Jump to content

Πείτε ό,τι θέλετε 2.0

jpavly

Recommended Posts

Φοβού τους... εξωγήινους

Είτε πρόκειται για απλά μικρόβια είτε για ανεπτυγμένα όντα, οι εξωγήινοι υπάρχουν, τονίζει ο κορυφαίος αστροφυσικός Στίβεν Χόκινγκ . Ομως είναι κατηγορηματικός: Κάθε επαφή μαζί τους θα ήταν καταστροφική για την ανθρωπότητα!

http://www.ethnos.gr/article.asp?catid=11386&subid=2&pubid=11391000

και ελεγα να μην του στειλω την συλλογη

• Replies 35,3k
  • Created
  • Last Reply

Πριν από κάμποση ώρα γύρισα από ένα κωλο-ιατρείο, το οποίο παραλίγο να το διαλύσω, αφού πρώτα έπεσαν τα απίστευτα μπινελίκια και έγινε το έλα να δεις... θύμα ήταν μια πόρτα η οποία μάλλον θα χρειαστεί επισκευή και δεν θα σταμάταγα αν δεν μου έδιναν τα λεφτά μου πίσω, από την προηγούμενη επίσκεψη...

Ο λόγος που κάνω αυτό το ποστ, είναι ένας και μοναδικός... ένας από όσους το διαβάσουν, το καταλάβει και κάνει το ίδιο, τότε θα πάμε ένα βήμα μπροστά...

Έχω βαρεθεί, έχω σιχαθεί και έχω κουραστεί να είμαι ευγενικός, τυπικός και να κατανοώ τα "προβλήματα" των άλλων... ξέρετε κάτι...? Μας έχουν βάλει στο τρυπάκι... αυτά τα καθάρματα και τα λαμόγια που μας πατάνε στον λαιμό, ζουν και αυξάνονται σαν παράσιτε, εξαιτίας της ευγένειας και την ευπρέπειας, εμάς των ηλιθίων, που νομίζουμε ότι επειδή μας έμαθαν να είμαστε σωστοί και καλοί, πρέπει να τα δεχόμαστε όλα... όχι ρε, θα τα σπάσουμε όλα και θα τους πάρει ο διάολος... δεν γίνεται μερικοί θρασύδειλοι αλήτες να μας εκμεταλλεύονται... πιστέψτε με, αυτοί έχουν να χάσουν περισσότερα από εμάς...

Η γενιά μας και οι νεότερες περισσότερο, πρέπει να ξυπνήσουν και να καταλάβουν ότι ενώ δεν έχουν στον ήλιο μοίρα και θα έρθουν πολύ δύσκολες μέρες, κάθονται στημένες και δέχονται όλα τα υπόθετα, ανεξάρτητα μεγέθους, από λίγους θρασύδειλους που έχουν μάθει να μας πίνουν το αίμα, βασισμένοι στην αδράνεια και την βλακεία που μας δέρνει...

Προσωπικά το έχω πάρει απόφαση... από εδώ και πέρα, θα γυαλίζει το μάτι μου, ότι δώσω και ότι αρπάξω με τα λαμόγια... στο τέλος της ημέρας όμως, νιώθω ευτυχισμένος...

Τι σημασία έχει...?

Σημασία έχει ότι πρέπει να ξυπνήσουμε και να κάνουμε κανέναν σεισμό...

ε πως δεν έχει σημασία...άλλο να πλακωθείς επειδή σου έβγαλε το δόντι και πόνεσες και άλλο να σου πει αμα αμα δε λαδώσεις δεν σε κοιτάω και ας ψοφήσεις ;)

Τι σημασία έχει...?

Σημασία έχει ότι πρέπει να ξυπνήσουμε και να κάνουμε κανέναν σεισμό...

Μωρε ναι , αλλα πες και τι παιχτηκε.

Θα σκασουμε :D

τι παίχτηκε ωρέ;

Εξεταση προστατη?

