Jump to content



Υποθεση Rapidshare


FRuLiS13_acg

Recommended Posts

Πρωτα απο ολα την καλημερα μου σε ολα τα μελη του φορουμ. Το εχω πει πολλες φορες και θα το επαναλαβω για μια ακομη, η ανταλλαγη γνωσεων & αποψεων μεσα απο τα φορουμ ειναι μονοδρομος για τους χρηστες διαδυκτιου στην εποχη μας! Υποστηριζωντας αυτην την αποψη ενεργα, σημερα ζητω τις γνωσεις και τις γνωμες ολων των χρηστων του φορουμ πανω στο θεμα Rapidshare.

Πριν ξεκινησω θα ηθελα να ξεκαθαρισω τα εξης...

1. Δεν ανοιγω το παρων θεμα με καποιο κακοβουλο σκοπο πχ. πειρατεια, καταπατηση δικαιωματων κτλ.

2. ...Ανταλλαγη αποψεων για τροπους που μπορουν να καταστηλουν τον τροπο που λειτουργει το εν λογο site.

3. ...Για οποιοδηποτε αλλο λογο που μπορει να χαρακτηριστει κακοβουλος.

Βασικη αιτια που ξεκαθαριζω αυτα τα θεματα ειναι αφενος για να αποφυγω πιθανα κακοβουλα σχολια αλλων χρηστων του φορουμ και αφετερου για να ξεκαθαρισω τις προθεσεις μου στην ομαδα admin. του φορουμ.

Μετα απο αυτη την μικρη εισαγωγη θα περασω στο θεμα το οποιο με απασχολει. Ανεξαρτητα με το τι υπηρεσειες η συγκεκριμενη ιστοσελιδα προσφερει και κατα το ποσο καποιοι συμφωνουν με αυτες, υπαρχει μια μεγαλη πλειοψηφια χρηστων που επισκεφτεται καθημερινα το εν λογο site και κατεβαζει πραγματα. Αναμεσα σε αυτους υπαρχουν δυο κατηγοριες. Η πρωτη κατηγορια κανει χρηση της δωρεαν με περιορισμους υπηρεσια & η δευτερη κατηγορια ειναι αυτη που απαρτιζεται απο συνδρομητες.

Στο σημειο αυτο ειναι που θελω την βοηθεια σας. Εχω αποφασισει να κανω συνδρομη, αλλα εχω παρα πολλες αποριες και ζητηματα που με απασχολουν. Το πρωτο και πιο σημαντικο ειναι γυρω απο την μεθοδο με την οποια προπληρωνεις την συνδρομη σου. (Βασικα σημερα θα αχοληθω μονο με το συγκεκριμενο θεμα).

Μεχρι τωρα ευτυχως η' δυστηχως δεν εχει χρειαστει να κανω καποια συναλλαγη μεσα απο το διαδυκτιο και να χρειαστει να δωσω τα προσωπικα μου στοιχεια. Παραλληλα εχω πολλους ενδιασμους για το τελικο αποτελεσμα της συνολικης διαδικασιας. Δηλ. στο τελος λαμβανεις αυτο που θελεις η' εχεις πληρωσει για κατι και στο τελος χανεις τα χρηματα σου?!

Θα ηθελα σε πρωτη φαση καποιο σχολιο, και αν ειναι δυνατον την βοηθεια καποιων χρηστων που εχουν κανει συνδρομη. Αναλογα με τις πιθανες απαντησεις που θα προκυψουν θα θεσω και τα υπολοιπα ερωτηματα/αποριες που εχω.

Ευχαριστω προκαταβολικα οσους θα εχουν την καλη διαθεση να καταθεσουν την αποψη τους η' ακομη καλυτερα την προσωπικη τους εμπειρια.

Link to comment
Share on other sites

Χρησιμοποιώ το rapidshare εδώ και εναν χρόνο. Δεν ειχα ποτε προβλημα και ειναι επαγγελματίες στον τροπο που χειριζονται τα λεφτά σου. Προτίμησε να κανεις πληρωμη απο paypal...

Link to comment
Share on other sites

Ειναι αρκετα εύκολο. Πήγαινε στο paypal.com και κανε register. Λογικα θα χρειαστει πιστωτική κάρτα ή λογαριασμό τραπέζης. Νομίζω ότι η paypal συνεργάζεται με τις ελληνικές τράπεζες αρα δεν θα εχεις πρόβλημα.

Link to comment
Share on other sites

@blade_pan

Δεν έχει σχέση με τράπεζα, πιστωτική κάρτα χρειάζεται μόνο.

Είναι μια συνηθισμένη συναλλαγή με πιστωτική κάρτα. ΕΣΥ αποφασίζεις πόσα θα πληρώσεις...

Link to comment
Share on other sites

Η electron visa της Πειραιώς και σχεδόν κάθε άλλη visa/mastercard Ελληνικής τράπεζας

υποστηρίζεται πλήρως από το paypal.

Στην πληρωμή θα δηλώσεις paypal,θα ανοίξει ένα νέο παράθυρο

όπου θα κάνεις log-in στο paypal account σου και εφ' όσον τα στοιχεία

της πληρωμής είναι σωστά, απλά κάνεις accept.

Σε λίγα λεπτά θα λάβεις ενημερωτικό mail για την κίνηση στο λογαριασμό σου.

Link to comment
Share on other sites

  • 4 weeks later...
Αρχική απάντηση από Snips [Σήμερα, στις 00:25]

’λλη μια ερώτηση.

Που μπορώ να δω μια list με τα αρχεία στο Rapidshare?

Αν εννοείς να κάνεις search για αρχεία, όχι δεν μπορείς για λόγους ασφαλείας όπως γράφει στο F.A.Q. το Rapidshare.

Απλά βρίσκεις τα links και κατεβάζεις.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.