Jump to content



Onepagebook banned in hwbot for cheating....


Recommended Posts

Πάει κι αυτό το thread στο OCX........Το σβήσανε.....για να μην υπάρχουν αποδείξεις στο μέλλον οπότε οι μελλοντικοί χρήστες δε θα ξέρουν τίποτα περί αυτών των θεμάτων....Κούνια που σας κούναγε!..... :p

Link to comment
Share on other sites

IMHO το εκανε για να παιρνει hardware απο εταιριες.

Δεν ξερω αν οι "πρωτιες" του τον εβαλαν μεσα στην Team αλλα να ενας καλος λογος να κλεψεις.

Και μια καλη ατακα του

Αρχική απάντηση από Onepagebook

I think, I gotta sleep later on..too tired.

:rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl:

Link to comment
Share on other sites

Δεν μου φανηκε καθολου μα καθολου παραξενο. Αν και δεν ποσταρω πολυ ουτε εδω, ουτε στο XS, παντα εδω και αρκετα χρονακια καθομαι με ενα ποτηρακι καφε και διαβαζω τα κατορθωματα των ιερων "τερατων" του Overclocking ...hipro5, chilly1, macci, KingPin, και αλλους διαφορους. Αυτο ομως που με παραξενευε παντα μα παντα ηταν οτι ο OPB, οταν τεσταρε ενα σετ απο μνημες τις πηγαινε στον Θεο κυριολεκτικα, ενω αλλα sites που κανανε review με τις αντιστοιχες μπορει να τις βγαζανε και μαπα ή πολυ μετριες.

Link to comment
Share on other sites

Καλά..αυτά που έκανες με τις μνήμες ήταν αληθινά..

Αφού δούλευε για την Gskill και τώρα για την Team...άμα είναι όλη μέρα μέσα στις μνήμες..διαλέγει τσιπάκια για πλάκα..:)

Link to comment
Share on other sites

Kαλά πέρα απο την πλάκα και γνώσεις έχει και εξοπλισμό και απο tweaking πολύ καλα ξερει ο Opb , οτι ισως πειραξε 2-3 αποτελέσματα δεν παει να πει πως οτι ποστάριζε πάντα ηταν ''πειραγμένο'' , απο την άλλη ισχύει βέβαια και το , ''Χαλάς πολύ ευκολα κάτι που εχεις κοπιάσει να φτιάξεις'' και αυτο ειναι κατι που θα εχει καταλάβει και ο ίδιος . . ;)

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.