Jump to content



Ειναι δυνατον.....?????


pastelidis.n.s.

Recommended Posts

Γεια σας παιδια χθες ημουν στο σπιτι του crio και δοκιμασαμε τον Ε6420 στο νερο γιατι εγω ειμαι με αερα και πανω απο το μπλοκ ειχαμε μονταρει ενα DELTA ανεμιστηρι. Μπουταραμε κανονικα στα 4040GHZ πραγμα που σημαινει οτι ειναι προσωπικο ρεκορ για μενα. Το παραξενο στην υποθεση ειναι οτι η θερμοκρασια στα 4040GHz με 508FSB και 1,7 vCore ηταν στους 38C στους πυρηνες και 32-34 στο Northbridge. Ειναι δυνατον????? Τοσο καλη δουλεια εκανε το DELTA?????

Link to comment
Share on other sites

Σηκωνε και 1,75 αλλα λεω αστο καλυτερα. Παρεπιπτοντως αυτος ο cpu ειχε αγοραστει απο το πλαισιο στα 225Ε σε περιπτωση που καει rma γινεται στην τιμη αγορας η στη τελευταια τιμη. Ο νομος μου φενεται λεει στην τιμη αγορας αν δεν κανω λαθος.

Link to comment
Share on other sites

Ο νόμος λέει αντικατάσταση με ίδιο ή καλύτερο προϊόν. Στην περίπτωση πιστωτικού, αυτό κόβεται στη τιμή που γράφει η απόδειξη. Αν σου αρχίσουν τα "Δεν διατίθεται πλεον, αλλά εμείς το κοστολογούμε τόσο" ξεκίνα τις γνωστές... διαδικασίες. :p

Link to comment
Share on other sites

Το πιθανότερο είναι να μην καεί αλλά να δυσλειτουργεί η CPU και να σου πετάει μπλε οθόνες.

Ούτε για RMA δεν θα κάνει, γιατί θα δουλεύει, αλλά θα είναι άχρηστος.

Αν επιμείνεις, να ελεγχθεί ότι δυσλειτουργεί ο επεξεργαστής, αυτό που θα κάνουν είναι να τον στείλουν για έλεγχο στην intel.

Το ξέρεις ότι καταγράφονται οι τάσεις που δίνεις στο TPM, στον επεξεργαστή αυτό?

Link to comment
Share on other sites

Τα πράγματα τα είχατε στημένα σε εσωτερικό χώρο(κουτί) ή εξωτερικό(τραπέζι).Άμα ήταν σε εξωτρικό τότε οι θερμοκρασίες και με delta να φυσάνε μια χαρά είναι.

Link to comment
Share on other sites

Ο delta κρατούσε χαμηλώτερες θερμοκρασίες σε pwm, chipset και στο oc ολα παίζουν ρόλο.

FYI συζητήσεις περί τον καίω, του δίνω 2v και χώνομαι για rma είναι κατάχρηση εγγύησης και απαγορεύονται στον λάμπη.

Link to comment
Share on other sites

Σωστα, ακου...τον καίω, παντα λεμε οτι η ΔΕΗ ειχε υπερταση εκεινη την ωρα και πιθανον να πηρε λιγο ρευματακι παραπανω.Ουτε λεμε ..χώνομαι για rma.. αλλα

διεκδικω την νομιμη αντικατασταση του.Ελεος πια, επιτελους σε τι σχολεια πηγαινεται .!!!!!!

Link to comment
Share on other sites

Η εγγύηση πόσα χρόνια είναι;Άμα είναι να κάνεις κάτι 'νόμιμο' που θα έχει ως αποτέλεσμα να καεί ο επεξεργαστής κάντο τώρα γιατί αν το αφήσεις θα σου μείνει ενθύμιο.Αααα και συμφωνώ πως δεν πρέπει να μιλάμε για παράνομα πράγματα στον Λάμπη.Έλεος....:shutup:

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.