Jump to content


Unreal Tournament 3 πρώτες Εντυπώσεις!


Maximus

Recommended Posts

Σε αυτή τη σελίδα υπάρχουν οι πρώτες εντυπώσεις για το επερχόμενο Unreal Tournament 3 (πλέον και όχι UT2007) και μερικές εικόνες από ένα beta game που είχαν την ευκαιρία να δουν κάποιοι τυχεροί εδώ.

Αρκετά shots από το παιχνίδι υπάρχουν εδώ . Αναμένεται το Q4 του 2007.

Link to comment
Share on other sites

Σε max μάλλον τα μέγιστα: Τετραπύρηνους με 2(+)GB Ram και state of the art κάρτα γραφικών. Αμφιβολίες υπάρχουν για την ανάγκη ύπαρξης κάρτας PhysX.

Γενικά όμως υπόσχονται ότι θα παίζει και σε "απλά" συστήματα. Η Ubisoft για το Far Cry 2 θεωρεί απλόν τον μονοπύρηνο με 1GB Ram και σειρά 7xxx/18xx κάρτα γραφικών. Εδώ δεν ξέρω τι ακριβώς εννοούν όταν λένε "απλό".

Link to comment
Share on other sites

Windows...

Ναι, ο μόνος λόγος που έχω ακόμα τα XP στο δίσκο μου είναι ότι είναι τα Win αποτελούν τη μοναδική gaming platform atm. Το μόνο σίγουρο είναι ότι εσύ με τα Vista θα το παίζεις 10% χειρότερα από μένα. Ή αλλιώς θα πρέπει να έχεις 10% καλύτερο hardware από εμένα για να το παίξεις όπως θα το παίξω εγώ.

Επειδή βλέπω ότι αναφέρετε quad, υπάρχει κάποιο Link που μας δείχνει ότι το παιχνίδι είναι Multi-threaded?

Link to comment
Share on other sites

Αρχική απάντηση από gdp77

Επειδή βλέπω ότι αναφέρετε quad, υπάρχει κάποιο Link που μας δείχνει ότι το παιχνίδι είναι Multi-threaded?

Θα ψάξω να σου βρω, πάντως η Unreal Engine 3 από την αρχή της ανάπτυξής της έλεγαν πως θα είναι multi-threaded.

edit: http://www.unrealtechnology.com/html/technology/ue30.shtml

Εδώ το γράφει ότι η μηχανή που χρησιμοποιούν (Codename: Gemini) έχει πλήρη multithreaded υποστήριξη. Το θέμα είναι ότι ακουγόταν μέχρι πρόσφατα ότι είχαν κάποια προβλήματα με τη μηχανή αυτή, μάλλον λόγω του ότι δεν μπορούσαν να κάνουν σωστά assign τις διάφορες εντολές στον κάθε πυρήνα.

Εξηγώ: Ο σκοπός ήταν να υπάρχουν χοντρικά σε 4πύρηνο σύστημα 2 πυρήνες για γραφικά, ένας για ήχο και ένας για φυσική + animation. Το θέμα είναι ότι αυτό είναι κάτι που μόνο με τα σχέδια της AMD για τα δικά της πολυπύρηνα (2008+) θα μπορούσε εύκολα να γίνει. Εδώ το να κάνεις assign πολλές ξεχωριστές δουλειές σε διάφορους πυρήνες δεν είναι και τόσο εύκολο. Έτσι μάλλον ανασχεδίασαν το αρχικό πλάνο και τώρα πρέπει να δουλεύει (το Gears of War τρέχει άνετα στο ΧΒΟΧίδι).

Αρχική απάντηση από MADKiller7

Αν κρινω απο τα προηγουμενα Unreal,παντα εβγαζαν πολυ καλα γραφικα αλλα χωρις να σε σκιζουν σε απαιτησεις.Τα μεγιστα μου ακουγεται καπως υπερβολικο.

Ναι αλλά ποτέ δεν είχαν τέτοια γραφικά. Εδώ δεν πάνε απλά να βγάλουν κάτι όμορφο, πάνε να διαλύσουν τον ανταγωνισμό στα γραφικά. Είδες και τις εικόνες, φαίνεται βαρύ :flex:

Link to comment
Share on other sites

Το θεμα ειναι να εχει καλο gameplay, τα γραφικα θα τα ριξουμε ειτε γιατι δεν θα τραβαει το μηχανημα (ελπιζω να μην ειναι τοσο κακογραμμενο οσο το vegas που εχει την ιδια μηχανη ) ειτε για προσωπικο μας οφελος ;-) ( http://www.the-core.gr/index.php?sub=40&news=1595 )

Αμα ειναι να το παιζουμε με φουλαρισμενα γραφικα για να μην γκρινιαζουμε για το gameplay τοτε αντε γεια, παραμενω αισιοδοξος για το παιχνιδι και ελπιζω να αποκτησει και αυτο σιγα σιγα την πληθωρα mods που εχουνε τα προηγουμενα UT :)

Link to comment
Share on other sites

Αρχική απάντηση από zyx [Σήμερα, στις 09:30]

εγω αυτο που ειχα διαβασει παλια ειναι οτι οταν θα βλεπει πολυ-πυρινο συστημα θα ενεργοποιη καποια εξτρα γραφικα, τωρα κατα ποσο θα ισχυει δεν ξερω

φίλε έχεις κανένα λίνκ που το λέει αυτό????

Link to comment
Share on other sites

Αρχική απάντηση από Wizard! [Χθες, στις 18:15]

Για WDDM2.x + DX10 + Vista θα είναι μιά χαρά. Όταν με το καλό βγει το "πακέτο" [/Q

UOTE]

Βρε wizzard ξέρω ότι γνωρίζεις πολύ περισσότερα για την τριπλέτα που λες αλλα το πράγμα κρυώνει απελπιστικά πολύ και είναι πονεμένη ιστορία....Θα θέλει G92, 1GBRAM και βάλε για να τα βλεπεις έτσι και να έχεις playable frame rate ειδικά σε υψηλές native αναλύσεις (1900χ1200 και πάνω)

Προσωπικά πιστεύω ότι με 8800GTX/2900XT θα μπορείς απλά να παίρνεις μια ιδέα τι παίζει με DX10 gaming.

Link to comment
Share on other sites

Αρχική απάντηση από JdCZT [Σήμερα, στις 14:57]

Εστω ρε παιδια και 1024χ768...αρκει να παιξουμε ενα παιχνιδι της προκοπης...εχω βαρεθει να παιρνω παιχνιδια και να τα παραταω σε μια εβδομαδα...

Να κατεβαζεις παιχνιδια εννοεις :p

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.