armored Φεβρουάριος 25, 2010 #141 Φεβρουάριος 25, 2010 (edited) Οι φωτογραφίες που προσπάθησαν να αλλάξουν την Ιστορία.νομίζω το έβαλα στο κατάλληλο θέμα Έγινε επεξεργασία Φεβρουάριος 25, 2010 από armored
hayabusa Φεβρουάριος 26, 2010 #142 Φεβρουάριος 26, 2010 παίδες, καμια ιδέα σχετικά με το ποιο φίλτρο θα μπορούσε να μας δώσει μια φωτογραφία όπως η παρακάτω;
angel_f Φεβρουάριος 26, 2010 #143 Φεβρουάριος 26, 2010 (edited) Δεν μπορούσε να φτιάξει το καδρο ο ανθρωπος??? τους εχει βγάλει εκτός.... το εφε τον μάρανε Έγινε επεξεργασία Φεβρουάριος 26, 2010 από angel_f 1
voudas Φεβρουάριος 26, 2010 #144 Φεβρουάριος 26, 2010 παίδες, καμια ιδέα σχετικά με το ποιο φίλτρο θα μπορούσε να μας δώσει μια φωτογραφία όπως η παρακάτω; υπάρχει φίλτρο "Ruin Photo" ???:hang3: (με custom brush φαντάζομαι το φτιάχνεις αν θες να χαλάσεις κ εσύ κάποια, εκτός κ αν βρεις actions ή pack με έτοιμα frames...)
hayabusa Φεβρουάριος 26, 2010 #145 Φεβρουάριος 26, 2010 (edited) βρε σεις, δεν θελω να χαλασω τιποτα...απλά επειδή ως γνωστόν δεν πολυ-κατέχω θέλω να βρω καποιο τροπο ωστε να κανω ετσι τα ακρα καποιας φωτογραφιας. Voudas, για πες τιποτα παραπάνω επί των custom brushes Έγινε επεξεργασία Φεβρουάριος 26, 2010 από hayabusa
jpavly Φεβρουάριος 26, 2010 #146 Φεβρουάριος 26, 2010 Ζαννή google it και ξεκίνα να διαβάζεις τίποτα courses. Υπάρχει τόσο υλικό εκεί έξω..Πχ. για το συγκρεκριμένο frame έχω ήδη σκεφτεί 2-3 διαφορετικούς τρόπους, αν μάθεις πολλά γύρω από το PS βλέποντας ένα αποτέλεσμα μπορείς να σκεφτείς πολλούς τρόπους να το κάνεις.
hayabusa Φεβρουάριος 26, 2010 #147 Φεβρουάριος 26, 2010 για πες κάποιον (τρόπο) βρε Γιάννο, θα το ψάξω γενικά αλλά το θέμα είναι να υπάρχει και αρκετός ελεύθερος χρόνος για δοκιμές κλπ. σκέτο διάβασμα δε λέει
jpavly Φεβρουάριος 26, 2010 #148 Φεβρουάριος 26, 2010 Stroke Pattern, Custom Brush ή Masked pattern layer. Σε βοήθησα τώρα; Δεν το κάνω από κόμπλεξ, αλλά θέλω κι εγώ πόση ώρα να κάτσω να τα κάνω, να γράφω τα βήματα κλπ. Από τη στιγμή που με ένα googlάρισμα μαθαίνεις πραγματικά ποιος ο λόγος; Καταλαβαίνω την έλλειψη χρόνου, αλλά αν κάτι σε ενδιαφέρει πραγματικά και είναι και απαραίτητο η ημιμάθεια οδηγεί σε χειρότερα αποτελέσματα (κι εγώ μαζί, ημιμαθής, δεν τα ξέρω και όλα) 1
neuromancer Φεβρουάριος 26, 2010 #149 Φεβρουάριος 26, 2010 Κάτι καλύτερο....Φτιάξε περιμετρικα μια "κορνίζα" σε λευκό χρώμα (στο ίδιο layer - κράτα ένα back-up πρώτα) πάχους γύρω στα 100 pixels. Μετά επέλεξε πάλι περιμετρικά μια "κορνίζα" σε διπλάσιο πάχος (που θα περιλαμβάνει δηλαδή το λευκό και ισόποσο από την εικόνα). Στο επιλεγμένο βάλε distort - ocean ripple.Δοκίμασε με hard selection (με τα selection tools) ή με Select All, Select-Modify-Border που κάνει partial selection. Εδώ δεν θα γίνει κάτασπρο το border. Το αποτέλεσμα είναι cool και στις δύο περιπτωσεις. Αυτό που ζητάς κάτι σε καμβά θυμίζει. Από τα Filter-Texture-Texturizer.edit: βάλε να δούμε και το αποτέλεσμα εννοείται. 1
