Jump to content

nVidia 8800 GT

godslayer1416003205

Recommended Posts

Γιατί λες ότι έφαγες γράψιμο?

Αφού σου λέω παραπάνω βάλε μια ψύτρα...

Όσον αφορά τον 6600 σου δεν ξέρω πάνω σε αυτή τη μητρική που τον έχεις πόσο μπορεί να πάει αλλά πιστεύω τα 3+Ghz να τα έχεις για πλάκα...

@amgamer

και την παλεύεις με 60% το φανάκι? εγώ και στο 50% που το είχα μου έσπαγε τα νεύρα...

τη βάση θα την κάνουμε τελικά?

πιστεύω ότι θα βοηθήσει πολλούς πριν προβούν σε αγορά...

από ότι φαίνετε μέχρι τώρα καλύτερα πάνε οι XFX & Evga...

και εγώ για μια από αυτές πήγαινα αλλά δυστυχώς υπήρχε διαθέσιμη μόνο η asus...

• Replies 1,4k
  • Created
  • Last Reply

εγω xfx εχω.

ρε συ δεν κανει θορυβο μεχρι το 50.

μεχρι το 40 ειναι ιδιο με το 25 που ναι μαμα σε θορυβο.

στο 50 ελαχιστα την ακους.

ασε που οταν παιζω εχω τα 7.1 τσιτα.

Αρχική απάντηση από γεράκης [Χθες, στις 15:00]

Τόση μεγάλη διαφορά δίνει η συχνότητα του επεξεργαστή? (G0 και οι δύο)

Στο 06 παίζει τρελό ρολό το CPU score που βγάζει στα cpu τεστ.

Σε ανόμοια setup ισχύος CPU καλυτέρα να συγκρίνεις μονό τα SM2.0 και HDR/SM3.0 score

Αρχική απάντηση από amgamer [Σήμερα, στις 00:34]

εγω xfx εχω.

ρε συ δεν κανει θορυβο μεχρι το 50.

μεχρι το 40 ειναι ιδιο με το 25 που ναι μαμα σε θορυβο.

στο 50 ελαχιστα την ακους.

ασε που οταν παιζω εχω τα 7.1 τσιτα.

Ο θόρυβος για τον καθένα είναι σχετικός... εμένα και το παραμικρό με ενοχλεί πχ...

Στα πόσα την έχεις τώρα? Με τι την έχεις τσεκάρει...

Εγώ για να δω αν είναι σταθερή στους χρονισμούς βάζω το atitool να σκανάρει για artifacts και έχω και το fur μαζί να τρέχει...

’μα στο μισάωρο δεν μου βγάλει artifacts τότε προχωράω...

Σε bench πάει και παραπάνω αλλά με τα δύο τεστ που του βάζω δεν την παλεύει...

Βέβαια δεν έχω βάλει ακόμα ψυκτράκια στα mofsets που όσο να ναι θα επηρεάζει και αυτό...

Πιστεύω από βδομάδα που θα βάλω να ανέβει λίγο ακόμα...

Πάντως από temps είμαι μια χαρά... πολύ καλύτερα από ότι περίμενα...

Οσοι εχετε αρκετο χωρο στο κουτι παρτε την accelero S1 για 17 ευρω απ'το e-shop, σε συνδυασμο με εναν 12αρη fan η συγκεκριμενη ψυκτρα σκοτωνει εχω δει μεχρι και 39c idle και 45load στο hardforum(οσο λεει και το ποστ του soki), οσοι κλοκαρετε και ειναι τα mofsets γυμνα μην κανετε καν τον κοπο να παρετε ramsinks αυτη τη στιγμη μου εχουνε πεσει 5 ram sink συνολο 2 απτις μνημες 3 απτα μοφσετς και δεν εχω κανενα προβλημα σταθεροτητας γιατι κρεμασα εναν 9αρη στις τρυπες της καρτας

Επιτελους μπορω να βαλω το χερι μου πισω απτην χαρτα χωρις να το μετανιωνω, ακομα και μετα απο μιση ωρα ati tool :) δειτε μερικες pic απ'την S1 εδω http://www.xtremesystems.org/forums/showthread.php?t=168598

Καλή η S1, δε λέω, αλλά για εμένα έχει το μειονέκτημα ότι δεν βγάζει τον αέρα έξω από το κουτί...

Είχα και την Accelero X2 για την Χ1900ΧΤ - και αυτή καλή αλλά με το ίδιο μειονέκτημα.

Προσωπικά με βλέπω για NV Silencer...

@GruntGR

Δοκίμασες την πρόταση του giorgos th.;

το ιδιο προβλημα ειχα κι εγω με τα MC14.επεφταν συνεχεια.

οποτε,εβαλα μια σταγονα ceramique στο κεντρο του καθενος και κολλησαν μια χαρα..

Αρχική απάντηση από Duder [Σήμερα, στις 06:45]

Καλή η S1, δε λέω, αλλά για εμένα έχει το μειονέκτημα ότι δεν βγάζει τον αέρα έξω από το κουτί...

Είχα και την Accelero X2 για την Χ1900ΧΤ - και αυτή καλή αλλά με το ίδιο μειονέκτημα.

