Jump to content



Ch.L-UEFA, & ΝΒΑ και λοιπές δημοκρατικές δυνάμεις (SportsLab)


astrolabos

Recommended Posts

Σημερα αρχισε το πρωταθλημα Καρασπρωχνουμε τα τσιρακια του ΟΣΦΠ εναντιον του ΠΑΟ?

Κοκκινη απ το 3 λεπτο και μετα ενα ρεσιταλ απο φαουλ 200% αυστηροτητας με κιτρινες λες και παιζει ΟΣΦΠ-ΠΑΟ και κρινεται το πρωταθλημα! Το κερασακι στη τουρτα ηταν το ζωαδι ο Μητρογλου που μαλλον κατι παθαινει οταν βαζει γκολ και κανει "ζημια":tomato: Αντεχει ο ΠΑΟ ακομα αλλα θα φανει συντομα σε ολου οτι αν ο ΟΣΦΠ κανει παρτυ στην Ελλαδα και δεν μπορει να παρει τα ποδια του στο CH.L τοτε κατι παιζει!

Link to comment
Share on other sites

Σαουδάραβας πρίγκιπας για Παναθηναϊκό - Contra.gr - Live Sports Magazine

έλα μωρη αρώστεια!!:p

50ek για μεταγραφές λέει από καλοκαίρι και 150μύρια για γήπεδο...έ ρε τι άλλο θα δουν τα ματάκια μας...από τον μπαινω-βγαινω βέβαια καλύτερα...

Link to comment
Share on other sites

έλα τώρα ποιος άραβας.fake είναι και κάνει μπαμ.Ούτε μια σωστή πρόταση δεν έχει το κείμενο μέσα στα Αγγλικα.Εκτός βέβαια ότι δεν γίνονται έτσι οι δουλειές.Για να αγοράσεις κάτι στέλνεις δικηγόρο όχι κάποιον ξενοδοχοϋπάλληλο.Αν είναι δυνατόν δηλαδή.

Εκτός από αυτά έχουν κάνει και άλλες ένα σωρό πατάτες.Το όνομα του άραβα το άλλαξαν 4 φορές και φυσικά δεν υπάρχει άραβας πουθενά.

Το όνομα στην σφραγίδα και στο κείμενο είναι γραμμένο διαφορετικά.

Αυτό όλο μόνο ένας μπορούσε να το σκεφτεί και να το υλοποιήσει τόσο χάλια.

Αν κρίνω από τα λεγόμενα της ΠΑΕ ότι η πρόταση είναι σοβαρή και από αυτά που γράφει σήμερα το ντέρμπι τότε είμαι σίγουρος ποιος είναι από πίσω.

Link to comment
Share on other sites

Πω ρε φίλε... Πως αντέχατε να τους ακούτε σε κάθε ματς; Ο λόγος που δεν έβλεπα Γιουρομπάσκετ (εκτός κανένα 5λεπτο σε ματς Ρωσία-Σερβία ή Ισπανία-Γαλλία), ήταν αυτοί οι γελοίοι...

[ame=http://www.youtube.com/watch?v=QKCD0k87PL8]Β.Ιωάννου και Δ.Χατζηγεωργίου στην Μπασκετοφρένεια. - YouTube[/ame]

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.