Jump to content


Δειξτε το πληκτρολογιο και το ποντικι σας!


Recommended Posts

από εμβέλεια τι λέει? Γιατί εκεί πάσχει το mouse του σετ μου :hm:

πανω απο 5-6 μετρα δοκιμασμενο.

θυμαμαι που χα βγει στο "πισω" μπαλκονι -αποσταση πανω απο 9 μετρα -να το καθαρισω και σκεφτηκα "σιγα μωρε μην βγαλω τις μπαταριες,δεν θα πιανει".και οταν γυρισα ειχε ανοιξει Photoshop,Crysis,5-6 calculator,mute και δεν ξερω εγω τι αλλο.

Link to comment
Share on other sites

EX110 vs S510

And the winner is ??? (Μιας και παίζουν στα ίδια λεφτά..)

jpavly το MΧ3200 το έχεις και για παιχνίδια? Αν ναι, πως τα πάει?

Εχοντας περάσει και τα δύο από τα χέρια μου, το S510 δεν έχει καμία σχέση με το EX110, μου έχει αφήσει πολύ καλές εντυπώσεις..

Το MX3200 τα πάει πολύ καλά, αλλά το ποντίκι είναι τόσο γρήγορο, που δεν μπορώ να σημαδέψω καλά στο CoD μέχρι να το καλορυθμίσω στα μέτρα μου!

Link to comment
Share on other sites

Εχεις δικιο..αλλα αμα το συνηθησεις λιγο..μετα δεν εχεις προβλημα..εν τω μεταξυ τα κουμπια του ειναι σαν του laptop..θελουν προσοχη γιατι ειναι λιγο ευαισθητα..:cool:

Link to comment
Share on other sites

logitech-dinovo-edge.jpg

473.1.0.jpg

Το ΚΑΜΑΡΙ μου!!! :jump: τα πλήκτρα είναι απλα PERFECT όπως σε ένα λάπτοπ (ευαίσθητα όσο ΠΡΕΠΕΙ και ο θόρυβος και αυτός όσος ΠΡΕΠΕΙ), αν και το Touchdisk (και αυτό σαν των λάπτοπ) είναι ΠΟΛΥ σπαστικό μέχρι να το μάθεις και πάλι δεν κάνει για κάποιες δουλειές που θέλουν λεπτομέρειες αλλά δεν θα το άλλαζα με ΤΙΠΟΤΑ [στην τελική βάζεις ένα μάους έξτρα, αν και αυτό θα ήτανε κάπως "Ποντιακό" (no offence για τους Ποντίους Λαμπίτες) γιατί αφου το παίρνεις υποτίθεται για να έχεις και mouse και keyboard σε ένα]

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.