PetrosD Φεβρουάριος 25, 2014 #9401 Φεβρουάριος 25, 2014 Εχμ, και γιατί δεν είπες ότι έφτιαξες φασόλια στο φούρνο;;;
Lakisss Φεβρουάριος 25, 2014 #9402 Φεβρουάριος 25, 2014 Εχμ, και γιατί δεν είπες ότι έφτιαξες φασόλια στο φούρνο;;; Το μέγεθος μετράει;
PetrosD Φεβρουάριος 25, 2014 #9403 Φεβρουάριος 25, 2014 Άμα πω η τεχνική*, θα παρεξηγηθώ;*μαγειρέματος
o polonos Φεβρουάριος 25, 2014 #9404 Φεβρουάριος 25, 2014 Άμα πω η τεχνική*, θα παρεξηγηθώ;*μαγειρέματος Αυτα τα λετε εσεις που τα εχετε μικρα.- *τα φασολια
Seafalco Φεβρουάριος 25, 2014 #9405 Φεβρουάριος 25, 2014 Νίκο άσε τους να λένε!! Όποιος δεν έχει φάει, απλά δεν ξέρει τι χάνει! :no: Μη σου πω ότι με φασόλια, έχει πιο ωραία γεύση (εξαρτάται από το φασόλι σαφώς!) Πολύ ενδιαφέρουσα η προσθήκη του μπέικον! :clap: ΒΤW Γιατί δεν τα άφησες να χυλώσουν λίγο ακόμα, δεν σου αρέσουν?
Κοπρίτης Φεβρουάριος 25, 2014 #9406 Φεβρουάριος 25, 2014 Εχμ, και γιατί δεν είπες ότι έφτιαξες φασόλια στο φούρνο;;; εναλλακτικα το ονομαζει και cassoulet με πιπεριες και καθαρισε η γευση δεν αλλαζει στα μαγειρευτα οσπρια με αλλαντικα δοκιμαστε και πιο χοντροκομμενα κομματια για να γινεται πιο αισθητη η παρουσια τους φετες/λωριδες/καρεδακια bacon παχους 5-6mm καπνιστη πανσετα, απακι, συγκλινο, λουτζα...
PetrosD Φεβρουάριος 25, 2014 #9407 Φεβρουάριος 25, 2014 Κοίτα να δεις σύμπτωση! Και εμείς γίγαντες στο φούρνο με λουκάνικο γαλοπούλας έχουμε σήμερα.
Lakisss Φεβρουάριος 25, 2014 #9408 Φεβρουάριος 25, 2014 με λουκάνικο γαλοπούλας μακρυά από ιμιτασιόν.
bassplayer Φεβρουάριος 26, 2014 #9410 Φεβρουάριος 26, 2014 γιγαντες με χωριατικα λουκανικα RULEZ!!!!!!!
paparoach Φεβρουάριος 26, 2014 #9411 Φεβρουάριος 26, 2014 Καλά. Τα λέμε στο κλασιμο.Όρεξη έχεις να είσαι στο αυτοκίνητο χειμώνα και να έχεις ανοιχτό παράθυρο.
Lakisss Φεβρουάριος 27, 2014 #9413 Φεβρουάριος 27, 2014 Είχα να πάω χρόνια, αλλά χάλια μαύρα το φαγητό στον γνωστό Μπαϊρακτάρη στο θησείο. Η μαρουλοσαλάτα δεν ήταν φρέσκια, στη μερίδα ο γύρος ξερός και τα κεμπάπ λίγο άνοστα. Άντε να δικαιολογήσω το γεγονός ότι δεν ήταν Σ/Κ που έχει κίνηση και τα πράγματα είναι φρέσκα, αλλά το να τρώω με πλάτη τον Κωστάκη Καραμανλή και πάνω απ' το κεφάλι μου να φιγουράρει το δίδυμο Μητσοτάκης - Ντόρα πάει πολύ... Ποτέ ξανά!!!
minast Φεβρουάριος 27, 2014 #9414 Φεβρουάριος 27, 2014 Είχα να πάω χρόνια, αλλά χάλια μαύρα το φαγητό στον γνωστό Μπαϊρακτάρη στο θησείο.Η μαρουλοσαλάτα δεν ήταν φρέσκια, στη μερίδα ο γύρος ξερός και τα κεμπάπ λίγο άνοστα. Άντε να δικαιολογήσω το γεγονός ότι δεν ήταν Σ/Κ που έχει κίνηση και τα πράγματα είναι φρέσκα, αλλά το να τρώω με πλάτη τον Κωστάκη Καραμανλή και πάνω απ' το κεφάλι μου να φιγουράρει το δίδυμο Μητσοτάκης - Ντόρα πάει πολύ... Ποτέ ξανά!!! Προσωπικά θεωρώ ότι εδώ και πολλά χρόνια είναι χειρότερη επιλογή από τις κοντινές εναλλακτικές. Άλλος έχει το όνομα άλλοι έχουν τη χάρη
fatal Φεβρουάριος 27, 2014 #9415 Φεβρουάριος 27, 2014 Πόσο μαμάτη είναι, ειδικά η Λεμονόπιτα :drool: Μπορώ να τρώω όλη μέρα..
mpoumpis Φεβρουάριος 27, 2014 #9416 Φεβρουάριος 27, 2014 Πόσο μαμάτη είναι, ειδικά η Λεμονόπιτα :drool: Μπορώ να τρώω όλη μέρα..Μόνο σε εσένα και σε εμένα αρέσουν...Δοκίμασε και μηλόπιτα Φαίδων αν βρείς!
mer Φεβρουάριος 27, 2014 #9417 Φεβρουάριος 27, 2014 Home made Σουβλάκια:Τομάτα, κρεμμύδι με άνηθο, γιαούρτι και γαλοπούλα στήθος μαριναρισμένη σε λάδι με ρίγανη και λεμόνι: Ξέθαμα ftw! Έπεσα πάνω σε αυτά τα καταπληκτικά σουβλάκια και θα ήθελα να μάθω πως τα έψησες. Thx
mer Φεβρουάριος 27, 2014 #9419 Φεβρουάριος 27, 2014 Και πήρες ξέρω γω κρέας για σουβλάκια; ή το ζήτησες κάπως συγκεκριμένα;
astrolabos Φεβρουάριος 27, 2014 #9420 Φεβρουάριος 27, 2014 α, κατάλαβα. Το συγκεκριμένο είναι στήθος γαλοπούλα από το lidl κομμένο σε κύβους.
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.