Jump to content

nVidia 8800 GT

godslayer1416003205

Recommended Posts

Αρχική απάντηση από MasterCommander [Σήμερα, στις 20:10]

@GruntGR

μόλις το δοκίμασα το τεστ...το άφησα να δουλεύει ένα τέταρτο και δεν μου έβγαλε κανένα πρόβλημα,σε default ρολόγια πάντα...

μάλλον πάει για rma η κάρτα σου:bye:

σε τι θερμοκρασίες σου παίζει?

Τις εχω κανει ενα σωρο αλλαγες στην ψυξη, vf900cu αντι για στοκ, ΠΟΤΕ δεν ειχα πανω απο 57 βαθμους στον πυρηνα, σε cs source που κολλαει μεσα σε 1-2 ωρες ειναι χλιαρη σε οποιοδηποτε σημειο και να την πιασω, εχω κρεμασει εναν 9αρη κατω απτα mofset με αφορμη αυτο το ποστ http://www.xtremesystems.org/forums/showpost.php?p=2568966&postcount=341

και εχω κολλησει με ceramique 2 ramsinks στα σημειο 10 και διπλα, τα μονα σημεια που δεν πεφτει απευθειας ο αερας ( thanks giorgosth και athens2004 για τις παρατηρησεις )

Κοκκινα artifacts δεν εχω δει ποτε στα games απο τον νοεμβριο που την πηρα(αρα οι μνημες δεν εχουν παθει ζημια θεωρητικα), μονο hardlock με τον ηχο να loopαρει και στην περιπτωση του TF2 μετα το παγωμα αλλαζει το background και βγαζει η οθονη κατι ασπρα τετραγωνα

να σημειωσω πως ποτε δεν την δουλεψα πανω απο 700/1750/1000 ουτε φορτωσα κανα soft voltagemod

edit : oops ναι λαθος link :p fixed

• Replies 1,4k
  • Created
  • Last Reply

ρε παιδια εγω με το συστημα της υπογραφης χωρις καθολου o/c τι θα επρεπε να εχω στο 3d mark o6? πειτε μου σας παρακαλω

@GruntGR

Φίλε μου το δοκίμασα και εγώ το εργαλείο που παραθέτεις και το άφησα κανα τέταρτο, έκανα και ένα bench καπάκι και όλα καλά, δεν κόλλησε.

Τι παίζει με την καρτούλα σου;

@GdamprXp

Κοίτα εγώ με της υπογραφής μου και με 169.02 Drivers 8800GT 702/1728/954 έχω 9860 points ε εσύ να μην έχεις τουλάχιστον 13000;;; ξέρω γω...

Αρχική απάντηση από Blue shark [Σήμερα, στις 10:47]

Ποια 8800 gt προτεινεται?Κυρίως απο θεμα αξιοπιστίας δλδ!

Ολες ίδιες είναι οπότε πάρε την πιο φθηνή ! Ασε που και να σου πάθει κάτι έχει εγγύηση. Βέβαια είναι πιο πιθανό μέχρι να σου πάθει κάτι να την έχεις αλλάξει !

Αρχική απάντηση από JohnG85

Ολες ίδιες είναι οπότε πάρε την πιο φθηνή ! Ασε που και να σου πάθει κάτι έχει εγγύηση. Βέβαια είναι πιο πιθανό μέχρι να σου πάθει κάτι να την έχεις αλλάξει !

δεν είναι όλες ίδες.

Πλέον οι περισσότερες εταιρείες έχουν custom pcb's

Αρχική απάντηση από ΑΝ7 OverClocker

δεν είναι όλες ίδες.

Πλέον οι περισσότερες εταιρείες έχουν custom pcb's

Coolers ναι αλλα PCB's χλωμο το κοβω...

Αρχική απάντηση από Blue shark [Σήμερα, στις 08:47]

Ποια 8800 gt προτεινεται?Κυρίως απο θεμα αξιοπιστίας δλδ!

Για gigabyte ξερω οτι εχουν μνημες samsung που κλοκαρουν καλυτερα και οχι qimonda, επισης αμα την συνδεσεις μεσω hdmi σε hdtv μπορεις να εχεις και ηχο ! απ'την αλλη ομως διαβαζω οτι εχουν βγει στην αγορα και ελλατωματικα κομματια περισσοτερα εδω http://www.hardforum.com/showthread.php?t=1242588

Τωρα για το θεμα της αξιοπιστιας αποσο ξερω ολοι οι vendors των πρωτο καιρο δεχτηκαν καμποσοες επιστροφες, δεν ητανε θεμα λοιπον δικο τους αλλα της nvidia, προσωπικα ειχα hardlocks απο την πρωτη μερα στα default απλα με καλυτερη ψυξη και drivers ειδα το προβλημα να ελαχιστοποιειται και ειπα να κλοκαρω λιγο, απο τοτε γινανε τα παγωματα ολο και πιο συχνα :(

ερωτηση.

οταν στην αγορα μια "καλη" προταση 8800GT κοστολογειται στα 250-260 ευρω γιατι να την επιλεξεις οταν υπαρχει 8800 GTS στα 270?>

οχι ελλαδα παντως.

παιδες μιλησα για "καλες" προτασεις,δηλαδη με εξτρα ψυξη ,λογισμικο και καλωδια με μια bundle / φτωχη GTS....δεν ειναι μεγαλη διαφορα στην τιμη,αρκετη ομως στην αποδοση.

Σε προηγούμενο post είχα γράψει για την Albatron και το πρόβλημα της μη εμφάνισης θερμοκρασιών στο Riva Tuner (αλλά και σε οποιοδήποτε άλλο monitoring tool που δοκίμασα).

Απ' ότι φαίνεται υπάρχουν λύσεις για όλα...:p

Τρέξτε το G92.rtu που επισυνάπτω στο post αυτό και θα έχετε ένδειξη θερμοκρασίας πυρήνα στο RivaTuner 2.06!

1) Πηγαίνετε στο hardware monitoring->setup->plugins και τσεκάρετε το G92.dll. Επίσης τσεκάρετε στη συνέχεια και το core temperature στο Hardware Monitoring Setup.

85307781yx5.jpg

2) Ξανά στο hardware monitoring->δεξί κλικ στο core temperature και επιλέγετε setup->στην αναδυόμενη καρτέλα επιλέγετε G92.dll ως data provider. That's it!

25201405do3.jpg

g92.zip

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.