Jump to content



Είναι δυσκίνητα τα mkv;


planetman

Recommended Posts

Ρε παιδιά, παίζω συμπιεσμένα HD 720 αρχεία (τύπου mkv) με τον vlc player αλλά έχω το εξής πρόβλημα: Δεν μπορώ να προχωρήσω την ταινία κάμποσο γιατί δεν ανταποκρίνεται. Σταματάει ο ήχος και η εικόνα και δεν γίνεται τίποτα. Αν προσπαθήσω να το προχωρήσω λίγο λίγο κάτι γίνεται αλλά και πάλι μετά από ένα σημείο κολλάει.

Έβαλα π.χ. προχτές να δω μια ταινία αλλά την άφησα στη μέση και εχτές δεν μπορούσα να πάω στο σημείο που την άφησα. Γιατί το κάνει αυτό; Έχω το σύστημα της υπογραφής.

Link to comment
Share on other sites

Παίζει να είναι το ένα γίγα μνήμης. κι εξηγούμαι.

Σε εμένα ο vlc όταν σε πολύ χοντρά mkv πάω να το προχωρήσω τα παίζει τα χάνει ,σιγά σιγά το παλεύε και μετά από μισό λεπτό επανέρχεται. Αν το προχωρήσω πολύ μπορεί και να κάνει κάνα 2 λεπτά. Κι έχω περίπου ίδιο σύστημα με εσένα κα 2 γίγα ραμ.

Άρα μην περιμένεις ότι δε θα στο κάνει , απλά άλλαξε player να δοκιμάσεις

Link to comment
Share on other sites

Μήπως έχετε προηγούμενη έκδοση του VLC; Το λέω γιατί σε μένα σε ΗD αρχεία είναι πολύ ελαφρύτερος και πιο αποκρίσιμος σε σχέση με τον media player classic στον οποίο έχω ενεργοποιήσει και το post-processing ή την μετα-επεξεργασία ας πούμε...

Επίσης μπορεί απλώς να είναι φθαρμένο το αρχείο, κακο-κωδικοποιημένο ή "κακοπακεταρισμένο"...

Το φαινόμενο που αναφέρετε το έχω παρατηρήσει σε ορισμένα αρχεία που είχα, όχι μόνο .mkv αλλά και .avi ή και wmv...κωδικοποιημένα τόσο με x264 όσο και με Xvid...Hd και μη...

Link to comment
Share on other sites

Παίζει να είναι το ένα γίγα μνήμης.

Μπαα δεν ειναι, και σε μενα το κανει, ο ηχος ακουγεται αλλα το video δεν μπορει να ακολουθησει.

Ουτε η 9600 μπορει να κανει κατι γι' αυτο.:crazy:

Τελικα μαλλον ειναι αυτο που λεει ο vgiozo.

Ειχα το VLC 0.8.6c και εβαλα το 0.8.6f και εφτιαξε.;)

Link to comment
Share on other sites

Βασικά το πρόβλημα αυτό το έχω προσέξει σε όλα τα mkv που έχω δοκιμάσει. Η έκδοση 0.8.6f είναι μόνο για mac; Κατεβάζω τον ΚΜ player και τους CoreAVC να δούμε τι λένε.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.