Lakisss Δεκέμβριος 9, 2012 #6741 Δεκέμβριος 9, 2012 [MENTION=15018]Seafalco[/MENTION] [MENTION=12156]Lakisss[/MENTION] Ποιο να κρατάω; Το μικρό ή το μεγάλο; πω πω πω........τα έσπασε σήμερα το γλυκό της Αγάπης! Ακόμα το αισθάνομαι στο στόμα μου! (ταπεράκι next time please!)
Seafalco Δεκέμβριος 9, 2012 #6743 Δεκέμβριος 9, 2012 Συμφωνώ με τον Προ-προλαλήσαντα! Και επαυξάνω!!!:drool: Μια μαύρη ντροπή με κράτησε, και σταμάτησα στο δεύτερο (+)... κομμάτι!! Αγάπη τα επόμενα δεν είναι για τα μάτια σου! ................................................................. :secret::secret::secret: Πρέπει να βρούμε ενα τροπο να την "ψήσουμε" να μας ψήσει ενα μαζικό! Και το το 2013 θα γίνει "Το κοπή το γαλακτομπούρεκο"!!!!:dance3::dance3: .................................................................. :worship::worship::worship::worship:
karmen1983 Δεκέμβριος 9, 2012 #6744 Δεκέμβριος 9, 2012 Στο δεύτερο + σταμάτησες; Να το κάνουμε 3,5+? χάρηκα πάντως που σας άρεσε
winters Δεκέμβριος 9, 2012 #6745 Δεκέμβριος 9, 2012 επίσης ο Κώστας στην πλατεία Αγίας Ειρήνης στο μοναστηράκιο Λευτέρης στην Ομόνοια έχουν εξίσου καλό και από τα παλιά σουβλάκιimo, overrated
dellman Δεκέμβριος 9, 2012 #6746 Δεκέμβριος 9, 2012 Θα συμφωνήσω εν μέρει....Για μένα σου είπαΚώστας ΣύνταγμαΛΕυτέρης ΟμόνοιαΚώστας ΜΟΝαστηράκι
Seafalco Δεκέμβριος 9, 2012 #6747 Δεκέμβριος 9, 2012 Στο δεύτερο + σταμάτησες; Να το κάνουμε 3,5+? χάρηκα πάντως που σας άρεσε Καλα με εδωσες "στεγνά" τωρα , αλλα δεν πειράζει φτιαχνε εσύ γαλακτομπουρεκο και ας με "δινεις"!!!! Οσο για το αν μας άρεσε, προσωπικά αν προσέξεις , το χερι μου τρέμει την ωρα που βάζω κομματι σε πίατο ...................................αλλο απο το δικό μου!!!!!!:happy2: Να μας συμπαθάν οι φίλοι, αλλά φωτο πριν γινει η επιθεση ..... δεν τραβήχτηκε, εκεινη την ωρα ειχαμε "τραβήξει τα πηρούνια! :drool: Μολις κατεβηκε το πρωτο κομματι, η ψυχραιμια απεκαταστάθη:dance3: και κάναμε και το καθήκον μας απέναντι στην κοινοτητα του Λάμπη!:yes4: :yes4: Αγάπη !!! :worship::worship::worship::worship::worship::worship::worship::worship::worship:
FANISTELROOY Δεκέμβριος 9, 2012 #6748 Δεκέμβριος 9, 2012 Μολις ηρθα απο το red elephant στην Πανορμου! Ινδικο εστιατοριο.Καφτερες γευσεις, δεν μπορεις να φας ποσοτητα. Αξιζει μια δοκιμη στην ινδικη κουζινα, αλλα δεν θα ξαναπαω, θα προτιμησω να δοκιμασω καποια αλλη.
YDinopoulos Δεκέμβριος 10, 2012 #6749 Δεκέμβριος 10, 2012 Στο UK να δεις τι καταπληκτικα που ειναι τα εστατορια Ινδικης κουζινας (+ τα Ασιατικα...)!
dellman Δεκέμβριος 10, 2012 #6751 Δεκέμβριος 10, 2012 αν θες καυτέρο καλό δοκίμασε το ινδικό οτυ μπαρμπα τζωρτζ στα εξάρχεια....θα γίνεις αεροπλάνο
Ταμτάκος Δεκέμβριος 10, 2012 #6752 Δεκέμβριος 10, 2012 ο Λευτέρης στην Ομόνοια έχουν εξίσου καλό και από τα παλιά σουβλάκιΣτην Σατωβριάνδου είναι ο τύπος αλλά οι μερίδες του ικανοποιούν μόνο στρουμφάκια. Για να χορτάσει κάποιος πρέπει να φάει ουκ ολίγα. Θυμάμαι πως τα έκανε καυτερά. Έχω πολλά χρόνια βέβαια να τον τιμήσω.
