Jump to content



Official ΦαγητοThread (FoodLab)


greekfragma

Recommended Posts

συνεχιζοντας στο καμπριο στυλ του Lakisss

παμε σε μια Ελληνοιταλικη αναμετρηση

Κλασσικη σκορδοτριμμενη μπρουσκετα με προσουτο, παρμεζανα, μαριναρισμενα πομοντορια και βασιλικο...

bruschetta.jpg

VS ψωμοτυρι του Καϊλα Rev 1.1

με γραβιερα Ναξου, σαλαμακι Λευκαδος, ντοματινια και σκληρες ξυδατες ελιες

psomotyri.jpg

κοινοι παρανομαστες: καλο χωριατικο ψωμι και νοστιμο ελαιολαδο

Link to comment
Share on other sites

Γιατί δεν βρίσκουν άλλους ισάξιους να τον ανταγωνιστούν.

[MENTION=166]Κοπρίτης[/MENTION] : Πόση ώρα σου πήρε να τα κάνεις αυτά; Αλήθεια όχι @@διες "το πολύ 10 λεπτά παιδιά" (από την στιγμή που βγάζεις τα υλικά από το ψυγείο, μέχρι να τα σερβίρεις στο τραπέζι)

Link to comment
Share on other sites

@Κοπρίτης : Πόση ώρα σου πήρε να τα κάνεις αυτά; Αλήθεια όχι @@διες "το πολύ 10 λεπτά παιδιά" (από την στιγμή που βγάζεις τα υλικά από το ψυγείο, μέχρι να τα σερβίρεις στο τραπέζι)

10-15 λεπτα, δεν θελει πολυ ειλικρινα.

οσο θελουν περιπου τα ντοματινια να μαριναριστουν με το αλατοπιπερο, λαδακι, μπαλσαμικο και λιγο βασιλικο

παραλληλα εσυ ψηνεις τα ψωμακια σου

για τις μπρουσκετες στη φρυγανιερα, για το ψωμοτυρι τα ροδιζω στο τηγανι με λιγο λαδακι

ε και κοβεις και τα υπολοιπα υλικα σου και προσθετεις κατα βουληση

απλα δεν τα πετας στο πιατο αλλα τα τοποθετεις ετσι ωστε να φχαριστιεται και το ματι

Link to comment
Share on other sites

επισης το ψωμάκι στο γκριλ γίνεται πολύ καλό ...

Αν έχεις καλό λάδι ελαιόλαδο όχι βαλβολίνες... με ρίγανη και λεμονάκι και λίγη κρητική γραβιερά και είσαι έτοιμος παραπάνω από 3 λεπτά δε θες

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.