Jump to content



Πρόβλημα με το BF2142 demo


Thresh86

Recommended Posts

Απλά δεν παίζει!Κάθε φορά εμφανίζει error η εφαρμογή. Το επανεγκατέστησα,έβαλα τελευταίους drivers κάρτας γραφικών,έπαιξα με το reforce,κατέβασα το τελευταίο DirectX και συνεχίζει να μου βγάζει αυτό το μήνυμα:

"Ελαττωματική εφαρμογή bf2142.exe, έκδοση 0.0.0.0, ελαττωματική λειτουργική μονάδα renddx9.dll, έκδοση 0.0.0.0, ελαττωματική διεύθυνση 0x000093c6."(απο το Event Viewer)

Καμιά ιδέα?

Link to comment
Share on other sites

http://www.microsoft.com/downloads/details.aspx?FamilyId=2DA43D38-DB71-4C1B-BC6A-9B6652CD92A3&displaylang=en

Kατέβασε την τελευταία έκδοση του DirectX και όλα θα δουλέψουν (λογικά)

(edit: είναι η web έκδοση αυτή, βάζει κάποια νέα .dll, νομίζω είναι το DirectX 9.0c July. Κάπου τα είχα βρει μαζεμένα αυτά, θα ψάξω λίγο ακόμα)

(edit2: Found it -> http://www.shdon.com/view?doc=d3dx Κατεβάζεις το all versions)

Link to comment
Share on other sites

Να πω με τη σειρά μου μόνο κάτι για το reforce.Το προγραμματάκι αυτό δημιουργεί τέτοια σφάλματα λόγω του κλειδώματος του ρυθμού ανανέωσης σε όλα τα τελευταία παιχνίδια της microsoft (πχ halo, fable).Ίσως γλυτώσει μερικούς από το ψάξιμο που έκανα εγώ για να βρω γιατί ένα σωρό παιχνίδια σκαλώνανε με το που άρχιζαν χωρίς κάποιο ιδιαίτερο λόγο.

Link to comment
Share on other sites

Αρχική απάντηση από THRESH [Χθες, στις 18:00]

Πάντως γενικά έχει προβληματάκια....

Όσο ασχολήθηκα δεν είχε κανένα πρόβλημα και μιλώντας με επαγγελματίες beta tester, είχαν την ίδια άποψη. Παίζει να είναι από τα πιο bug-free games ever ;)

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.