Jump to content



Απαραδεκτο!!! για το μεγαλυτερο ιντερνετικο μαγαζακι "eshop


bourlas1416003173

Recommended Posts

Η ιστορία ξεκινάει πριν 3 εβδομάδες όπου ξαφνικά η μητρική asus m2n sli deluxe δεν κάνει βοοτ. Το μηχάνημα έχει αγοραστεί ολοκληρο (εκτος απο το case και την ψυκτρα) από το μεγαλύτερο ιντερνετικο μαγαζάκι eshop με τιμολόγιο.

κάνω τα γνωστά reset cmos και βγάζω και την μπαταριά αλλά τίπoτα παίρνω τηλέφωνο το μεγαλύτερο ιντερνετικο μαγαζάκι "eshop" και μου λένε φερε το pc να το δούμε οπότε ξεκινάω και το πάω στο μαγαζάκι eshop.

Η παραλαβη αν και λιγο χυμα μιας και δεν έγραψαν τι παρέλαβαν και ο υπάλληλος μου είπε να γράψω εγώ ότι θέλω στο χαρτί ήταν γενικά εντάξει.

Μου λένε ότι από τρίτη τετάρτη θα με πάρουν τηλέφωνο να μου πουν τι έχει. Βέβαια τους τονίζω ότι δεν έχω την απόδειξη διότι είναι με τιμολόγιο και δεν βρήκα τον λογιστή. Κοιτανε στο κομπιουτερ τους και με βρίσκουν.

Την πέμπτη τους παίρνω τηλέφωνο, ναι λέει είναι χαλασμένη η μητρική αλλά δεν την έχω αγοράσει από εκεί οπότε να πάω να το πάρω.

Αντε πάλι τα ίδια αφού ο υπάλληλος με βρήκε και το αφμ μου είναι το τάδε

ναι μισό λεπτό (12 λεπτά αναμονής) ναι το βρήκαμε οκ να μιλήσουμε πάλι αύριο.

Φυσικά παίρνω εγώ τηλέφωνο το σαββατο και πάλι η ίδια ιστορία είναι χαλασμένη η μητρική αλλά δεν την έχω πάρει από εκεί οπότε να πάω να το πάρω. Ξανά τα ίδια το αφμ μου είναι το τάδε και με βρίσκουν πάλι οκ ναι

από δευτέρα. Εδώ αρχίζω και παίρνω ονόματα.

Παίρνω τελ την τρίτη επιτελούς μετά από μια βδομάδα βρίσκουν ότι η μητρική έχει αγοραστεί από εκεί αλλά δεν την έχουν κοιτάξει ακόμη?? Πριν μια βδομάδα την είχαν κοιτάξει αλλά δεν την είχα αγοράσει από εκεί οι τύποι είναι για γέλια.

Να ξαναπάρω αύριο να μιλήσουμε

Κάθε μέρα παρά μέρα μιλάμε στο τηλέφωνο και πάλι να πάρω αύριο

αυτό για 15 μέρες. Το Σάββατο λοιπόν επιτέλους ναι όλα εντάξει έχει έρθει και το φορτηγό με τις μητρικές αλλά ακόμη δεν έχουν προλάβει να τις ξεφορτώσουν οπότε μπορεί να μην προλάβουν σήμερα το πολύ δευτέρα.

Σήμερα επιτελούς δευτέρα το φορτηγό είναι στο μενιδι και έρχεται, το σαββατο ήταν εκεί αλλά δεν το είχαν ξεφορτώσει και την δευτέρα πήγε στο μενιδι.

Περίληψη ιστορίας

-Το μεγαλύτερο ιντερνετικο μαγαζακι "eshop" θέλει μια βδομάδα για να βρει ότι έχει κάποιος αγοράσει από εκεί μια μητρική

-Θέλει δυο βδομάδες να μιλάς μέρα παρά μέρα και κάθε μέρα θα τα πούμε αύριο

-Και αφού γίνουν όλα αυτά φορτώνουν και ξεφορτώνουν το φορτηγό τους μια στο χαλανδρι και μια στο μενιδι

Σήμερα δεν άντεξα άλλο πήρα τον δικηγόρο μου να τους πάρει τηλέφωνο

δεν με νοιάζει πόσο θα κοστίσει η μητρική αυτή αλλά έχω βγει από τα ρούχα μου.

Επίσης έστειλα γραμμα στο υπουργείο εμπορίου (Γενική Γραμματεία καταναλωτή και Γενική Γραμματεία Εμπορίου), υπουργείο ανάπτυξης και στον ΙΝΚΑ και περιμένω να δω πότε θα ξεφορτώσουν το φορτηγό στο μενιδι.

To μεγαλυτερο ιντερνετικο μαγαζακι eshop

Link to comment
Share on other sites

  • Replies 41
  • Created
  • Last Reply

καλα εγω ειχα στηλει μια μνημη σε ενα μαγαζι στα χανια #@$!@$ η μνημη εκανε 7 μηνες περιπου να ερθει στα χερια καθε βδομαδα τους 3 πρωτους μηνερς περναγα και ρωταγα και οι κοπανοι κοιταζαν τα χαρτια και ελεγαν δεν εχει ερθει ακομα ωσπου μια μερα παλι για να ξαναρωτησω ημουνα στο σημειο του σερβις γιατι οι αλλοι δεν ηταν στα ποστα τους και ριχνωντας μια ματια βλεπω την μνημη παρετημενη σε ενα ραφι ελεος δλδ 2,5 μηνες την ειχαν εκει και δεν την ειχαν κοιταξει #$:@$@#$

