HotPeanut Οκτώβριος 19, 2007 #161 Κοινοποίηση Οκτώβριος 19, 2007 9 παρά καλά είναι? Θα είμαι έξω από το μαγαζί αύριο. Με καμιά στολή αστροναύτη τον κόβω το hipro Link to comment Share on other sites More sharing options...
fusion Οκτώβριος 19, 2007 #162 Κοινοποίηση Οκτώβριος 19, 2007 Αρχική απάντηση από honda22Με καμιά στολή αστροναύτη τον κόβω το hipro Ή τσολια, ΕΛΛΑΔΑΡΑ ΡΕ!!:happy2: :happy2: Link to comment Share on other sites More sharing options...
TifoziF1 Οκτώβριος 19, 2007 #163 Κοινοποίηση Οκτώβριος 19, 2007 Σιγά μην ντυθεί και ο κινκπιν μπουμπουλίνα. Ρε τι λέτε ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
AN7 OverClocker Οκτώβριος 19, 2007 #164 Κοινοποίηση Οκτώβριος 19, 2007 :hehe::hehe: Link to comment Share on other sites More sharing options...
mariosalice Οκτώβριος 19, 2007 #165 Κοινοποίηση Οκτώβριος 19, 2007 Είπαμε show είναι αλλά δεν θα το ξεφτιλίσουνε κιόλας. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sofix Οκτώβριος 19, 2007 #166 Κοινοποίηση Οκτώβριος 19, 2007 εγω παλι γιατι εχω την εντυπωση οτι ακριβως αυτη ειναι η "δουλεια" τους...να ξεφτιλιζουν* ! *(cpu,vga,mobos,records etc...) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Louris7 Οκτώβριος 19, 2007 #167 Κοινοποίηση Οκτώβριος 19, 2007 Μην γινει καμια διακοπη μονο ρευματος.... Γιατι ακουγεται για βροχες και τετοια......:wassat: :whistling :cry: Link to comment Share on other sites More sharing options...
VIL Οκτώβριος 19, 2007 #168 Κοινοποίηση Οκτώβριος 19, 2007 Αρχική απάντηση από Louris7 Μην γινει καμια διακοπη μονο ρευματος.... Γιατι ακουγεται για βροχες και τετοια...... :wassat: :whistling :cry: O dimcar είπε ότι έχουν προβλεφθεί όλα άς τον πιστέψουμε :magic: Link to comment Share on other sites More sharing options...
petr00kos Οκτώβριος 19, 2007 #169 Κοινοποίηση Οκτώβριος 19, 2007 στο MALL θα γινει διακοπη ? δε θα μαζευτουμε σε κανα σπιτι στο MALL θα παμε ! απειρα στρεμματα χωρου και αριστη οργανωση... μη σε απασχολουν τετια θεματα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Louris7 Οκτώβριος 19, 2007 #170 Κοινοποίηση Οκτώβριος 19, 2007 Hipro5 , χωρις πλακα υπαρχει αγωνια για αυριο??....Εχεις αγχος καθολου?...... Link to comment Share on other sites More sharing options...
