Jump to content



TheLab.gr - Officially V.2


DJD

Recommended Posts

Η αναβάθμιση μας έφτασε ένα ανεκτό επίπεδο και μπορούμε πλέον να ανοίξουμε το site. Να ξεκινήσω επισημαίνοντας ότι αυτήν δεν είναι η τελική μορφή του site. Είναι το προοίμιο της μεγάλης αλλαγής.

Για αρχή θα δείτε την νέα έκδοση του Vbulletin όπως επίσης και αρκετά bugs. Επίσης είναι πολύ πιθανό να βρείτε και κάποιο πρόβλημα στην μετάφραση. Θα σας παρακαλούσα να καταχωρείτε ότι bug ή πρόβλημα βρείτε σε αυτό εδώ το θέμα.

Επειδή είμαι πολύ κουρασμένος δε θα γράψω άλλα. Ελπίζω να σας αρέσει και με την βοήθεια σας να το κάνουμε καλύτερο για άλλη μία φορά :)

Link to comment
Share on other sites

  • Replies 180
  • Created
  • Last Reply

Κατ'αρχήν, συγχαρητήρια για τις τόσες ώρες που καθήσατε και ασχοληθήκατε με την αναβάθμιση του site :) Από εκεί και πέρα, αν και δε μου πολυαρέσει το νέο theme (μπορεί να είναι απλά θέμα συνήθειας), θα περιμένω να δω την αναβάθμιση τελειωμένη για να πω την άποψή μου :)

Link to comment
Share on other sites

Με γεια! :T:

Εδώ με τον jpavly κοιτάζουμε τη νέα μορφή του λάμπη.

bug:

Λοιπόν πατώντας "new reply" μου έβγαλε το screen, "you must accept the rules to use some of the forum functions" (ωραίο το countdown) ενώ είχα ήδη logαρει.

Link to comment
Share on other sites

αρκετα καλο φαινεται παιδια :clap: Και σαφεστατα γρηγοροτερο απο πριν!

(ετριψα λιγο τα ματια μου οταν φορτωσε την homepage ,λογικο ειναι μετα απο τοοοοσο πολυ καιρο με το προηγουμενο theme!)

Link to comment
Share on other sites

Με γειες.

(μπορει πλεον ο Μαστορας να παει για υπνο και οταν γυρισουν οι υπολοιποι απο τις μπυραριες του Δουβλινου να του πουν ενα μπραβο και να τον σκεπασουν με μια (καλυτερα 2 για να μην εξεχουν τα ποδια) κουβερτουλα για να μην κρυωσει :p)

Το παλιο καταρχην ηταν απο τα καλυτερα αισθητικως forum οποτε η συγκριση δυσκολη.

Κατα τη γνωμη μου:

1. Λιγο χρωματακι το θελει (πολυ ασπρο βρε παιδι μου)

2. Ελπιζω τα ''παιδια να συνεχιζουν να παιζουν (και να μην μεγαλωσαν)''

:)

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.