Jump to content



VHS κασέτες στον υπολογιστή


HellhammeR

Recommended Posts

Μήπως ξέρει κανέις τι θα χρειαστώ για να μπορέσω να περάσω ταινίες απο κασετες VHS στον υπολογιστή? Ας πούμε τι προγράμματα θα χρειαστώ και τι καλώδια.

Επίσης μπορείτε να μου πείτε κάποιο πρόγραμμα που να ενώνει VOB files σε ένα ενιαίο??

Ευχαριστώ.:)

Link to comment
Share on other sites

Για το πρώτο σκέλος, θα χρειαστείς μια κάρτα σύλληψης εικόνας. Τα καλώδια που θα χρειαστείς, θα τα έχει η κάρτα στη συσκευασία της :) Όσο για το πρόγραμμα που θα χρειαστείς, ακόμα και το movie maker των win θα κάνει μια χαρά τη δουλειά του.

Link to comment
Share on other sites

Επειδή προσωπικά αντιμετώπισα το ίδιο θέμα, σου προτείνω να πάρεις απλά μια κάρτα τηλεόρασης και μετά το ξανασυζητάμε, γιατί έτσι θα κάνεις τη ζωή σου ευκολότερη ;). Βέβαια αν θες καλύτερη ποιότητα, τότε πρέπει να το δούμε. Καλώδια προγράμματα μην ανησυχείς θα τα έχει λογικά η κάρτα τηλεόρασης. Εγώ ωστόσο έχω άλλη ερώτηση, τι video έχεις?Τι δυνατότητες/εξόδους έχει?

Link to comment
Share on other sites

Αν έχει video in η κάρτα γραφικών, σύνδεσε το video σου στην κάρτα γραφικών και κατέβασε το WDM οδηγό της κάρτας γραφικών.

Μετά χρησιμοποίησε όποιο πρόγραμμα θέλεις (των Windows ή της Pinnacle)

Υπάρχουν και ειδικές κάρτες σύλληψης video για επαγγελματίες.

Δουλειά μπορείς να κάνεις και με TV card.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.