Jump to content

Intel Core 2 Duo T8100 (2.1GHz) ή AMD Turion 64 X2 TL64 (2,2GHz)!!!!!!!!!!!!!

dark_ds

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

γεια σας παιδια. ενδιαφερομαι για ενα Laptop και ειμαι αναμεσα σε δυο που ειναι σχεδον παρομοια αλλα εχουν τους εξης διαφορετικους cpu τον AMD Turion 64 X2 TL64 (2,2GHz) και Intel Core 2 Duo T8100 (2.1GHz). θελω να μου πειτε ποιος ειναι απο τους δυο ο καλητερος cpu. επισης το laptop με τον amd εχει 17αρα οθονη ενω το αλλο 15αρα. γρηγορα γιατι βιαζομαι :p

8100 δεν υπαρχει καν θεμα συγκρισης...

σε ευχαριστω πολυ για την γρηγορη απανταση! οταν το παρω θελω ομως να σβησω απο μεσα τα vista και να βαλω τα xp που θα βρω drivers και guide για να τα εγκαταστησω σωστα?

dark_ds εγω εχω amd και ειναι λιγο πολυ τοστιερα οσο αφορα το θεμα τις θερμοτητας...

Αλλα γιατι να βγαλεις τα vista? τα εχεις δοκιμασει???

με το sp1 αλλα και με λιγες ρυθμισεις ειναι αστερι! στο λεω εγω που εχω πλεον vista (64bit στον σταθερο και vista 32bit στο λαπτοπ)

ΥΓ.ημουν φανατικα εναντιον των vista μεχρι που τα χρησιμοποιησα ρυθμιζοντας καποια πραγματα...

τα εχω δοκιμασει για λιγο. αλλα θα το ψαξω παραπανω με αυτα που μου ειπες και βλεπουμε! απλα στα xp ξερω πολλα και ειναι πολυ ευκολο για μενα να χειριστω το pc αλλα θα δουμε! ευχαριστω!

ευχαριστω πολυ φιλε μου αλλα δεν το εχω παρει ακομα :p αυτες τις μερες θα το παραγγειλω. ειναι acer, πολυ καλο. αν και εχω ακουσει πολλα για αυτη την εταιρια, επελεξα αυτο ομως γιατι εχει πολυ καλα χαρακτηριστικα για την τιμη του. σε ευχαριστω πολυ και για το guide spiderdim. ελπιζω να με δειτε συντομα :D

παιδια θα ρωτησω κατι ακομα αλλα μην με δειρετε :p ποιος απο τους δυο cpu ειναι καλητερος ? Intel Core 2 Duo P7350 (2 GHz) με 3MB L2 cache, στα 1066MHz και Intel Core 2 Duo T8100 (2.1GHz) με 3MB L2 cache, στα 800MHz. και μεταξυ της NVidia GeForce 9600M-GT με 512MB αυτόνομης μνήμης DDR3 και της NVidia GeForce 8600M-GT με 512MB μνήμη ποια να προτιμησω?

βασικα φιλε... εχω ακουσει πολλα παραξενα για τις καρτες γραφικων 8600 και 8400...

πως χαλανε μετα απο ενα διαστημα και τετοια... (πληροφοριακα το λεω... δεν ξερω αν ισχυει 100)

Επισης, επειδη εχει ο πατερας μου acer και ξερω, θα σου ελεγα να κοιταξεις toshiba,hp, sony...

οσο για τους επεξεργαστες που κοιτας... μην αγχωνεσαι, στο ιδιο επιπεδο ειναι . Την διαφορα την κανουν τα Gb και τα mhz των μνημων , κυριως ομως ο σκληρος δισκος(5600 ή 7600 rpm).

αν χαλανε. δεν τις αλλαζουν αν εισαι εντος εγγυησεως? για την 9500 εχεις ακουσει τπτ?:p βασικα μαλλον θα παρω το ACER ASPIRE 5930G-733G25MN μου φενεται πολυ καλο. τι προβληματα ειχε ο πατερας σου δηλαδη?

προβλημα service!!! ασε... ευτυχως δεν ειχε καει η μητρικη αλλιως ακομα θα το περιμεναμε να ερθει απο την αντιπροσωπία....

αφου σου αρεσει!

ωχ καταλαβα... ποσο καιρο περιμενατε? δεν πιστευω να σε χρεωσαν τιποτα μεταφορικα και τετοια ε?

οχι οχι... τελικα κατι ειχε το βισμα του τροφοδοτικου και δεν το εστειλα... τεσπα.

Μην κολλας... παρε το αν σου αρεσει... Απλα ειναι να μην σου τυχει

κοιταξα τωρα τις αλλες εταιριες και δεν βρηκα κατι παρομοιο στην ιδια τιμη. μαλλον θα το παρω. σε ευχαριστω παντως για τις τρομακτικες πληροφοριες. βασικα αν παθει κατι και ειναι εντος εγγυησεις και μου λενε διαφορα και καθηστερουν θα τους κανονησω, ηδη με εχουν παρει απο κακο ματι καποια υποκαταστηματα της ροδου απο το πρηξιμο που εχουν φαει λογο αργοποριας σε διαφορες πραγματα :whistle2:

θα πω εντυπωσεις μετα απο εξονυχιστικη ερευνα του λαπτοπ. αλλα κατσε πρωτα να το παρουμε...

Μην περιμενεις να βρεις παρομοιες δυνατοτητες σε αλλη εταιρια και σε κοντινη τιμη...

Εχω ενα Gemstone 5920G εδω και κανα χρονο και ειμαι ευχαριστημενος. Νομιζω η σειρα Gemstone ειναι αρκετα ποιοτικη σε σχεση με παλιοτερα της Acer.

Η 8600GT και η 9500 πρεπει να ειναι ιδιες καρτες...η 9600GT ειναι 20% πιο γρηγορη.

Δες εδω μια λιστα με ολες τις mobile καρτες που κυκλοφορουν:

http://www.notebookcheck.net/Mobile-Graphics-Cards-Benchmark-List.844.0.html

Ποιο ακριβως θες να παρεις?

σε ευχαριστω. και εγω για εκεινο το μοντελο πηγαινα αλλα αποφασισα το παραπανω. για να ειμαι μια χαρα το δικο σου δεν νομιζω να χαλασαν την παραπανω σειρα :p αρα (μαλλον) μια χαρα πρεπει να ειναι

γεια σας παιδια. τελικα αγορασα ενα HP pavillion εχει πολυ καλα χαρακτηριστικα. αλλα εχω να κανω δυο ερωτησεις η μια λογικη και η αλλη λιγο κουφη :p. το laptop φοραει πανω μια nvidia geforce 8600gs me 512mb ram θελω να ρωτησω πρωτον αν εχει μεγαλη διαφορα απο την 8600gt και δευτερον αν θα μπορουσα να την αλλαξω,αναβαθμισω(αυτη ειναι η κουφη ερωτηση)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.