dellman Δεκέμβριος 10, 2012 #6753 Δεκέμβριος 10, 2012 Ναι και συνεχίζει στο ίδιο μοτίβο για πρωινό έχω φάει 10
PetrosD Δεκέμβριος 10, 2012 #6754 Δεκέμβριος 10, 2012 Αυτός ο τύπος εδώ δε σας έκανε να σιχαθείτε το φαί (τουλάχιστον όση ώρα τον παρακολουθούσατε να τρώει);
minast Δεκέμβριος 10, 2012 #6755 Δεκέμβριος 10, 2012 Στην Σατωβριάνδου είναι ο τύπος αλλά οι μερίδες του ικανοποιούν μόνο στρουμφάκια. Για να χορτάσει κάποιος πρέπει να φάει ουκ ολίγα. Θυμάμαι πως τα έκανε καυτερά. Έχω πολλά χρόνια βέβαια να τον τιμήσω. Το "παραδοσιακό" του Λευτέρη είναι το κεμπάπ - παραγγέλνεις απλά νούμερο, δε φτιάχνει τίποτα άλλο. Ακριβώς δίπλα έχει ανοίξει ο ίδιος και ένα "γενικής χρήσης" σουβλατζίδικο για να πιάσει όλη την αγορά . Σαν προεπιλογή είναι λίγο πικάντικο, αλλά μπορείς να ζητήσεις πιο λάιτ. Εγώ προσπαθώ να τον τιμάω όποτε βρίσκομαι Αθήνα...
dellman Δεκέμβριος 10, 2012 #6756 Δεκέμβριος 10, 2012 Το "παραδοσιακό" του Λευτέρη είναι το κεμπάπ - παραγγέλνεις απλά νούμερο, δε φτιάχνει τίποτα άλλο. Ακριβώς δίπλα έχει ανοίξει ο ίδιος και ένα "γενικής χρήσης" σουβλατζίδικο για να πιάσει όλη την αγορά .Σαν προεπιλογή είναι λίγο πικάντικο, αλλά μπορείς να ζητήσεις πιο λάιτ. Εγώ προσπαθώ να τον τιμάω όποτε βρίσκομαι Αθήνα... το διπλά το έχει κλειστό
Ταμτάκος Δεκέμβριος 10, 2012 #6757 Δεκέμβριος 10, 2012 Χωρίς να θέλω να θίξω κάποιο συγκεκριμένο μαγαζί, γενικά καλό είναι να αποφεύγονται τα πικάντικα κρέατα αν δεν είμαστε απολύτως σίγουροι για την καταγωγή/παρασκευή τους. Συνήθως όπου πέφτει πολύ μυρωδικό και μπαχάρι, το κρέας βρωμάει...
galactob Δεκέμβριος 10, 2012 #6758 Δεκέμβριος 10, 2012 το διπλά το έχει κλειστόΛόγου ότι δεν πήγαινε καθόλου καλά και από ότι ξέρω με αυτήν την τιμή που έχει το κεμπάπ 1.90 ούτε αυτό πάει καλά. ο κόσμος πάντα έκανε ουρά μέχρι πέρυσι ,αφού εγώ έκανα τηλεφωνική παραγγελία και πήγαινα μετά από 40 λεπτά και τα έπαιρνα. τώρα περνάς και το πολύ σε 5-7 λεπτά είσαι έτοιμος και τρως !!!
xkabamarux Δεκέμβριος 10, 2012 #6759 Δεκέμβριος 10, 2012 Χωρίς να θέλω να θίξω κάποιο συγκεκριμένο μαγαζί, γενικά καλό είναι να αποφεύγονται τα πικάντικα κρέατα αν δεν είμαστε απολύτως σίγουροι για την καταγωγή/παρασκευή τους. Συνήθως όπου πέφτει πολύ μυρωδικό και μπαχάρι, το κρέας βρωμάει...Συμφωνω με τα οσα μας εγραψε ο φιλος μας και εχω να προσθεσω οτι καλο ειναι να αποφευγουμε γενικα οσο (οσο ειναι εφικτο) μπορουμε το φαγητο εκτος του δικου μας σπιτιου ή καποιου φιλου.Τα μπαχαρια και τα μυρωδικα ειναι ο πλεον φτηνος τροπος-τεχνασμα για να σκεπαζουν πολλα στα κρεατα και οχι μονο...δυστυχως.
dellman Δεκέμβριος 10, 2012 #6760 Δεκέμβριος 10, 2012 Λόγου ότι δεν πήγαινε καθόλου καλά και από ότι ξέρω με αυτήν την τιμή που έχει το κεμπάπ 1.90 ούτε αυτό πάει καλά. ο κόσμος πάντα έκανε ουρά μέχρι πέρυσι ,αφού εγώ έκανα τηλεφωνική παραγγελία και πήγαινα μετά από 40 λεπτά και τα έπαιρνα. τώρα περνάς και το πολύ σε 5-7 λεπτά είσαι έτοιμος και τρως !!!ναi το ξέρω δυστυχώς
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.