιμήσει αυτόν ή οποιοδήποτε άλλο δικτυακό τόπο με την εγγραφή του, αυτό είναι δικό του θέμα. Αρκετά είναι τα fora που παρακολοθούσα και παρακολουθώ χωρίς να έχω γραφτεί, γιατι απλά δε θέλω. Από τη στιγμή όμως που κάποιος μας τιμεί με την εγγραφή του σε αυτό το δικτυακό τόπο, πιστεύω ότι κανείς από εμάς έχει το δικαίωμα να του αρνηθεί αυτο δικαίωμα αυτό και να τον οδηγήσει έκτος forum.

Εξάλλου, με τις μικρές μου γνώσεις πάνω σε δυναμικά fora, πιστεύω ότι δεν υπάρχει πρόβλημα ούτε στη βάση, ούτε στην λειτουργία αυτού.

Link to comment
Share on other sites

Αρχική απάντηση από jogi [Σήμερα, στις 15:38]

Δεν θα ελεγα ότι ειναι πρόβλημα, αλλα άλλο βάρος εχει να λεει το φορουμ ότι εχει 2000 ενεργούς χρήστες και άλλο 2000 χρήστες που απο αυτούς πατανε οι 100...

σε ολα τα fora του κοσμου, ετσι γινεται. το ενεργο ποσοστο ειναι λιγοτερο του 10%. ειναι κατι απολυτα φυσιολογικο.

κι αν φαινεται "καπως" να ειναι 100 οι ενεργοι χρηστες απο τους 2000 εγγεγραμενους, αλλο οσο "καπως" θα φαινονται τα post απο τον deleted user.

οταν διαγραφεται καποιος λογαριασμος, ολα τα ποστ μεταφερονται σε ενα account. σε καποια fora ονομαζεται deleted user. με τον καιρο λοιπον, ο κυριος αυτος θα μαζεψει αρκετες εκατονταδες post.

εκτος αν μιλαμε για διαγραφη των user μαζι με τα post που εχουν κανει, κατι που σημαινει και την αυτοματη διαγραφη των thread που εχουν δημιουργησει.

να συνεχισω;

υγ: εκτος ολων των παραπανω, δεν ειναι τακτικη μας να διαγραφουμε post, ποσο μαλλον χρηστες.

Link to comment
Share on other sites

Εγω απλα μια προταση εκανα και δεν θελω να βρεθω κατηγορουμενος:flower: Αλλα νομιζω οτι ενα e-mail με υπενθυμηση δεν θα κανει κακο σε κανεναν. Μην το περνετε στραβα μια ιδεα ειπα μονο:baby: :baby:

Link to comment
Share on other sites

Κατάρχήν εγω πιστεύω πως και να είναι καταχωρημένοι χρήστες στο the lab χωρίς να είναι ενεργοί απο την στιγμή που αυτό δέν επιβαρυνει το site δέν υπάρχει λόγος να γίνει α.Επίσης όπως ανέφεραν και κάποιοι άλλοι πολλόι μπαίνουν περισσότερο για να ενημερωθούν για κάποια πράγματα ή να λύσουν κάποιες απορίες τους και AN χρειαστεί να πάρουν μέρος σε κάποια συζήτηση.Μία κατηγορία χρηστών ακόμα είναι αυτή των χρηστών που μπάινουν συγκεκριμένα για την κατηγορία των πωλήσεων.. μια κατηγορία την οποία αν δέν είσαι εγγεγραμμένος ΔΕΝ μπορείς να δείς... και γενικώς αν ψά3ουμε όλο και κάποιους άλλους λογους θα βρούμε που να αποδεικνυουν οτι δέν έχει νόημα αυτο αλλα ο κυριότερος είναι το οτι αφου δέν ενοχλούν οι ανενεργοί χρήστες δεν χρειάζεται να διαγραφουν

Link to comment
Share on other sites

Αρχική απάντηση από o polonos [Σήμερα, στις 00:03]

Εγω απλα μια προταση εκανα και δεν θελω να βρεθω κατηγορουμενος:flower:

φυσικα δεν εισαι.

απλα προσπαθω να εξηγησω τι μπορει να προκαλεσει μια τετοια κινηση.

Link to comment
Share on other sites

απο την στιγμη που δεν δημιουργει προβλημα στην βαση νομιζω δεν χρειαζεται να διαγραφει μελος. γνωμη μου και μενα αυτη.... αν δημιουργουσε προβλημα τοτε οκ,κατι θα επρεπε να γινει.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.