Link to comment
Share on other sites

ο λόγος που αγοράστηκε το pc από το eshop (το κανονικό καταστημα όχι στο internet) δεν ήταν η τιμή αλλά η ποικιλία σε hardware τα αλλά μεγάλα καταστήματα έχουν 2-3 μάρκες μητρικών, 2-3 γραφικών κτλ ετσι πρεπει ο χρηστης να παει εδω για το ενα εκει για το αλλο κτλ ενώ το eshop έχει το θετικό ότι από όλα τα είδη hardware έχει την μεγαλύτερη ποικιλία. Ορίστε είπα και ένα θετικό του για να μην λένε μερικοί οτι είναι flame thread

Link to comment
Share on other sites

Eγώ έχω περιοριστεί σε fanakia - mouse - mousepads και λοιπα μη ηλεκρονικά απο εκει. . Σε καταλαβαίνω πλήρως . Πρίν κανα 2 καλοκαιρια πέρασε ενας μήνας για rma a64 3000+ , μονο τα τηλεφωνήματα να κρατούσα σε $$ [μισο μην κλεισετε . 10λεπτά/. μισό μην κλεισετε 5 λεπτά / . επαναπροσδιόρισα την ενοια του μισού. ] θα είχα αγοράσει εναν Χ6800es [τότε :hehe:] Tελικά την τελευταία εβδομάδα του μηνός ετυχε απάντησε το τηλ ο προιστάμενος και βρέθηκε λύση . [το δέμα ηταν δρομολογημένο 20 μέρες αλλα wtf δεν ειχε φύγει ακόμη]

Link to comment
Share on other sites

Και εγώ παιδευόμου με εναν 3800+ Χ2 κανενα 1,5 μήνα για rma...

Athens2004 τα τηλεφωνα ήταν ...ασε.

Τελικά αφού δεν μπορούσαν να μου τον αντικαταστήσουν μου έδωσαν πίσω τα χρήματα που τον είχα αγοράσει και πήρα τον Ε6600 και μου έμειναν και απο πάνω χρήματα...!!!

Link to comment
Share on other sites

Αρχική απάντηση από obijuan1983

Και εγώ παιδευόμου με εναν 3800+ Χ2 κανενα 1,5 μήνα για rma...

Athens2004 τα τηλεφωνα ήταν ...ασε.

Τελικά αφού δεν μπορούσαν να μου τον αντικαταστήσουν μου έδωσαν πίσω τα χρήματα που τον είχα αγοράσει και πήρα τον Ε6600 και μου έμειναν και απο πάνω χρήματα...!!!

:eek:

[kafros mode on]

Δε το λεγες πιο νωρίς, αφού μας σπάνε που μας σπάνε τα νεύρα τουλάχιστον να πάρουμε κάτι Καλό!Μπράβο τους πάντως που το κάνανε!

[/kafros mode off]

Link to comment
Share on other sites

Το e-shop αγοραστηκε απο τον Ομιλο Γερμανος?

Αν ναι τοτε ειμαι και γω παθων με ενα κινητο που μου βγαλανε την πιστη να το φτιαξουν.Και αφου το εφτιαξαν ακομα περιμενω να ερθει.....

Link to comment
Share on other sites

Για να λεμε και τα 'καλα' (ας πουμε) του eshop... σκληρος δισκος WD αντικατασταθηκε σε 20 μερες...οχι και ΤΟΣΟ ασχημα σε σχεση με αυτα που ακουγονται για το συγκεκριμενο μαγαζι (απεχει βεβαια ΑΡΚΕΤΑ απο τους αντιστοιχους χρονους του ΠΛΑΙΣΙΟΥ).. αλλα και παλι, χρειαστηκαν τηλεφωνηματα επι τηλεφωνηματων μπλα μπλα μπλα...

Παντως, τις αγορες απο κει (εγω και μερικοι φιλοι) τις εχουμε κοψει...μπας και γινουν ανθρωποι

Link to comment
Share on other sites

Αρχική απάντηση από steve_m

Απιστευτο το ποσο γρηγορα μεγαλωνει ενα "θεμα" που αναφερεται στις δυσλειτουργιες του συγκεκριμενου μαγαζιου...

Αν είναι ένα θέμα ίσως είμαστε άδικοι, αλλά όλοι σχεδόν όσοι ποστάρανε είναι παθόντες....

Link to comment
Share on other sites

20 μερες για ενα δισκο ειναι...τριτοκοσμικη αντιμετωπιση! Υπαρχουν ατομα που εχουν μονο ενα δισκο στο pc,τι θα εκαναν θα εμεναν για 20 ολοκληρες μερες χωρις υπολογιστη ,αν ειναι δυνατον,ξυλο που τους χρειαζεται!

Link to comment
Share on other sites

Και γω μια από τα ίδια. Έχω εκεί 2 βδομάδες τώρα μια μητρική και πάλι καλά είναι δεύτερου συστήματος. Ούτε φωνή ούτε ακρόαση... Από αύριο θα αρχίσω και γω τα τηλέφωνα!

Link to comment
Share on other sites

Αρχική απάντηση από ΝTG

με τουτα και με εκεινα το κλεισατε το μαγαζακι...:hehe:

(δεν πιστευω να ειναι βρωμοδουλεια κανενος?)

Mόνο αν είναι κανείς μέσα στο eshop και σαμποτάρει τα rma!

Δεν εξηγείται αλλιώς!:hehe:

Link to comment
Share on other sites

Εγώ ένα σκληρό χρειάστηκε να αλλάξω, σε 5 μέρες είχε γίνει η αλλαγή. Και όχι, δεν έχω βύσμα στο e-shop. Απλά ήταν η μόνη φορά στη ζωή μου που ήμουν πιο τυχερός από τους άλλους :p

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.