hayabusa Φεβρουάριος 26, 2010 #150 Φεβρουάριος 26, 2010 thanx, κάποια στιγμή που θα έχω χρόνο να ασχοληθώ λεπτομερώς θα τα δω και θα ανεβάσω και δέιγματα
PetrosD Απρίλιος 18, 2010 #151 Απρίλιος 18, 2010 (edited) Κοιτάξτε τι βρήκα, αναφέρεται στις brushes και στα φίλτρα του photoshop και πόσους πυρήνες-threads χρησιμοποιούν:Regular Operations:Single Threaded:paint brushblur/sharpen brusheraserdodge/burn/saturatehistory brushdefining selection with marquee/lasso/magic wandslicecroptyping texteye dropperincreasing canvas size (trivial operation but seems single threaded)extract3d model transformations (Photoshop extended only)Multi Threaded (uses parts of all cores simultaneously):heal toolgradient toolpatch/heal tool preview/overlaysmudgeart history brush (loads primarily one core, but appears to utilize others to some degree)quick selectmoving around selections (moving the "marching ants" around, includes text boxes)panzoompen toolincreasing image size (quickly drops to near 0% CPU utlization as it runs out of RAM and starts paging to disk)decreasing image size (it's similar to increasing size in function but may use a different algorithm, so tested separately)curves (rendering preview)levels (rendering preview)color balance (rendering preview)Brightness/contrastchanging color mode to indexedFree transform (some of the subfunctions appear to use predominantly one thread but still use the other cores)liquify (both in liquify window and in applying final result)pattern maker (may be RAM limited, usage fluctuates greatly)vanishing pointblack and white (sort of, requires rapid changing of values, otherwise trivial)photo filter (see black and white)posterize (see black and white, heavily uses 3 cores, maxes out one)variations (see black and white)opening multiple files (low load, but seems multithreaded)Auto-merge to HDR with automatic alignment (alignment fully threaded, hdr merge partially)HDR 32-bit to LDR 8-bit conversion (fully threaded)FiltersSingle Threaded:paint daubsCharcoaltexturizerglowing edgesMulti Threaded (uses parts of all cores simultaneously):Colored PencilCut outDry brushFilm grainposter edgeswater colorgraintorn edgesnote paperchromecross hatchstampreticulationbox blur (completely multithreaded, fully uses all cores)gaussian blur (completely multithreaded)lens blur (potentially RAM limited, may utilize better with more RAM)surface blur (completely multithreaded)smart blur (potentially RAM limited, may utilize better with more RAM)shape blur (completed multithreaded)polar coordinates (completely multithreaded)lens correctionunsharp masksmart sharpen (heavily uses 3 cores, maxes out one)noise (needs repeated application to load, otherwise trivial)glass (heavily uses 