Jump to content



Ποιό πρόγραμμα χρησιμοπιείτε για DEFRAG ?


Dagalidis

Recommended Posts

  • Replies 40
  • Created
  • Last Reply

εγω παλι ειμαι με τη βλακεια των win...ειναι τοσο βλακια που αν τελειωσει και το ξανακανεις απο την αρχη ολο και κατι θα πειραξει...αλλα δε βαριεσε...απο το χαλι που ειναι στην αρχη...που να φορτωνω τη registry ...

Link to comment
Share on other sites

Αρχική απάντηση από tolis86 [Σήμερα, στις 22:10]

ολο και κατι θα πειραξει...αλλα δε βαριεσε...απο το χαλι που ειναι στην αρχη...που να φορτωνω τη registry ...

Τι θελεις να πει ο ποιητης?:rolleyes:

Link to comment
Share on other sites

Αρχική απάντηση από $George Vasil$

Τι θελεις να πει ο ποιητης?:rolleyes:

ναι οντως εχεις δικιο...δε το εγραψα και πολυ καλα...αυτο που ηθελα να πω ηταν πως κανοντας 2η φορα defrag ολο και κατι θα μετακινησει...και που να φορτωνω τη registry με προγραμμα που θα ειναι για defrag...ασε....εχω πολυ καιρο να βαλω κατι τελειως νεο...τρεμω οτι θα θελω μετα απο κανα δυο μερες φορματ....ελεος....παλιοπαραθυρα..

Link to comment
Share on other sites

Τα χω δοκιμασει τα 3 πιο γνωστα και τελικα κατεληξα σε PD8 Pro.

To 0&0 Defrag απλα μου διελυσε τον δισκο οταν εκανα offline defrag (σε επιπεδο software εννοω οχι φυσικα σε hardware) οποτε δεν το χω σε καθολου εκτιμηση.Εννοειται πως και το PD και το Diskeeper ποτε δεν μου δημιουργησαν προβλημα στο offline defrag.Κατα τα αλλα το online defrag του ειναι καλο.

Το diskeeper 2007 pro premier αν δεν εχεις ενεργοποιημενα τα Invisitasking και I-FAAST χαραμιζεις κατεμε το προγραμμα καθως περα απο την σαφως καλυτερη ταχυτητα το manual defrag του δεν εχει και μεγαλες διαφορες σε σχεση με το defrag των XP (που ουτως 'η αλλως στο Diskeeper βασιζεται)

Και επισης μην ξεχασω και το Fragshield που δεν το χουν ουτε το O&O ουτε το PD8.

Αλλα ειδα ενα σημαντικο μειονεκτημα και πιστευω οτι κατα πασα πιθανοτητα ειναι bug.Απλα το pc φορτωνει για μερικα δευτερα παραπανω στο Boot οταν αυτο ειναι εγκατεστημενο.Λογικα πιστευω οτι δεν θα γινεται αυτο οταν θα βγουνε πιο νεα builds.

To PD8 Pro μου αρεσει η τεχνικη που χρησιμοποιει στην τοποθετηση ολων των αρχειων ακομη και του pagefile και ολων των system files.Ακομη κανει την ιδια δουλεια με το bootvis αυτοματα οταν κανεις smart placement defrag και εχω παρατηρησει πολυ γρηγορα boots.

Ισως να χρησιμοποιυσα diskeeper αλλα δεν θελω να εχω Processes στο background (αυτα που εχει το PD8 τα κλεινω και τα ανοιγω μονο οταν κανω defrag) εχω 16 background processes χωρις ανοιχτα εννοειται προγραμματα γιατι να τα αυξησω?

:D

Link to comment
Share on other sites

Αρχική απάντηση από EvilRyu [Σήμερα, στις 01:04]

Τα χω δοκιμασει τα 3 πιο γνωστα και τελικα κατεληξα σε PD8 Pro.

μια απ'τα ιδια.. :T:

Αρχική απάντηση από EvilRyu [Σήμερα, στις 01:04] To 0&0 Defrag απλα μου διελυσε τον δισκο οταν εκανα offline defrag (σε επιπεδο software εννοω οχι φυσικα σε hardware) οποτε δεν το χω σε καθολου εκτιμηση.Εννοειται πως και το PD και το Diskeeper ποτε δεν μου δημιουργησαν προβλημα στο offline defrag.Κατα τα αλλα το online defrag του ειναι καλο.

μια απ'τα ιδια.. δυστυχως :TD: (σε raid0, αν παιζει κανενα ρολο)

Link to comment
Share on other sites

Αρχική απάντηση από bourlas [Χθες, στις 21:53]

πρόσφατα δοκίμασα το παρακάτω προγραμματακι και είναι απίστευτο

http://disktrix.com/

μέχρι τώρα είχα το ο&ο αλλά το ultimate defrag rules

To κατέβασα - το εγκατέστησα, αλλά δε τρέχει το trial demo ....:(

Τζάμπα κόπος.... :TD:

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.