Jump to content



Νεο θεμα στο φορουμ για ποινες...Θελω γνωμες παρακαλω


GoMaR

Recommended Posts

Καθως κοιταζα λιγο τη μαυρη τρυπα και καθως βλεπω οτι κατακαιρους μεσα σε διαφορα θεματα αναφερεται οτι καποια μελη φαγαν ban , φαγαν αυτο φαγαν εκεινο, πιστευω οτι θα ηταν καλο να υπηρχε ενα subforum με τιτλο "επιπληξεις" στο οποιο μεσα να ανοιγεται ενα θεμα ΜΟΝΟ οταν καποιος τρωει κιτρινη καρτα , κοκκινη καρτα , ban , kick , σουτ :p η οτιδηποτε εχει να κανει με λανθασμενη συμπεριφορα στο φορουμ.Ωστε να βλεπουν τα νεα μελη , να βλεπουν οι παλιοι και γενικως να εχουμε ΑΜΕΣΗ εικονα στα τυχων λαθη που μπορει να δημιουργησουμε στο φορουμ.

Δηλαδη μια ιδεα :

Θεμα : Μια κιτρινη καρτα στον χρηστη "x"

λογος : ειρωνευτηκε

και να υπαρχει το απευθειας το link που εγινε το post του..

Καπως ετσι ας πουμε.

Βεβαια παλιοτερα υπηρχε ενα θεμα για τις κιτρινες καρτες και γενικως που αναφεροταν σε καθε χρηστη κατω απο το avatar του..Πολλοι αντεδρασαν , αλλοι οχι....εγω πεταω αυτο σαν ιδεα να δω και την αποψη σας σε αυτο το θεμα.

Οπως επισης πολλοι ειναι αυτοι που αναρωτηθηκαν γιατι εφαγε ban ο sebastian..Ε πιστευω θα ειχαν την απαντηση ετοιμη με αυτο το συστημα..Κατι σα κουτσομπολιο ακουγεται , αλλα καλο ειναι να ξερουμε τι μας γινεται.

Τι λετε ;

Link to comment
Share on other sites

OXI.

Το σύστημα ποινών σε κοινή θέα μόνο χαμό θα μπορούσε να προκαλέσει.

Δεν είμαστε Ναζιστικό φόρουμ να δείχνουμε "τι πάθανε οι προηγούνοι που τόλμησαν να παραβούν τους κανόνες".

ΈλεοC, τι άλλο θα δω πια..

Link to comment
Share on other sites

Οχι.Με τιποτα.Με καμμια δυναμη.Nein.Νο.

Δεν γινεται να μπαινεις σε ενα φορουμ και να βλεπεις την λιστα με τις ποινες,σαν να σου λεει "προσεχε,ερχεται η σειρα σου"..Ουτε οι κανονες του the lab ειναι τοσο σκοτεινοι ωστε να χρηζουν ειδικης ερμηνειας.Στοιχειωδεις κανονες κοινωνικης και νομιμης συμπεριφορας να τηρει κανεις,ειναι αδυνατον να φας μπανιο.Πχ ποσο μυαλο θελει να σκεφτεις οτι απαγορευεται να βριζεις η απαγορευεται να παρεχεις σε καποιον μεσα για να παρανομησει (να δινεις πχ λινκ για κρακ)?Τωρα βεβαια μουρχονται 2 προσφατες περιπτωσεις στο μυαλο οπου καλο θαταν να μαθαινουν οι νεοι γιατι μπανιαριστηκαν οι χρηστες και ναχουν υποψη τους να μην τρεφουν το "παρεμποριο",αλλα σαν ratio legis ειναι ανεπαρκεις ........

Κουτσομπολης:Γιατι μπανιαριστηκε ο σεμπαστιαν???πειτε ρει!

Link to comment
Share on other sites

Για να σας φύγει η απορία, ο Sebastian δεν έκανε κάτι μεμονομένο που έχριζε ban, απλά μάζεψε για πρώτη φορά στην vb3.xx ιστορία του Thelab.gr και τους EDIT: 5 infractions πόντους.

Το κάθε Infraction ξεχωριστά μένει μεταξύ της ομάδας μας και δεν υπάρχει λόγος να βγαίνει παραέξω.

Ευχαριστούμε που μας προτιμήσατε :p

ΥΓ: Δίνω χρόνο ζωής στο thread ένα 24ωρο.

Link to comment
Share on other sites

Μια τέτοια κατηγορία θα στιγμάτιζε μέλη ΜΟΝΙΜΑ.

Θα έδινε την δυνατότητα σε μέλη που ΔΕΝ θέλουν το καλό του forum να κριτικάρουν συνεχώς τις κινήσεις των mods/admins και γενικά θα δημιουργούσε πρόβλημα στην λειτουργία των παιδιών της ΔΟ, που όχι μόνον θα έτρεχαν πάνω κάτω να διορθώσουν τα κακώς κείμενα, αλλά θα τα άκουγαν κιόλας από διάφορα "καλά" μέλη.

Link to comment
Share on other sites

θα συμφωνήσω και εγώ με τους προλαλήσαντες...

δεν θυμάσαι άλλωστε τι χαμός είχε γίνει και πόσα παράπονα είχαν ακουστεί όταν το κάθε μέλος μπορούσε να βλέπει τις κάρτες του άλλου ; ;)

Link to comment
Share on other sites

ναι ρε παιδια.....ενταξει

κατανοητον και σεβαστη η αποψη σας.Σε καμμια περιπτωση δε θα λεγα το φορουμ ναζιστικο οπως επισης να θελω να κανω "κακο" εδω μεσα.

Πιο πολυ αναφερομουν στα bans.Γιατι οπως και στην δουλεια , ΠΑΝΤΑ θα θελεις να μαθεις γιατι απολυσαν αυτον ειτε για κουτσομπολιο(ακουγεται βαρυ-αλλα σε εναν χωρο παντα υπαρχει) , ειτε για να ξερεις και εσυ τι μπορει να σε περιμενει..Για το αν εχεις κανει το ιδιο παραπτωμα κτλ κτλ..

Δε το συνεχιζω λοιπον απο μενα..:)

Link to comment
Share on other sites

βασικά δεν θα ήταν κακή ιδέα να μαθαίνουμε το λόγο για τον οποίο πήρε πόδι κάποιος..

Από την άλλη όμως, αφού δεν έχει την δυνατότητα να μπει και να απαντήσει είναι κάπως "δύσκολο"

:)

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.