3 cores, maxes out one)zig zag (needs repeated application, otherwise trivial)clouds (needs repeated application, otherwise trivial)difference clouds (same as clouds)Frescosharpen edges (needs repeated application to load, otherwise trivial)plastic wrapshear (needs repeated application to load, otherwise trivial; heavily uses 3 cores, maxes out one)high pass (needs repeated application)maximumminimumoffseet (needs repeated application)Potentially multithreaded (hard to tell even under repeated application):neon glowAccented edgespatch workstained glassMosaic tilesShearnVidia normal map filter (can only do once, repeated application not possible, appears multithreaded)ocean ripplefibers (can only do once, repeated application not possible, appears multithreaded)Trivial (so fast I can't tell):mosaicΠΗΓΗ: http://techreport.com/forums/viewtopic.php?f=37&t=62622 Έγινε επεξεργασία Απρίλιος 18, 2010 από PetrosD 1
Δημοφιλής Δημοσίευση voudas Απρίλιος 20, 2010 Δημοφιλής Δημοσίευση #152 Απρίλιος 20, 2010 (edited) δοκιμάζοντας το content aware fill του cs5 κάνω δοκιμές χωρίς να το ψειρίζω πολύ κ να διορθώνω, απλά βλέπω πως συμπεριφέρεται το tool από μόνο του... Έγινε επεξεργασία Απρίλιος 20, 2010 από Voudas 19
DarkSaga Απρίλιος 20, 2010 #155 Απρίλιος 20, 2010 ρε φίλε εμένα έχει παγώσει το cs5 δεν επιδρά σε καμία φωτογραφία και με κανένα εργαλείο μονο τα select tools λειτουργούν. βγάζει πολύ δουλειά! δώσε και κάνα παράδειγμα απο stitch που να σου κλείνει τις τρύπες περιεχομένου σε ορισμένες ήθελε απλά δεύτερο πέρασμα π.χ. στοy pgm άφησε τη σκιά αν έκανες εκεί άλλο ένα πέρασμα θα έβαζε σωστότερα χρώματα ,υποθέτω μου άρεσε πολύ η ομαδοποίηση πάνω στα εργαλεία π.χ. photography μοιάζει λίγο στο LR Πλέον?
voudas Απρίλιος 20, 2010 #156 Απρίλιος 20, 2010 πρόσθεσα κ άλλες κ κάποιες ανέβασα λίγο βελτιωμένες εκδοχές...σε κάποιες κάνει θαύματα, σε κάποιες τπτ, σε κάποιες σε φτάνει σε σημείο που με λίγο clone/stamp είσαι άψογος...δε το έχω σκαλίσει πέρα από αυτό... θα επανέλθω για τα υπόλοιπα...
ΝTG Απρίλιος 20, 2010 #157 Απρίλιος 20, 2010 πωπω...τα φωτο thread σε νεες περιπετειες.... περα απο cas ,θορυβο ,δε ξερω τι αλλο ξεχναω τωρα θα λεμε επρεπε να αφαιρεσεις εκεινα τα στρεμματα χωραφια/ εκεινες τις πετρες (@stonehedge?? ) κλπ κλπ.. 1
hayabusa Απρίλιος 20, 2010 #158 Απρίλιος 20, 2010 για εφαρμογή που πάει να κλέψει λίγη ανθρώπινη "σκέψη" μια χαρά μου φαίνεται. όπως είπε και ο Voudas σε ορισμένες με λιγο Clone Stamp μια χαρά έρχονται. Θα κοιτάξω να το δοκιμάσω σύντομα, έχει ενδιαφέρον
Nephiλiμ Απρίλιος 20, 2010 #159 Απρίλιος 20, 2010 για εφαρμογή που πάει να κλέψει λίγη ανθρώπινη "σκέψη" μια χαρά μου φαίνεται. όπως είπε και ο Voudas σε ορισμένες με λιγο Clone Stamp μια χαρά έρχονται. Θα κοιτάξω να το δοκιμάσω σύντομα, έχει ενδιαφέρον Μαθε να κανεις αλλα βασικα και αστο αυτο.
Recommended Posts