Jump to content



Ποιο DVD writer ?


iparout

Recommended Posts

Καλησπέρα.

Εχω το NEC-2500A εδώ και κάποια χρόνια και θα ήθελα να πάρω κάτι πιο γρήγορο. Καίω σχεδόν αποκλειστικά DVD+R της TY, οπότε οι απαιτήσεις μου είναι κυρίως οι εξής :

1) Ταχύτητα εγγραφής DVD+R.

2) Ταχύτητα ανάγνωσης των DVD+R που καίω.

3) Να υποστηρίζει bitsetting.

Βέβαια, επιπλέον δυνατότητες (π.χ DL burning) θα ήταν ευπρόσδεκτες, έτσι ώστε να μην το αλλάξω σύντομα.

Επίσης, θα μετρούσε πολύ στην επιλογή μου να υπήρχε ποικιλία από unofficial firmwares για το αντιγραφικό που θα πάρω, όπως υπήρχε για το NEC 2500 που έχω, για το οποίο έβγαινε στην κυριολεξία ένα firmware για κάθε γούστο.

Ποια θα ήταν η καλύτερη επιλογή μου ?

Thanks in advance.

Link to comment
Share on other sites

+1 NEC 4571 εδώ και άψογο.Αν πραγματικά όμως σου περισσεύουν προτείνω το καινούριο Plextor.Θα πείτε δεν προσφέρει τιποτα πια ουσιώδες σε σχέση με τον ανταγωνισμό αλλά κατά τη γνώμη μου είναι κορυφή σε ποιότητα και ταχύτητα.

Link to comment
Share on other sites

Και εγω εκανα προσφατα μια ερευνα αγορας dvd-rw και κατεληξα σε pioneer 111. Μια χαρα επισης ειναι και το lg h22 καθως και το liteon shm 165p6s. (Οχι οτι αν παρεις κανα nec θα ειναι κακο...)

Link to comment
Share on other sites

Bitsetting σημαίνει να μπορείς όταν καις DVD+R να αλλάζεις το "label" (δεν ξέρω πως να το πω αλλιώς) του DVD από DVD+R σε DVD-VIDEO, έτσι ώστε να το υποστηρίζουν περισσότερα standalone DVD Players. Αν και δεν πιστεύω ότι τα καινούρια θα έχουν πρόβλημα συμβατότητας...

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.