dimitris_s Μάϊος 22, 2013 #7781 Μάϊος 22, 2013 ιερόσυλε ... τα τυλίγουμε με λαδόκολλα, αυτή που έχουμε να στρώνουμε στα ταψιά και όχι με αλουμινόχαρτο.κατα τα άλλα.... x1000 Το ξέρω ρε, αλλά δεν είχα, τι να έκανα, έπιασα εκεί το αλουμινόχαρτο φλάπα-φλούπα και φύγανε άμεσα προς κατανάλωση.
acct Μάϊος 22, 2013 #7782 Μάϊος 22, 2013 Φλωρεντία ή πέφτω έξω? Μπα, πού να πέσεις έξω, παραείναι χαρακτηριστικό. Προφανώς το κόνσεπτ ήταν χιουμοριστικό: "I went to Florence and all I got was this lousy gelato". Και εξαιρετική πίτσα και φρέσκα ζυμαρικά βέβαια, αλλά δεν κάθομαι να παίρνω φωτογραφίες μέσα στα εστιατόρια όταν είμαι με παρέα.
astrolabos Μάϊος 27, 2013 #7785 Μάϊος 27, 2013 Το κρέας το ψήνεις καθόλου ή είχες τραπέζι στον κόμη Δράκουλα;
PetrosD Μάϊος 27, 2013 #7787 Μάϊος 27, 2013 Η αλήθεια, Αγάπη, είναι ότι το κομματάκι που είναι σε πρώτο πλάνο, θέλει λίγο ψήσιμο ακόμα. Τα υπόλοιπα φαίνονται καλύτερα.Μπον φιλέ μας είχε φτιάξει μια φορά ένας ανιψιός μου, σεφ και το είχε ψήσει λίγο περισσότερο από το δικό σου. Ήταν τέλειο!
karmen1983 Μάϊος 27, 2013 #7788 Μάϊος 27, 2013 Παιδιά η αλήθεια είναι ότι, το πως το τρώει ο καθένας είναι θέμα γούστου
PetrosD Μάϊος 27, 2013 #7789 Μάϊος 27, 2013 Σημασία έχει ότι εσύ το τρως και εμείς κοιτάμε τη φωτογραφία και μας τρέχουν τα σάλια. :drool:
PetrosD Μάϊος 27, 2013 #7791 Μάϊος 27, 2013 Τώση ώρα είμαι με το laptop. Όταν ξαναδώ τη φωτογραφία των φιλέτων με την κανονική όθόνη του σταθερού, μάλλον θα εκτιμήσω καλύτερα πώς έχει ψηθεί.:giveup:
dimitris_s Μάϊος 27, 2013 #7792 Μάϊος 27, 2013 Mπον φιλε χοιρινό (ψαρονέφρι) είναι τα γύρω κομμάτια, γιατί τα εκ των έσω μπριζολίδια μου κάνουν πιο πολυ για κόντρα φιλέ. Πολυ ωραίες οι ραβδώσεις απ' τη σχάρα. Στας Γαλλίας μεγάλωσα εγώ Το μπον φιλέ του μοσχαριού (όπως επίσης και κρέας αρνιού) φάτο και με το αίμα, ούτως ή άλλως έτσι τρώγεται, αλλά το χοιρινάκι θέλει 60 βαθμούς τουλάχιστον εσωτερικά, για να ψοφήσουν τα 5 διαφορετικά βακτήρια που συνήθως κουβαλάει. Καλή τακτική είναι, τηγάνι ή σχάρα μέχρι να καραμελώσει καλά απ' έξω, και μετά 4-5 λεπτάκια φούρνου. Ψήνεται από μέσα σωστά, και είναι και πιο ζουμερό. Μαμώ την επιστήμη όμως, εγώ Αγάπη το τρωγα κι έτσι να' ουμ.
karmen1983 Μάϊος 27, 2013 #7793 Μάϊος 27, 2013 Επειδή το σχόλιο από ότι κατάλαβα μάλλον πάει για χοιρινό bon fillet aka ψαρονέφρι εγώ έκανα μοσχαρίσιο.:to_pick_ones_nose3:
minast Μάϊος 27, 2013 #7794 Μάϊος 27, 2013 Το κρέας το ψήνεις καθόλου ή είχες τραπέζι στον κόμη Δράκουλα; Και μετά αναρωτιέσαι πώς σου βγαίνει το όνομα
karmen1983 Μάϊος 27, 2013 #7796 Μάϊος 27, 2013 Και μετά αναρωτιέσαι πώς σου βγαίνει το όνομα Τα μισά να μου έλεγε
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.