rory Οκτώβριος 26, 2010 #841 Κοινοποίηση Οκτώβριος 26, 2010 Δεν ξερω γιατι γινοταν αυτο και αν ηταν οντως προβλημα των drivers η κατι αλλο(πχ. κακη εγκατασταση),αλλα το εκανε απο οταν τους εβαλα.Tωρα με τους καινουριους ειναι παλι μια χαρα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
CENTRAL Νοέμβριος 5, 2010 #842 Κοινοποίηση Νοέμβριος 5, 2010 Ρε παιδιά, έχει νόημα να περνάμε νέους drivers κάθε λίγο και λιγάκι;;; Link to comment Share on other sites More sharing options...
amdnikos Νοέμβριος 5, 2010 #843 Κοινοποίηση Νοέμβριος 5, 2010 Ρε παιδιά, έχει νόημα να περνάμε νέους drivers κάθε λίγο και λιγάκι;;;Φυσικά. Έκτος από την βελτιστοποίηση που δίνουν σε fps στα νέα games, προσθέτουν sli profiles για τους έχοντες sli. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoMaR Νοέμβριος 5, 2010 #844 Κοινοποίηση Νοέμβριος 5, 2010 Ρε παιδιά, έχει νόημα να περνάμε νέους drivers κάθε λίγο και λιγάκι;;;οχιαν εισαι απλος gamer σαφως και οχι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
amdnikos Νοέμβριος 5, 2010 #845 Κοινοποίηση Νοέμβριος 5, 2010 οχιαν εισαι απλος gamer σαφως και οχι.Σχετικό Ιάσονα. Απλα την απάντηση την έδωσα με βάση την gpu του φίλου που δε δείχνει casual gamer. Πάντως αν παίζεις 1-2 παιχνίδια το χρόνο, η δε παίζεις και καθόλου όντως δε χρειάζεσαι αλλαγή drivers κάθε λίγο και λιγάκι. Αν όμως ασχολείσαι αρκετά με gaming, είναι γεγονός ότι όταν προτοκυκλοφορει ένα game, ως συνήθως δεν έχει sli/cf support, (δεν αναφέρομαι στον τοπικ σταρτερ) το gpu usage παραμένει χαμηλό (με αποτελεσμα χαμηλά fps) και σε σπάνιες περιπτώσεις βλέπεις μέχρι και παραμόρφωση textures και χρωμάτων με παλαιότερους drivers. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoMaR Νοέμβριος 5, 2010 #846 Κοινοποίηση Νοέμβριος 5, 2010 ναι ρε συ εννοειταιαν μιλαμε για sli / cf ναι σιγουρα πρεπει να δουλευουν οι κεραιες του με οτι νεοτερο.απο εκει κ περα αν παιζει απλα για να παιξει και δεν εχει πανω αριστερα το fraps να τρεχει , τοτε οχι δε χρειαζεται.υποψην...αναφερομαι στο καθε λιγο και λιγακι που εθεσε σαν ερωτημα και οχι να μην ανανεωνει καθολου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GruntGR Νοέμβριος 6, 2010 #847 Κοινοποίηση Νοέμβριος 6, 2010 260.99 WHQLedit : και international εκδοσηΔιαβαζω πολυ καλο feedback απο κατοχους 4xx, πιο συγκεκριμενα το medal of honor και bc2 τρεχουν επιτελους οπως πρεπει, ελπιζω να ειναι η ιδια κατασταση και για εμας με τα "μουσεια" τις 260 - 280 - 295 κλπ, οχι τπτ αλλο, εχω ΠΗΞΕΙ με τους 182.50 Official NVIDIA 260.99 WHQL Display Driver Feedback Thread For NVIDIA Geforce Desktop/Notebook/ION GPUs - NVIDIA Forums - Page 2Nα και ενα guide για το βαλε-βγαλε μιας και το driver sweeper αποσο ξερω δεν κανει δουλεια πλεον GeForce Driver Installation Guide - NVIDIA Forums 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
