Jump to content



Ch.L-UEFA, & ΝΒΑ και λοιπές δημοκρατικές δυνάμεις (SportsLab)


astrolabos

Recommended Posts

που παει τελικα ο Μπορντον;στον παο;οχι....ιδου η απαντηση

http://www.sentragoal.gr/article.asp?catid=10534&subid=2&pubid=24922656

[ame=http://www.youtube.com/watch?v=0H8J0oZjwZ4&feature=related]YouTube - Ξ£ΟΟΟΞΏΟ ΞΡοΟΟΞ·Ο Ξ¦Ξ΅ΟΞ³Ο Ξ³ΞΉΞ± Dubai.wmv[/ame]

Έγινε επεξεργασία από gilardino
Link to comment
Share on other sites

Κριμα,μου αρεσε η Ουρουγουαη! Καλο παιχνιδι!

Και εμένα. Παρόλο που υποψιαζόμουν από την αρχή του Μουντιάλ ότι η Ολλανδία θα φτάσει ψηλά και προσωπικά θέλω και να το πάρει, αν πέρναγε η Ουρουγουάη δεν θα με χάλαγε καθόλου.

Link to comment
Share on other sites

κρίμα για Ουρουγουάη...για άλλον έναν αγώνα έφαγε τρελό σπρώξιμο από διαιτησία η Ολλανδία...δεν πειράζει...ήταν απλά τυχεροί και κέρδισαν...για άλλη μια φορά ο μπόμελ έπρεπε να είχε αποβληθεί από το 1ο ημίχρονο αλλά...τεσπα...κυριολεκτικά κρίμα για την Ουρουγουάη γιατί το πάλεψε και αν δεν έκανε καραγκιοζιλίκια στο 94' ο φερνάντεζ μπορεί και να πήγαινε παράταση...:secret:

Link to comment
Share on other sites

χθες η Ισπανία επαιξε όπως έπρεπε...εκλεινε όλους τους χώρους, κράταγε μπάλα και έκανε τις ευκαιρίες...Τι και αν δεν έπαιζε ο Τόρρες για την Ισπανία μπροστά ανύπαρκτοι οι Κλόζε, Ποντόλσκι, Οζίλ, και ο Κεντίρα δεν ήταν όπως στα άλλα παιχνίδια...τους εβλεπα να περπατούν στο γήπεδο και αναρωτιώμουν μα τι κανουν! σε ημιτελικό παίζουν! Πιστεύω φοβήθηκε η Γερμανία την Ισπανία αδίκως, αλλά δικαίως πέρασαν οι Ισπανοί....Όποιος και αν το παρει πάντως το καλύτερο ποδόσφαιρο το είδαμε από Γερμανία...

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Πιστεύω φοβήθηκε η Γερμανία την Ισπανία αδίκως

Σα να ήταν λίγο κουρασμένοι και στις αποφάσεις τους οι Γερμαναράδες, μήπως στις 4άρες που ρίξανε να έπρεπε να είχαν συγκρατηθεί λίγο και να παιζαν και λίγο άμυνα....λέω γω...όπως και να έχει πάλι θα δούμε έναν ευρωπαικό τελικό:jester:

Link to comment
Share on other sites

Δεν νομίζω να την φοβήθηκε...απλά μέχρι τώρα η Γερμανία έβρισκε ομάδες μπροστά της που δεν την παλεύουν...όταν αντιμετώπισε μια ΟΜΑΔΑ όπως την Ισπανία που δεν είναι κάμερες, φωτογραφίες και παιχνιδάκια αλλά μιλάει στο γήπεδο με αυτό το control/passing game που παίζει και ξαφνικά φτάνει στην περιοχή με 4-5 παίχτες τα βρήκε σκούρα...για αυτό δυσκολεύτηκε με Σερβία και Γκάνα...όταν βρήκε την πεθαμένη Αγγλία που δεν μπορούν να αλλάξουν 2 πάσες και τα μυαλά τους είναι συνέχεια στα ΜΜΕ και εγώ δεν ξέρω τι και μετά την Αργεντινή του σουπερστάρ μερεντόνα (μεγαλύτερη φούσκα ομάδα του π.κ.) ήταν λογικό να τις περάσει γιατί οι Γερμανοί πάντοτε σε όλες τις διοργανώσεις που βρίσκονται καταφέρνουν να είναι "συμπαγής", πειθαρχημένη ομάδα και συγκεντρωμένοι στο παιχνίδι τους...μόνο για αυτό τους παραδέχομαι...

από την άλλη ι Ισπανία έδειξε, σε μένα, για άλλη μια φορά ότι πρέπει η ομάδα 1) να ξεκινά χωρίς Τόρρες, γιατί είναι πολύ ντεφορμέ, και να βάζει έναν εκ τους Silva/Pedro και 2) να παίζει επιτέλους ΕΠΙΘΕΤΙΚΑ! είναι κρίμα ομάδα με τέτοιους παίχτες να μένει πίσω και να φοβάται να επιτεθεί...χθες που επιτέλους έπαιξε πιο επιθετικά έκανε αρκετές φάσεις, ασχέτως αν το γκόλ ήρθε από στημένη...πρέπει να παίζει με νοοτροπία Real M. δλδ τρώω 2 γκολάκια αλλά βάζω 5...:crazy_pilot:

Link to comment
Share on other sites

Και από τα υπόλοιπα μουντιάλ αυτό που παρατηρώ είναι πως οι ομάδες πλέον έχουν σοβαρό θέμα με προπονητές. Αμφιβάλλω για παράδειγμα ότι θα βλέπαμε αυτό που είδαμε(ήταν ώρες ώρες πολύ ριχό) αν έπαιζαν πιο ανοιχτά και όχι τόσο να κρατήσουν το 0 πίσω και τα δυό τους. Όλοι πάνε σε ένα πρότυπο μουρίνιο (η ρεχάγκελ χεχε) και προσωπικά δεν μου αρέσει:rant:

Link to comment
Share on other sites

EUROLEAGUE 2010-11

GROUP A GROUP B

Caja Laboral Olympiacos

Maccabi Tel Aviv Real Madrid

Partizan Unicaja Malaga

Prokom Roma

Zalgiris Bamberg

Qualified B Qualified A

GROUP C GROUP D

Barcelona CSKA Moscow

Montepaschi Siena Panathinaikos

Lietuvos Rytas Valencia

Fenerbahce Efes Pilsen

Cibona AJ Milano

Cholet Basket Union Olimpija

Έγινε επεξεργασία από ερμαρος
  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Η γερμανια χθες εκανε το 1ο σοβαρο παιχνιδι. Οπου και εδειξε το τι μπορει να κανει σε παιχνιδια σαν και αυτα...

Τα μεχρι χθες παιχνιδια της γερμανιας ηταν με ανυπαρκτες ομαδες. (η αργεντινη συμπεριλαμβανεται)

Κληθηκε χθες η γερμανια να αντιμετωπισει μια σοβαρη και σωστα οργανωμενη ομαδα, που ξερει να παταει σωστα στο γηπεδο.

Και ας μην βαζει 3-4 γκολ σε καθε παιχνιδι.

Οπως και να εχει εγω τα λεφτα μου τα πηρα :happy2:

ΕΔΙΤ ο Πεδρο πρεπει να ακουσε τα μπινελικια της ζωης του για την ευκαιρια που πεταξε ετσι ευκολα.

Ηθελε και καλα να γραψει το ονομα του με χρυσα γραμματα...

Έγινε επεξεργασία από o polonos
Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.