Jump to content

TheLab.gr - Officially V.2


Recommended Posts

Posted

Η αναβάθμιση μας έφτασε ένα ανεκτό επίπεδο και μπορούμε πλέον να ανοίξουμε το site. Να ξεκινήσω επισημαίνοντας ότι αυτήν δεν είναι η τελική μορφή του site. Είναι το προοίμιο της μεγάλης αλλαγής.

Για αρχή θα δείτε την νέα έκδοση του Vbulletin όπως επίσης και αρκετά bugs. Επίσης είναι πολύ πιθανό να βρείτε και κάποιο πρόβλημα στην μετάφραση. Θα σας παρακαλούσα να καταχωρείτε ότι bug ή πρόβλημα βρείτε σε αυτό εδώ το θέμα.

Επειδή είμαι πολύ κουρασμένος δε θα γράψω άλλα. Ελπίζω να σας αρέσει και με την βοήθεια σας να το κάνουμε καλύτερο για άλλη μία φορά :)

  • Replies 180
  • Created
  • Last Reply
Posted

τελειο μεχρη στιγμης μαγκες :innocent::T:

βαλτε ενα μαβρακι για χρωμμα να ειναι ακομα πιο τελειο

Posted

ομορφο και γρήγορο.

μια μονο παρατήρηση,

το κείμενο αν μπορεί να γινει μαυρο για να υπαρχει αντίθεση και να μπορεί να διαβαστεί ευκολοτερα

Posted

Κατ'αρχήν, συγχαρητήρια για τις τόσες ώρες που καθήσατε και ασχοληθήκατε με την αναβάθμιση του site :) Από εκεί και πέρα, αν και δε μου πολυαρέσει το νέο theme (μπορεί να είναι απλά θέμα συνήθειας), θα περιμένω να δω την αναβάθμιση τελειωμένη για να πω την άποψή μου :)

Posted

Με γεια! :T:

Εδώ με τον jpavly κοιτάζουμε τη νέα μορφή του λάμπη.

bug:

Λοιπόν πατώντας "new reply" μου έβγαλε το screen, "you must accept the rules to use some of the forum functions" (ωραίο το countdown) ενώ είχα ήδη logαρει.

Posted

αρκετα καλο φαινεται παιδια :clap: Και σαφεστατα γρηγοροτερο απο πριν!

(ετριψα λιγο τα ματια μου οταν φορτωσε την homepage ,λογικο ειναι μετα απο τοοοοσο πολυ καιρο με το προηγουμενο theme!)

Posted

Λοιπόν πατώντας "new reply" μου έβγαλε το screen, "you must accept the rules to use some of the forum functions" (ωραίο το countdown) ενώ είχα ήδη logαρει.

αυτο πρεπει να ειναι μόνο στο 1 ποστ. σε δευτερο δεν σου την βγάζει

Posted

Γουσταρωωωω :jump1:

Λιγο η default γραματοσηρα να ειναι λιγο πιο μεγαλη ??(Οπως αυτη με την οποια εγραψα μολις τωρα??)

Posted
αυτο πρεπει να ειναι μόνο στο 1 ποστ. σε δευτερο δεν σου την βγάζει

ειναι για να διαβασουν ολα τα μελοι τουσ νεους κανονες μια φορα βγενει :tomato:

Posted

Με γειες.

(μπορει πλεον ο Μαστορας να παει για υπνο και οταν γυρισουν οι υπολοιποι απο τις μπυραριες του Δουβλινου να του πουν ενα μπραβο και να τον σκεπασουν με μια (καλυτερα 2 για να μην εξεχουν τα ποδια) κουβερτουλα για να μην κρυωσει :p)

Το παλιο καταρχην ηταν απο τα καλυτερα αισθητικως forum οποτε η συγκριση δυσκολη.

Κατα τη γνωμη μου:

1. Λιγο χρωματακι το θελει (πολυ ασπρο βρε παιδι μου)

2. Ελπιζω τα ''παιδια να συνεχιζουν να παιζουν (και να μην μεγαλωσαν)''

:)

Posted

@Spc

Θα βάλουμε λίγο χρώμα ναι :) Και σιγά μη σταματήσουμε να παίζουμε :hehe:

Posted

....χαιρομαι που πηγαν ολα οκ...ωραια η αλλαγή :T:

...και ειμαι σιγουρος οτι στην τελικη version θα ειναι super

...ειναι αδυνατον να γινουν ολα σε μια μερα!!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.