Jump to content



Official ΦαγητοThread (FoodLab)


greekfragma

Recommended Posts

Εγώ τους κεφτέδες τους φτιάχνω με ρεβύθια.

Αν έχεις καμιά δοκιμασμένη συνταγή για φαλάφελ, δώσε!

[MENTION=20975]karmen1983[/MENTION] όταν ξαναέρθεις με το καλό Κρήτη, μην ξεχάσεις ένα ταψάκι όπως το παραπάνω :)

Έγινε επεξεργασία από minast
Link to comment
Share on other sites

μην αργησεις και τα αστρολαβισεις!! :p
[MENTION=14956]uNick[/MENTION]

Τώρα που είπες να τα "αστρολαβίσει".

Τα γεμιστά του [MENTION=400]astrolabos[/MENTION] δε τα είδαμε τελικά. Μήπως τα "αστρολάβισε" για τα καλά; :p

Σταματήστε ρε παλιόπαιδα.....μου στενοχωρείτε τον φανταστικό admin!

Link to comment
Share on other sites

Ετοιμο κια το φαγάκι. Φωτογραφίες πριν λίγο που υπήρχε. Πλέον..... Πίνουμε σόδα :hehe:

ecaSy.jpg

IgZf9.jpg

eRYbs.jpg

VTOy6.jpg

Μυστικό βέβαια για να είναι μαλακό και όχι χώμα το μοσχάρι πέρα απο το καλό κρέας, είναι ανα διαστήματα (περίπου 25-30 λεπτά) να του ρίχνουμε επάνω με ένα κουτάλι, το ζωμό απο το ταψί. :patsak:

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.