HotPeanut Οκτώβριος 6, 2012 #1261 Κοινοποίηση Οκτώβριος 6, 2012 O Vettel έφαγε επίπληξη (lol) για το συμβάν με τον αλονσο (λένε ότι τον έκλεισε στο τελευταίο s-ακι) ενώ ο Vergne έφαγε τρεις θέσεις για κλείσιμο στον σεννα.Ρε δεν παίζει, κάποιο πρόβλημα πρέπει να είχε. Το κολλημένο γκάζι δε μου φαίνεται απίθανο όπως βλέπω το video.Λογικά ναι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
performer Οκτώβριος 6, 2012 #1262 Κοινοποίηση Οκτώβριος 6, 2012 El posible bloqueo de Vettel a Alonso en Q3 Suzuka 2012 F1 - YouTubeοχι μωρε δεν ειναι block αυτο... Link to comment Share on other sites More sharing options...
HotPeanut Οκτώβριος 6, 2012 #1263 Κοινοποίηση Οκτώβριος 6, 2012 Α καλά. Μόνο έτσι η red bull. Link to comment Share on other sites More sharing options...
l2phile Οκτώβριος 7, 2012 #1264 Κοινοποίηση Οκτώβριος 7, 2012 Χαχαχαχα. Σήμερα δεν θα πάρει τσάμπα ποντάκια Link to comment Share on other sites More sharing options...
HotPeanut Οκτώβριος 7, 2012 #1265 Κοινοποίηση Οκτώβριος 7, 2012 Έλεος Τσάμπα το πρωινό ξύπνημα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
HotPeanut Οκτώβριος 7, 2012 #1266 Κοινοποίηση Οκτώβριος 7, 2012 Φωτιά στους εναλλάκτες της renault Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ταμτάκος Οκτώβριος 7, 2012 #1267 Κοινοποίηση Οκτώβριος 7, 2012 Βαρετός αγώνας. Link to comment Share on other sites More sharing options...
HotPeanut Οκτώβριος 7, 2012 #1268 Κοινοποίηση Οκτώβριος 7, 2012 [MENTION=4824]sport[/MENTION]-fm στο Live του αγώνα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Evan Οκτώβριος 7, 2012 #1269 Κοινοποίηση Οκτώβριος 7, 2012 Βουτυρο στο ψωμι του Vettel ηταν σημερα. Αυτος ο οδηγος οταν βλεπει αδεια πιστα μπροστα νομιζει οτι ειναι μονος του και απλα οδηγει! Απο την αλλη ο Αλονσο παρα την εμπειρια του βιαστηκε και ενω μπορουσε το λιγοτερο να παρει 2-3 βαθμους πηρε 0 και ουσιαστηκα μετεφερε την πιεση στην ομαδα του! Link to comment Share on other sites More sharing options...
gpl Οκτώβριος 7, 2012 #1270 Κοινοποίηση Οκτώβριος 7, 2012 τι φταίει ο αλόνσο που τον ακούμπησε ο κίμι και έμεινε χωρίς λάστιχο?Με την ζάντα θα πήγαινε? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Evan Οκτώβριος 7, 2012 #1271 Κοινοποίηση Οκτώβριος 7, 2012 Ε αφου στριμωχτηκε και δεν ειχε που να παει δεν σκεφτηκε τι μπορει να γινει. Για μενα ηταν ατυχος αλλα και ο Κιμι δεν μπορουσε να κανει κατι κατα τη γνωμη μου Link to comment Share on other sites More sharing options...
gpl Οκτώβριος 7, 2012 #1272 Κοινοποίηση Οκτώβριος 7, 2012 Μα δεν στριμώχτηκε ο Αλόνσο.Ο κίμι στριμώχτηκε, πάτησε στο γρασίδι, του έφυγε και βρήκε με την μπροστινή πτέρυγα το λάστιχο αλόνσο και πάπαλα.Από την στιγμή που ο κίμι πάτησε έξω δεν μπορούσε να τον αποφύγει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
raven_g20 Οκτώβριος 7, 2012 #1273 Κοινοποίηση Οκτώβριος 7, 2012 Πόσο χαίρομαι που έφαγε le poule o alonso..μακράν πιο αχώνευτος οδηγός...κλαψομο**ς μια ζωή....ουστ :mad: Link to comment Share on other sites More sharing options...
HotPeanut Οκτώβριος 7, 2012 #1274 Κοινοποίηση Οκτώβριος 7, 2012 Πόσο χαίρομαι που έφαγε le poule o alonso..μακράν πιο αχώνευτος οδηγός...κλαψομο**ς μια ζωή....ουστ :mad: Εγώ δεν τον είδα να κλαίγεται σήμερα ούτε εχθές με το κλείσιμο από τον φετελ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
junior-21- Οκτώβριος 8, 2012 #1275 Κοινοποίηση Οκτώβριος 8, 2012 Πόσο χαίρομαι που έφαγε le poule o alonso..μακράν πιο αχώνευτος οδηγός...κλαψομο**ς μια ζωή....ουστ :mad: και Γκαστονε ρε φιλε. Τουλαχιστον τωρα μετα τον αλλο αγωνα δεν θα ειναι πρωτη θέση! :banging: πολυ καλος αγωνας για τον Μάσσα, πως δεν το σχολιασε κανεις αυτο? Link to comment Share on other sites More sharing options...
GFFermari Οκτώβριος 8, 2012 #1276 Κοινοποίηση Οκτώβριος 8, 2012 Link to comment Share on other sites More sharing options...
racer Οκτώβριος 8, 2012 #1277 Κοινοποίηση Οκτώβριος 8, 2012 Έχει καταντήσει αστείος. Κρίμα.Hamilton hits out at Button on Twitter - GPUpdate.net Link to comment Share on other sites More sharing options...
paparoach Οκτώβριος 13, 2012 #1278 Κοινοποίηση Οκτώβριος 13, 2012 Βάλαμε σπίτι ΚΑΙ ΟΤΕtv. Είδα το πρωί F1. Τι μου άρεσε: HD εικόνα Τι δεν μου άρεσε : Η Περιγραφή. Μου φάνηκε ότι δεν είχαν σχέση με το άθλημα.. απλά το κάνανε επειδή τους είπε κάποιος... Κακοέμαθα από BBC & Sky F1... Αποτέλεσμα : Internet και sky F1 ...Sorry OTE tv Link to comment Share on other sites More sharing options...
papajim Οκτώβριος 13, 2012 #1279 Κοινοποίηση Οκτώβριος 13, 2012 Είναι η ιδέα μου ή έχουμε επιστροφή του Massa; Link to comment Share on other sites More sharing options...
HotPeanut Οκτώβριος 13, 2012 #1280 Κοινοποίηση Οκτώβριος 13, 2012 Είναι η ιδέα μου ή έχουμε επιστροφή του Massa; Ιδέα σου. Ελπίζω να βρέξει αύριο μπας και τον πιουν οι redbull. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts