Jump to content



Ch.L-UEFA, & ΝΒΑ και λοιπές δημοκρατικές δυνάμεις (SportsLab)


astrolabos

Recommended Posts

Εγώ είδα ότι έπαιζε μ.ο. 20' ανά αγώνα στο πρωτάθλημα και κάτι λιγότερο στην Ευρώπη. Πόσο ήθελε δηλαδή; Αν μπορούσε να κάνει και κάτι άλλο εκτός να σουτάρει θα έπαιζε περισσότερο.

Σα να λέμε ότι ο Κουφός (που επίσης παίζει μ.ο. ένα ημίχρονο) έπρεπε να κάνει νάζια και να σηκωθεί να φύγει από τους Nuggets επειδή δεν τον βάζουν να παίζει για 38' (τόσο παίζουν LeBron James, Kobe Bryant, Carmelo Anthony).

Link to comment
Share on other sites

Οτι να ναι η κοκκινη στο Νανι! Περισσοτερο με Ρεαλ ημουν, αλλα αξιζε να περασει η United χτες.

Το καλο ειναι οτι μεχρι του χρονου δεν θα ξαναπιασει κινηση η πολη. Δυο μηνες εδω και χτες πρωτη φορα επιασε κινηση, μπορει να ηταν κ τυχαιο βεβαια.

Sent from my HTC HD2 using Tapatalk 2

Link to comment
Share on other sites

Δλδ δεν ήταν κόκκινη? Απλά δεν είδε ενα 180+εκατοστά άνθρωπο να έρχεται καταπάνω του όπως και δεν είχε πρόθεση να τεντώσει το πόδι του στο τελείωμα της φάσης και αφού έχει βρεί τον Αρμπελόα? Μάλιστα...

Link to comment
Share on other sites

Μα εφ οσον τον βρηκε ηταν 50-50 να κανει σοβαρη ζημια η οχι!! Ναι τιμωρειται η προθεση αλλα ο Νανι τοσα χρονια Αγγλια παιζει και ξερει οτι με τετοιο μαρκαρισμα η κοκκινη θα ειχε βγει πριν καν τον χτυπησει αμα ηταν παιχνιδι της Premier! Κατα τα αλλα ειναι κριμα να εχουν σαν δικαιολογια την κοκκινη λες και εδωσε πεναλτυ ενα πραμα. Ειναι μεγαλες ομαδες και με 10 παιχτες δεν πρεπει να φαινεται το κενο. Οταν ομως πηγε για το 0-0 μεσα στο γηπεδο της η Man U τοτε ειναι ρισκο.

Link to comment
Share on other sites

Δεν ηταν κοκκινη, βλεπει πισω τη μπαλα για να κανει κοντρολ. Και σου λεω, Ρεαλ υποστηριζα χτες...

Sent from my HTC HD2 using Tapatalk 2

δεν εχει σημασια τι παει να κανει, σημασια εχει τι εκανε. Σχαρα στα πλευρα, το ποδι στο θεο. Αμα ειχε προθεση -που δεν ειχε- ειναι για 10 αγωνιστικες. Και ξαναλεω οτι εχουν δωσει κιτρινη σε ακομα πιο δολοφονικα -βαλντεζ με κοπεγχαγη, ολλανδια ισπανια τελικο- αλλα ηταν κοκκινη -ολα!-

Link to comment
Share on other sites

Αδιάφορη ήττα, όπως και του Ολυμπιακού, καθώς θα πρέπει να γίνουν πράγματα και θαύματα για να αλλάξει κάτι (και να μην περάσει στους 8). με 6 παίκτες, πάντως, -τέτοιο- ματς δε βγάζεις.

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.