[ame=http://www.youtube.com/watch?v=xHKTE75dgE4]YouTube - Family Guy - Prostate Exam[/ame]

Έχω βαρεθεί, έχω σιχαθεί και έχω κουραστεί να είμαι ευγενικός, τυπικός και να κατανοώ τα "προβλήματα" των άλλων... ξέρετε κάτι...? Μας έχουν βάλει στο τρυπάκι... αυτά τα καθάρματα και τα λαμόγια που μας πατάνε στον λαιμό, ζουν και αυξάνονται σαν παράσιτε, εξαιτίας της ευγένειας και την ευπρέπειας, εμάς των ηλιθίων, που νομίζουμε ότι επειδή μας έμαθαν να είμαστε σωστοί και καλοί, πρέπει να τα δεχόμαστε όλα... όχι ρε, θα τα σπάσουμε όλα και θα τους πάρει ο διάολος... δεν γίνεται μερικοί θρασύδειλοι αλήτες να μας εκμεταλλεύονται... πιστέψτε με, αυτοί έχουν να χάσουν περισσότερα από εμάς...

... στο τέλος της ημέρας όμως, νιώθω ευτυχισμένος...

Το μόνο που χρειάζεται για να θριαμβεύσει το κακό είναι να μην κάνουν τίποτα οι καλοί άνθρωποι.

Ε. Μπερκ

ε εχεις δει το οπισθιο-παιδα έχει η Αγγλίκα, θα το άξιζε!

ή μήπως ο δάσκαλος ήταν ο Jaco?

:D

E, θόλωσε ο άνθρωπος... αφού έχει ζήσει στην Αγγλία στην προ-Θάτσερ εποχή, έχει ζήσει την αλλαγή και την μετα-Θάτσερ εποχή, του "γύρισε" το μυαλό με αυτά που ζει τώρα... δεν λέω καλά έκανε, σε καμιά περίπτωση, αλλά τι να πεις...

Edit: Επί του θέματος, πρέπει να δείτε οπωσδήποτε την Γαλλική ταινία [ame=http://www.imdb.com/title/tt1068646/]The Class (2008)@@AMEPARAM@@http://ia.media-imdb.com/images/M/MV5BMTc4NjUzNDYxM15BMl5BanBnXkFtZTcwNjExNzMwMg@@._V1._SX95_SY140_.jpg@@AMEPARAM@@BMTc4NjUzNDYxM15BMl5BanBnXkFtZTcwNjExNzMwMg@@@@AMEPARAM@@SX95@@AMEPARAM@@SY140[/ame]...

Διαπραγματεύεται ακριβώς αυτό το θέμα... θα σας γυρίσουν τα μυαλά... απλά δείτε το...

funny δεν ξερω αν ειναι.. αλλα φρικαρα λιγο με το που το ειδα.. ε ρε αν εχει χρονο/ορεξη/γνωσεις , τι σου φτιαχνει ο ανθρωπος.

[ame=http://www.youtube.com/watch?v=zNL_Q57Xn28]YouTube - Mosquito Death Ray in Action at TED[/ame]

δεν ξέρω αν ειναι στο σωστό μέρος αλλά τώρα το διάβασα. αυτο το χαμένο iphone 4G θα εχει μεγάλο σενάριο..

"Last Friday night, California's Rapid Enforcement Allied Computer Team entered editor Jason Chen's home without him present, seizing four computers and two servers. "

Link gizmodo

Γκκκρρρρ πάλι ξενύχτησα με τη φόρμουλα 1, αντε να δούμε, θα καταφέρω να ρυθμίσω τις αναρτήσεις στο ρημάδι να ρίξω κι άλλο το χρόνο (και να μη καίω το εμπρός αριστερό λάστιχο...).

Γκκκρρρρ πάλι ξενύχτησα με τη φόρμουλα 1, αντε να δούμε, θα καταφέρω να ρυθμίσω τις αναρτήσεις στο ρημάδι να ρίξω κι άλλο το χρόνο (και να μη καίω το εμπρός αριστερό λάστιχο...).

Ποια πιστα ρε?

εγω βελτιωνω αυστραλια ακομα

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.