Jump to content



Ο Μπιλ Γκέιτς έρχεται στην Αθήνα για ομιλία στο Μέγαρο Μουσικής


MOS

Recommended Posts

Ο Μπιλ Γκέιτς, πρόεδρος της μεγαλύτερης εταιρείας λογισμικού και πλουσιότερος άνθρωπος του κόσμου, θα επισκεφθεί για πρώτη φορά την Αθήνα στις 28 Ιανουαρίου και θα δώσει ομιλία στο Μέγαρο Μουσικής με θέμα «Ο κόσμος του αύριο: το όραμα της Microsoft για το μέλλον της Τεχνολογίας».

863521_b.jpg

Πληροφορίες θέλουν την εξάωρη επίσκεψη να συμπίπτει με τα εγκαίνια του Κέντρου Καινοτομίας Microsoft, έπειτα από συμφωνία που υπέγραψαν το 2006 ο Μπιλ Γκέιτς και ο υπουργός Οικονομίας Γιώργος Αλογοσκούφης. Το νομοσχέδιο για τη στρατηγική συνεργασία της Microsoft με το ελληνικό Δημόσιο κατατέθηκε στη Βουλή στις 10 Ιανουαρίου.

Το μη κερδοσκοπικό Κέντρο Καινοτομίας Microsoft (υπάρχουν πολλά ακόμα σε διάφορες χώρες) θα προσφέρει δυνατότητες επιμόρφωσης και θα υποστηρίζει την ακαδημαϊκή κοινότητα και τις ελληνικές εταιρείες με στόχο την ανάπτυξη ανταγωνιστικών τεχνολογιών λογισμικού.

Απαντώντας το Δεκέμβριο σε ερώτηση της εφημερίδας Το Βήμα, ο διευθύνων σύμβουλος της Microsoft Ελλάς δήλωσε ότι ο Γκέιτς επιθυμεί να γνωρίσει την Ελλάδα πριν αποσυρθεί τον Ιούλιο από τα καθημερινά του καθήκοντα στην εταιρεία, δεδομένης και της σταθερής κερδοφορίας του ελληνικού υποκαταστήματος.

Ο Μπιλ Γκέιτς είχε παρουσιάσει το όραμά του για τον κόσμο του αύριο και στα εγκαίνια της μεγάλης έκθεσης ηλεκτρονικών του Λας Βέγκας, στις 6 Ιανουαρίου.

Μεταξύ άλλων προέβλεψε ότι το πληκτρολόγιο και το ποντίκι θα αντικατασταθούν σύντομα από οθόνες αφής και τεχνολογίες μηχανικής όρασης και αναγνώρισης ομιλίας.

Είπε ακόμα ότι τα πολυμέσα, η οικιακή ψυχαγωγία και κάθε είδους ψηφιακή υπηρεσία θα βασίζονται όλο και περισσότερο σε πλατφόρμες λογισμικού που τρέχουν στο Διαδίκτυο, αντί στον υπολογιστή του τελικού χρήστη.....

Ομορφουλης !!!!

bill_gates.jpg

At microsoft....

bill-gates-impersonator.jpg

Bill_Gates.jpg

Link to comment
Share on other sites

Αρχική απάντηση από VIL [Σήμερα, στις 22:15]

MOS εάν έχεις την καλοσύνη μας γράφεις και την πηγή? ή είναι (απόρρητη)?

εκτός και εάν σου το είπε ο ίδιος ο ομορφούλης :D:p :magic:

ok παιδια την επομενη φορα θα την γραφω !!

Link to comment
Share on other sites

Αρχική απάντηση από ea6gka

ειμαι 101% σιγουρος οτι ο μπιλ ξερει πολυ περισσοτερο το λινουξ απο εσας ομως , προσεχτες μην σας κανει καμμια ερωτηση και αρχισεται τα ουγκα ουγκα:hehe:

Ωραίος ea6gka :D :D :D ιδιαίτερα το ουγκα ουγκα κορυφή

Link to comment
Share on other sites

Αρχική απάντηση από Chosen [Σήμερα, στις 23:04]

Τι λειτουργικό χρησιμοποιείς εσύ ρε χάκερ;

Γιατι το ηξερα οτι απο ολα τα posts θα αναφεροσουν ειδικα στο δικο μου?

Οι ντοματες κολανε στο οτι τα λειτουργικα θα μπορουσαν να ειναι μακραααν καλυτερα και θα μπορουσε ορισμενες π00στιες να μην τις ειχε αποφυγει ο Βασιλακος (οπως το DX10 να ειναι vista only, για να προωθησει ντε και καλα το καινουργιο λειτουργικο και πολλα αλλα που δεν μας αφησαν καλες εντυπωσεις).

Σε αντιθεση με αυτο που νομισατε εσυ και ο astrolabos, δεν προσπαθω να το παιξω "linuxας" ή "hacker", δεν εχω να κερδισω κατι απο αυτο και απενατιας δεν χρησιμοποιω linux αλλα θα ηθελα πολυ να αρχησω να μαθαινω σιγα σιγα απο ενδιαφερων..

Το οτι θελω εγω ή καποιος αλλος να του ριξω ντοματες του κυριου Bill Gates, δεν συμαινει ντε και καλα οτι θελουμε να πουμε στον κοσμο οτι ειμαστε εμεις καλυτεροι.. Πες το αναρχισμο, πες το ασεβια.. Poserια ομως απαραιτητα δεν ειναι! Και (συγνωμη για την εκφραση εαν σας θυγω) βαλτε το καλα στο μυαλουδακι σας γιατι δεν ειμαι τετειο ατομο και ποτε δεν θα γινω!

Παντα φιλικα,

Johnny. :flower:

Link to comment
Share on other sites

Δείτε το video από την αποχώρηση του Bill Gates από τη M$ που προβλήθηκε κατά την ομιλία του στην CES.

(Προσέξτε τον ήχο και την ποιότητα του video).

http://www.istartedsomething.com/20080107/bill-gates-last-day-microsoft-video/

Κρίμα που φεύγει.

Link to comment
Share on other sites

Αρχική απάντηση από mariosalice [Σήμερα, στις 20:53]

Δείτε το video από την αποχώρηση του Bill Gates από τη M$ που προβλήθηκε κατά την ομιλία του στην CES.

(Προσέξτε τον ήχο και την ποιότητα του video).

http://www.istartedsomething.com/20080107/bill-gates-last-day-microsoft-video/

Κρίμα που φεύγει.

Πάρα πολύ ωραία ποιότητα!

Αλήθεια γιατί φεύγει;

Δεν του αρέσει η εταιρία του που είναι τόσο μεγάλη και κερδοφόρα;

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.