Jump to content



’λλος ένας Conroe στην Ελλάδα...


geoal

Recommended Posts

Παιδάκια ήρθε επιτέλους και ο δικός μου Ε6600 εφόσον ξεπεράστηκαν και κάποια οικονομικά προβλήματα που προέκυψαν από μια βλάβη στο αυτοκίνητο μου ξεκινώ το παιχνίδι

Επεξεργαστής: INTEL Core 2 Duo (Conroe) Ε6600 ES 2,40GHz (Διπύρηνος)

Μητρική: INTEL ASUS P5W DH με το 975Χ Northbridge

Μνήμες: 2 x 1024MB Micron PC4200 ECC με τα Micron D9DQW "Fat bodies" chips

Κάρτα γραφικών: Club3d 7950GX2

Τροφοδοτικό: Enermax Liberty 620W

Ψύξη: Για αρχη Αrtic Cooling Freezer 7 Pro και τώρα modded Prommeteia MachII

Η μέχρι τώρα εντύπωση μου από τους καινούριους επεξεργαστές της intel είναι άριστη αλλά δεν μπορώ να πω το ίδιο και για την μητρική της ASUS η οποία παρόλο τον πλούσιο εξοπλισμό της δεν φαίνετε διατεθειμένη να αφήσει τον επεξεργαστή να δείξει το ταλέντο του που από ότι φαίνετε είναι μεγάλο. Τόσα χρόνια έχω αλλάξει εκαντοναδες επεξεργαστές αλλά τέτοιο πράγμα δεν έχω ξαναδεί. Μιλάμε για επεξεργαστή που παει 1,2Ghz πάνω από την ονομαστική συχνότητα λειτουργίας του με μόλις 0.05V παραπάνω τάση που επειδή η ASUS σε φορτίο κάνει undervolt έρχεται στα default. To πρόβλημα μου όπως καταλαβαίνετε είναι ότι με FSB πάνω απο 400 η μητρική δεν είναι σταθερή και για το λόγο αυτό έβαλα το Prommeteia μπας και ανέβω αλλά δυστυχώς μια από τα ίδια. Τι διαιρέτες χαμήλωσα τι τάσεις ανέβασα ρούπι πάνω από 400 FSB η άτιμη. Επειδή τώρα είμαι πτώμα θα επισυνάψω μόνο αυτές τις 2 φωτο και η συνέχεια αύριο.

post-222-1416072695,4338_thumb.jpg

Link to comment
Share on other sites

  • Replies 143
  • Created
  • Last Reply

σε ευχαριστω φιλε μου θα προσπαθησω ξανα για ποιο πανω αλλα δυσκολο το βλεπω η μητρικη μουλαρωνει πανω απο 400. Α επισης να αναφερω οτι η εγκατασταση των Windows ειναι απο το συστημα με τον Athlon64 και ολα τα τεστ που θα κανω χωρις κανενα tweak.

Link to comment
Share on other sites

να εισαι καλα φιλε μου. Οι μνημες χωρις πολυ ψαξιμο ειναι με 5-3-3-10@800 1:1 . Οσο για την μητρικη τι να ρε γμτ μπορει να θελει κατι που εγω δεν το εχω βρει ακομα μην σε παρω στο λαιμο μου. Εχω δει στο xtreme τετοιες στα 445+ αλλα και εγω αυτα σε 2 ωρες λειτουργιας τα βρηκα και ειχα να τσεκαρω και τις μνημες μπας και με εκοβαν αυτες αλλα απο οτι ειδα πανε με αυτους τους χρονισμους γυρω στα 940.

Link to comment
Share on other sites

Αρχική απάντηση από hipro5

’ντε καλή αρχή....... :)

Ααααα...καλα....Τωρα δεσαμε.....!!!!!!!!!!!!

Σιγα να μην ελειπε και ο Μαρτης απο την Σαρακοστη.......

Ρε καθηστε καλα λεμε,,,,,,,,μην μας βαζετε ιδεες

Θελουμε να παμε και διακοπες λεεεεεμμμεεεε...!!!!!!

Link to comment
Share on other sites

Σας ευχαριστω πολυ ολους για τα καλα σας λογια παιδια και ειδικα εσενα George [(Hipro) ξερεις εσυ].

Πανο εκανα μια δοκιμη τις μνημες 3-2-2-2 και καπου στα 345 αρχισαν τα λαθη οποτε εβαλα αυτα που σου εγραψα και δοκιμασα μια στα 940 και αφου ειδα οτι ειναι ΟΚ συνεχισα με τον επεξεργαστη.

mefistofelis : ναι δυστυχως με κοβει η μητρικη δοκιμασα και 6χ410 που βγαινει περιπου 2,5 γιγα ο επεξεργαστης και το συστημα δεν ειναι σταθερο. Στο xtreme εχουν ποσταρει καποιοι με ιδιες μητρικες που χωρις mod πανε 425-445 και με mod 445+

Nos-Dio : Με τρωει να κανω τα mod αλλα επειδη εχω κακη προιστορια με μητρικες θα προσπαθησω να παω ποιο πανω αμονταριστος και βλεπουμε.

madg : ολες οι δοκιμες στις μνημες εγιναν με 2.35V

Παιδια θα επανελθω αργοτερα με περισσοτερα

Link to comment
Share on other sites

Τελικά η asus κατάφερε να κάνει την πατάτα της. Στο xtreem ένας χρήστης με 2 ίδιες μητρικές και το ίδιο cpu στην μία σταματάει στα 400 ενώ στην άλλη 450. Geoal δοκίμασε να βάλεις διαιρέτη στις μνήμες, κάποιοι κέρδισαν 40-50mhz

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.