amdnikos Νοέμβριος 6, 2010 #848 Κοινοποίηση Νοέμβριος 6, 2010 Διαβαζω πολυ καλο feedback απο κατοχους 4xx, πιο συγκεκριμενα το medal of honor και bc2 τρεχουν επιτελους οπως πρεπει, ελπιζω να ειναι η ιδια κατασταση και για εμας με τα "μουσεια" τις 260 - 280 - 295 κλπ, οχι τπτ αλλο, εχω ΠΗΞΕΙ με τους 182.50 Official NVIDIA 260.99 WHQL Display Driver Feedback Thread For NVIDIA Geforce Desktop/Notebook/ION GPUs - NVIDIA Forums - Page 2Nα και ενα guide για το βαλε-βγαλε μιας και το driver sweeper αποσο ξερω δεν κανει δουλεια πλεον GeForce Driver Installation Guide - NVIDIA ForumsΔεν χρειαζεται κανενα guide. Ολη η σειρα 260.χχ εχει κατα την εγκατασταση, επιλογη clean install που αν το επιλεξεις αφαιρει απο παντου μεχρι και registry ολοκηρωτικα τους οδηγους. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
CENTRAL Νοέμβριος 8, 2010 #849 Κοινοποίηση Νοέμβριος 8, 2010 οχιαν εισαι απλος gamer σαφως και οχι.Τελευταία δεν πολυπαίζω... ο χρόνος πλέον είναι ανύπαρκτος...Thanx guys! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Borg Νοέμβριος 10, 2010 #850 Κοινοποίηση Νοέμβριος 10, 2010 262.99 WHQLThis is a WHQL-certified driver for the new GeForce GTX 580 GPU.Additional InformationInstalls HD Audio driver to version 1.1.9.0.Includes PhysX System Software to version 9.10.0514.Supports DirectCompute with Windows 7 and GeForce 8-series and later GPUs.Supports OpenCL 1.0 (Open Computing Language) for all GeForce 8-series and later GPUs.Supports OpenGL 4.1 for GeForce 400 series GPUs.Supports GPU overclocking and temperature monitoring by installing NVIDIA System Tools software. Link to comment Share on other sites More sharing options...
amdnikos Νοέμβριος 10, 2010 #851 Κοινοποίηση Νοέμβριος 10, 2010 Υπόψιν ο driver αυτός είναι μόνο για 580GTX. Link to comment Share on other sites More sharing options...
thefou Νοέμβριος 10, 2010 #852 Κοινοποίηση Νοέμβριος 10, 2010 Καλησπέρα παίδες.Προσπαθώ να περάσω τον 260.99 και μου βγάζει failed.Το κάνω με driver sweeper τα ίδια.Προσπαθώ να τον περάσω πάνω απο αυτόν που έχω ήδη (258.96) τα ίδια.:hmm:Γνωρίζει κανείς κάτι;;;;; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Borg Νοέμβριος 10, 2010 #853 Κοινοποίηση Νοέμβριος 10, 2010 Καλησπέρα παίδες.Προσπαθώ να περάσω τον 260.99 και μου βγάζει failed.Το κάνω με driver sweeper τα ίδια.Προσπαθώ να τον περάσω πάνω απο αυτόν που έχω ήδη (258.96) τα ίδια.:hmm:Γνωρίζει κανείς κάτι;;;;; κατα την διάρκεια του install, επέλεξε το manual και κλικαρε το uninstall drivers και μετα θα περάσει τα νέα Link to comment Share on other sites More sharing options...
GruntGR Νοέμβριος 10, 2010 #854 Κοινοποίηση Νοέμβριος 10, 2010 Τζαμπα χαρηκα τελικα Fermi issues: Low GPU Usage and Bad Company II Stuttering - Page 72 - Overclock.net - Overclocking.net ΑΧΡΗΣΤΟΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ :wall::wall::wall::wall: Οταν πιανω 50fps η αισθηση ειναι λες και παιζω με 20, ολα λαγκαρουν :S μια λυση ειναι το dx9 mode αλλα εχω σιχαθει να βλεπω jaggies πια, με βλεπω να τραβαω και αυριο τα βυζια μου με το black ops Link to comment Share on other sites More sharing options...