Προσωπικά με βλέπω για NV Silencer...

@GruntGR

Δοκίμασες την πρόταση του giorgos th.;

Ναι το μονο καταφερα ητανε να λερωσω τα τσιπακια :p ισως η παστα(zalman super thermal grease) που εχω εγω να μην εχει κολλητικες ιδιοτητες ετσι κι αλλιως δεν με ενδιαφερει :p για να ξανακολλησω τα ramsinks εκει πανω πρεπει να λυσω τον ανεμιστηρα που παλευα ολο το μεσημερι να τον κρεμασω

Αρχική απάντηση από GruntGR [Σήμερα, στις 08:52]

Ναι το μονο καταφερα ητανε να λερωσω τα τσιπακια :p ισως η παστα(zalman super thermal grease) που εχω εγω να μην εχει κολλητικες ιδιοτητες ετσι κι αλλιως δεν με ενδιαφερει :p για να ξανακολλησω τα ramsinks εκει πανω πρεπει να λυσω τον ανεμιστηρα που παλευα ολο το μεσημερι να τον κρεμασω

:D

Μία λύση θα ήταν να μπουν thermal pads ανάμεσα στα mosfets και στα ramsinks...φαντάζομαι να κολλήσουν και να αποδίδουν ταυτόχρονα...

Βασικά thw thermaltake τα ψυκτράκια έχουν κόλα και δεν ξεκολάνε με τίποτα!!!

@Duder

Καλύτερα να χτυπήσεις μία η οποία να έχει το σχήμα της silencer για να βγάζει έξω τον αέρα αλλά και ο ανεμηστήρας της από πίσω να είναι ακάλυπτος έτσι ώστε να ψύχει και λίγο τα mofsets.

Και εγώ κάτι τέτοιο ήθελα αλλά δεν βρήκα κάποια που να είναι συμβατή...

Ίσως κάποια της thermaltake να ταιριάζει εκτός της nd5 που είναι ασύββατη...

Στο στυλ της Silencer είναι μόνο η Thermaltake TMG ND1, η οποία όμως δε μπαίνει χωρίς κάποια μόντα...

you have to bend pins back for where the graphics card fan plugs in, so the pins don't contact the metal heatsink

Link

Ένας άλλος για να τη βάλει έπρεπε να φάει με το dremmel ένα κομματάκι της χάλκινης βάσης της ψύκτρας (στο ίδιο σημείο)...photo

BTW εδώ έχει μία λίστα με ψύκτρες συμβατές με 8800GT (για όποιον ψάχνει).

Αρχική απάντηση από Duder [Σήμερα, στις 18:43]

Στο στυλ της Silencer είναι μόνο η Thermaltake TMG ND1, η οποία όμως δε μπαίνει χωρίς κάποια μόντα...

Link

Ένας άλλος για να τη βάλει έπρεπε να φάει με το dremmel ένα κομματάκι της χάλκινης βάσης της ψύκτρας (στο ίδιο σημείο)...photo

BTW εδώ έχει μία λίστα με ψύκτρες συμβατές με 8800GT (για όποιον ψάχνει).

Πολυ καλος ευχαριστω φιλε και καλη χρονια σε ολους

Καλα χριστουγενα:D

εχω ιδι 1 8800 320...

ακσιζει να αγορασω μια ακομα για σλι η να προτιμισο κατι αλλο:getlost:

με τιν 320 δεν ειμαι αρκετα εφχαριστιμενος αν κ ο επεξεργεστις μου δεν τιν βοηθαει κ πολυ...:o

Εγώ έβαλα θερμοεπαγωγικη σιλικόνη σε κατι ψυχτρακια που μου περίσσευαν , τα πάτησα επάνω στα mofset και μετα με θερμή σιλικόνη απο το πιστόλι έσταξα σταγόνες που κόλλησαν τα ψυχτρακια επάνω στην Κάρτα , έπειτα απο 2 μήνες ειναι ακόμα επάνω .

Ψυχτα εχω την Zalman VF1000 led

Καλη χρονια σε ολους.

Εχω μια albatron 8800gt και δεν μπορω να δω θερμοκρασια με τιποτα,ουτε με το ntune ουτε με το rivatuner.

Με τους καινουργιους οδηγους δεν εβλεπα θερμοκρασια και με μια 6600gt που με τους παλιους οδηγους δεν ειχα προβλημα,αλλα δεν εδωσα σημασια γιατι θα την αλλαζα,ομως το ιδιο συμβαινει και με την 8800.

Πρεπει να κανω καποιες ρυθμισεις;(Ξεχασα να πω εχω και τα φοβερα vista :TD: )

Μια απορία...

Οι διάφορες υλοποιήσεις των albatron/asus/sparkle/ecs κτλ διαφέρουν μεταξύ τους η αλλάζει απλώς το στικεράκι και το bundle? Γιατί βλέπω φωτογραφίες καρτών απο το πλάισιο και όλες την ίδια μα ίδια ψυκτρα έχουν με άλλο στικερ...

Ακόμα και τα PCB είναι ίδιου χρώματος... (εκτός βέβαια απο την sparkle με την passive ψυξη)

Αν κάνω λάθος ποια είναι η καλύτερη υλοποίηση;

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.