winters Οκτώβριος 19, 2007 Author #171 Κοινοποίηση Οκτώβριος 19, 2007 Το μονο αγχος που εχει (αν εχει) ειναι να μην σκαλωσει το mobo ή to cpu γιατι δεν θα μπορει να ριξει τα μπινελικια του με ανεση..... Θα ειναι τοσος κοσμος... Πρεπει να ειναι gentleman... :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
hipro5 Οκτώβριος 19, 2007 #172 Κοινοποίηση Οκτώβριος 19, 2007 Αρχική απάντηση από Winters [Σήμερα, στις 20:34] Το μονο αγχος που εχει (αν εχει) ειναι να μην σκαλωσει το mobo ή to cpu γιατι δεν θα μπορει να ριξει τα μπινελικια του με ανεση..... Θα ειναι τοσος κοσμος... Πρεπει να ειναι gentleman... :D ΑΚΡΙΒΩΣ..... Το σίγουρο είναι ότι θα συναντήσουμε και προβλήματα όταν θα παίζουμε maxed out γιατί και θα κρασάρουν τα συστήματα και άλλα τέτοια... Εκτός κι αν θέλετε να τα "ξεπετάξουμε" όλα στους 5605MHz άνετα ΧΩΡΙΣ άγχος για να τελειώνουμε...... Μπα άγχος δεν έχω.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chessman Οκτώβριος 19, 2007 #173 Κοινοποίηση Οκτώβριος 19, 2007 Το καλό του αυριανού event θάναι αυτή καθαυτή η συγκέντρωση πολλών διαφορετικών ανθρώπων που τους συνδέει ένα πράγμα.Η «κοινωνική» συμμετοχή σε ένα γεγονός, η «όσμωση» διαφορετικών ανθρώπων, η μαζική απόλαυσή του, η δυνατότητα για επικοινωνία, για «πλάκα», τα σχόλια, η έκφραση του «χόμπυ».’νετα hipro. Αύριο δεν έχεις να αποδείξεις τίποτα και σε κανέναν. Θα χαρούμε που θα σε δούμε, και σένα και τους άλλους overclockers (εσένα προφανώς πολύ περισσότερο), αλλά δεν είναι τα ρεκόρ που ζητάμε. Είναι η έκφραση προς «τα έξω» αυτού που αγαπάμε και ασχολιόμαστε, είναι η συμμετοχή στο «δικό μας» γεγονός, αυτού που συμβολικά αναδεικνύουμε στο δικό μας «γεγονός της χρονιάς» .μέχρι να γίνει το επόμενο. Αν τώρα κάψεις και κανέναν Penryn, μάλλον δεν θα λείψει και από κανέναν ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΟΕW1999 Οκτώβριος 19, 2007 #174 Κοινοποίηση Οκτώβριος 19, 2007 Κριμα δεν θα ειμαι αυριο εκει Τυχεροι οσοι μπορεσουν να πανε Περιμενουμε νεα Link to comment Share on other sites More sharing options...
hipro5 Οκτώβριος 19, 2007 #175 Κοινοποίηση Οκτώβριος 19, 2007 Κι εγώ θα χαρώ να δώ και λίγο κόσμο βρε παιδάκι μου....... Μόνος κλεισμένος μέσα σ'ένα χώρο συνέχεια είμαι..... Αλλά σε βαβούρα πρώτος είμαι...... Link to comment Share on other sites More sharing options...
mariosalice Οκτώβριος 19, 2007 #176 Κοινοποίηση Οκτώβριος 19, 2007 Θα πλακώσουμε νωρίς νωρίς για πρωινό καφεδάκι και για πηγαδάκια.’ντε, κοντά είμαστε. Λίγες ώρες ακόμα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
AN7 OverClocker Οκτώβριος 19, 2007 #177 Κοινοποίηση Οκτώβριος 19, 2007 εγώ θα έρθω τλκ κατά τις 12,ήταν να έρθω νωρίτερα αλλά μετά τα σημερινά μαντάτα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
HighT3ch Οκτώβριος 19, 2007 #178 Κοινοποίηση Οκτώβριος 19, 2007 Εγω ανυπομονω να γνωρισω απο κοντα αυτους που κρυβονται πισω απο τα nicknames, να γινουμε ολοι μια μεγαλη παρεα ΥΓ. hipro5 θελω μπλουζακι HOT με αυτογραφο σου Link to comment Share on other sites More sharing options...
HotPeanut Οκτώβριος 19, 2007 #179 Κοινοποίηση Οκτώβριος 19, 2007 Αρχική απάντηση από mariosalice [Σήμερα, στις 23:19] Θα πλακώσουμε νωρίς νωρίς για πρωινό καφεδάκι και για πηγαδάκια.’ντε, κοντά είμαστε. Λίγες ώρες ακόμα. Είμαι μέσα. Κανονίστε καφετέρια. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tsakonas Οκτώβριος 19, 2007 #180 Κοινοποίηση Οκτώβριος 19, 2007 Αρχική απάντηση από mariosalice [Σήμερα, στις 21:19] Θα πλακώσουμε νωρίς νωρίς για πρωινό καφεδάκι και για πηγαδάκια. ’ντε, κοντά είμαστε. Λίγες ώρες ακόμα. πειτε βρε παιδια εγκαιρως τι κ πως...(εαν βεβαια ειναι για τον "πολυ" κοσμο )... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.