Borg Νοέμβριος 10, 2010 #855 Κοινοποίηση Νοέμβριος 10, 2010 Τζαμπα χαρηκα τελικα Fermi issues: Low GPU Usage and Bad Company II Stuttering - Page 72 - Overclock.net - Overclocking.net ΑΧΡΗΣΤΟΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ :wall::wall::wall::wall: Οταν πιανω 50fps η αισθηση ειναι λες και παιζω με 20, ολα λαγκαρουν :S μια λυση ειναι το dx9 mode αλλα εχω σιχαθει να βλεπω jaggies πια, με βλεπω να τραβαω και αυριο τα βυζια μου με το black ops με ποια κάρτα είσαι? Link to comment Share on other sites More sharing options...
GruntGR Νοέμβριος 11, 2010 #856 Κοινοποίηση Νοέμβριος 11, 2010 (edited) με ποια κάρτα είσαι? Με ποιο επεξεργαστη ειμαι να ρωτας καλυτερα !! Ανοιξα thread στο hardocp να τα χωσω λιγο Are you a bc2 player ? Do NOT buy gtx460 if .... - [H]ard|Forum δεν νομιζω να χρειαζεται κανεις μεταφραση edit : On the bright side ..... Η επιλογη HDMI - HDTV ( Audio Disabled) στο display -> change resolution του forceware control panel λειτουργει κανονικα, ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ μπορω να εχω συνδεδεμενη την TV με καλωδιο dvi-hdmi για εικονα και ξεχωριστο RCA απτην x-fi στην αναλογικη υποδοχη για τον ηχο, οταν ειχα την gtx470 οι τοτε drivers δεν το επιτρεπανε αυτο και αναγκαστηκα να καλωδιο mini hdmi - hdmi Έγινε επεξεργασία Νοέμβριος 11, 2010 από GruntGR Link to comment Share on other sites More sharing options...
Borg Νοέμβριος 11, 2010 #857 Κοινοποίηση Νοέμβριος 11, 2010 κοιτα να δεις που απ οσα παιχνίδια και αν εχω τρέξει , δεν την/τις εχω δοκιμάσει στο bc2 αυτό με το hdmi audio είναι ένα θέμα που εμένα με μπέρδευε πολλά θέματα ε και φυσικά είναι πάντα off τώρα πάντως όταν είχα την 480 σε εμένα πήγαινε ρολόι, δεν είχα ποτέ κανένα θέμα απο αυτά που λέγανε, η τουλάχιστον οσο έπαιζα το παιχνιδάκι Link to comment Share on other sites More sharing options...
Redemption Νοέμβριος 14, 2010 #858 Κοινοποίηση Νοέμβριος 14, 2010 (edited) Υπόψιν ο driver αυτός είναι μόνο για 580GTX.Με Modded Inf δουλευει σε ολες τις καρτες.http://rapidshare.com/files/429778770/NV_DISP.INFΟ Driver να πω οτι δουλευει αψογα εδω 480GTX. Έγινε επεξεργασία Νοέμβριος 14, 2010 από Redemption Link to comment Share on other sites More sharing options...
SkaL- Νοέμβριος 16, 2010 #859 Κοινοποίηση Νοέμβριος 16, 2010 Με Modded Inf δουλευει σε ολες τις καρτες.http://rapidshare.com/files/429778770/NV_DISP.INFΟ Driver να πω οτι δουλευει αψογα εδω 480GTX.Με GTX460 και 262.99 έχω πρόβλημα με τις σκιές στο arcania, έβαλα τον 261.00 απο guru3d και όλα πάλι οκ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
amdnikos Νοέμβριος 17, 2010 #860 Κοινοποίηση Νοέμβριος 17, 2010 Με Modded Inf δουλευει σε ολες τις καρτες.http://rapidshare.com/files/429778770/NV_DISP.INFΟ Driver να πω οτι δουλευει αψογα εδω 480GTX.Προφανώς αναφέρθηκα στον driver όπως τον κατεβαζεις από nvidia. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts