Jump to content

Πείτε ό,τι θέλετε 2.0

jpavly

Recommended Posts

AN7 OverClocker

Δεν γεμίζεις την πλάκα με ψύκτρες, στα σημεία που έχει από κάτω μνήμες κτλ?

Μπορούν να κολλήσουν και με logo.

Μου αρέσει η ιδέα σου.

μέσα στο μυαλό μ είσαι ;)

χυμα αλουμινοψυκτρα 3εκ απο το Φανο

κοψιμο στα μετρα της βασης

κολληση με Arctic epoxy...

Ati 48x0-S.C./W.C. AN7 edition...

• Replies 35,3k
  • Created
  • Last Reply
εγώ δεν μπορώ να καταλάβω γιατί δεν δίνουν σε κάθε μαθητή από 1 laptop για να το χρησιμοποιήσουν σε όλες τις χρονιες,το κόστος του laptop είναι λιγότερο από το κόστος τον βιβλίων όλον τον τάξεων μαζί

υποψήφιος μετανάστης

picture17ah4.th.jpg:banging::banging::banging::banging::banging::banging::banging::banging::banging::banging::banging::banging::banging::banging:

15:34 και το εχω τερμα. Αντε να βλεπω μπατσους να ερχονται :p

α. Χρειάζεται μπλούζα που να γράφει μετάλλικα για να ακούσεις το καινούριο σι ντι τους;

β. Ευτυχώς που δε σε έχω γείτονα, γιατί θα είχαμε τέτοιο σκηνικό :p

α. Χρειάζεται μπλούζα που να γράφει μετάλλικα για να ακούσεις το καινούριο σι ντι τους;

Για την φωτογραφία την φόρεσε:p

H συγκεκριμενη μπλουζα εχει σκισματα και βοηθαει στο αερισμο του δασητριχου μου στηθους :p αχχαχαχαχαχαχαχα!

σκισματα

σχισμα (το) =αυτο που συνεβη στην εκκλησια το πριν απο αρκετους αιωνες και εχουμε ανατολικη και δυτικη εκκλησια,καθολικους και ορθοδοξους./μπορει να χρησιμοποιηθει και μεταφορικα ως δευτερο συνθετικο .πχ ."Μλκ,χτες εριξα ενα ξε~ με την Ευτερπη, την ξεπωλιασα."

σκισιμο (το) =αυτο που συμβαινει στις μπλουζες αμα τραβηξουμε το αριστερο και το δεξι μανικι ταυτοχρονα,χωρις να υπαρχει ανθρωπος μεσα.

και

δασυτριχος

σχισμα (το) =αυτο που συνεβη στην εκκλησια το πριν απο αρκετους αιωνες και εχουμε ανατολικη και δυτικη εκκλησια,καθολικους και ορθοδοξους./μπορει να χρησιμοποιηθει και μεταφορικα ως δευτερο συνθετικο .πχ ."Μλκ,χτες εριξα ενα ξε~ με την Ευτερπη, την ξεπωλιασα."

σκισιμο (το) =αυτο που συμβαινει στις μπλουζες αμα τραβηξουμε το αριστερο και το δεξι μανικι ταυτοχρονα,χωρις να υπαρχει ανθρωπος μεσα.

και

δασυτριχος

1) Σχίσματα, ξέρει αυτός τι λέει, έχει ΤΟΣΟ μεγάλες τρύπες που είναι σαν εκείνο, το Σχίσμα του 1054

2) Αν είναι άνθρωπος μέσα μας χαλάει ??

3) Κι αυτό σωστό είναι, μπορεί να θέλει να πει πως είναι τόσο δασύτριχος που είναι σαν δάσος (εξ'ου και δασήτριχος)

PWNED ''I doubt the reality and substitute it with my own'' :p:hehe:

μητσακο μ ετοιμασε κανα γαυρακο ρει...σου ρχομαι... στρωσε τραπεζι και για το xps...:hehe:

Εσυ ακομα ξύπνιος είσαι; :p

Καλά σου λέει ραα:p Άντε πάνε για ύπνο, ΤΩΡΑ!, αλλιώς θα σου στείλω κάποιον από τους Άγριους Μοδεράτορες να σε τρομάξει :hehe:

μητσακο μ ετοιμασε κανα γαυρακο ρει...σου ρχομαι... στρωσε τραπεζι και για το xps...:hehe:

Αντε ρε κουμπάρε, ελα εσυ με το καλο, και θα δεις εγω. Κουτσομούρες θα σου σφάξω για να φάς!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.