Jump to content



Sacred 2


Dolly

Recommended Posts

Δεν ξέρω αν το έπαιξε κανείς αυτό δεδομένου πως πρέπει να το πάρεις (μέχρι εχτές τουλάχιστον) αυθεντικό, αλλά έφαγα 2-3 ώρες και αν κάποιος είναι Diablo fan (που είναι πρακτικά σαν να ρωτάω αν χέζουν οι αρκούδες στο δάσος), είναι πολύ ωραίο και δείχνει πολύ promising.

Τα γραφικά ειδικά με το έξτρα DVD της collectors edition είναι ότι καλύτερο έχω δει σε παιχνίδι του είδους και σε 1280 με 8800 πάει μια χαρά.

Έχει επίσης και PhysiX και πχ με μάγησα παθαίνεις πλάκα με τα εφέ.

Δεδομένου πως το Διαβλο 3 αργεί ακόμα και όσοι ξέρουν την Blizzard φαντάζονται πως μπορεί να αργήσει ακόμα πιο πολύ πιστεύω πως το παιχνίδι αυτό έχει τα φόντα να περάσεις κάμποσες ώρες μαζί του.

Έχει άπειρα άλλα πράματα όπως customizable spells, combo creation, paths κλπ που πολλά από αυτά είναι πρωτοποριακά.

Το έχει πάρει κανείς άλλος να πει τίποτα επί τούτου?

Κλείνοντας (δεν ξέρω αν κάνει να πω εδώ, μοντς σβήστε ελεύθερα), αν έχετε κάποιο φίλο που το έχει αυθεντικό μπορείται να παίξετε single και multiplayer σε Hamachi πχ απλά δεν θα μπορείτε να πάτε online γιατί τότε είναι που κοιτάει το cd-key.

Αν έχετε τπτ άλλες απορίες ρωτάτε :jump1:

Link to comment
Share on other sites

Εγώ το πήρα. Το παίζω 1920*1200 με όλα full και πραγματικά έχει πολύ καλά γραφικά. Ειδικά η εισαγωγή του σε αφήνει με ανοιχτό το στόμα. Σαν gameplay θα έλεγα πως προσπαθεί να γίνει diablo αλλά δεν τα καταφέρνει και αυτό γιατι τα menu του είναι λίγο μπέρδεμα. Πάντως νομίζω πως αξίζει τα χρήματα του.

Link to comment
Share on other sites

25 giga με το έξτρα pack αλλά πλέων δυστηχως συνηθησμένα τα βουνά απο τα χίονια... (warhammer, conan, wow με τα 1000 patch etc, μόνο το Farcry 2 θέλει 3,5 για κάποιο λόγο).

Αρχάγγελε, 35 είναι καλά και χωρίς να λέμε ονόματα το Πλαίσιο είναι ίσως το πιο φθηνό στο συγκεκρημένο παιχνίδι.

Δεν είναι Diablo, αλλά έχει κάποια twists πολύ ωρέα μέχρι τώρα!

Link to comment
Share on other sites

Να σου πώ δεν εχω δει αλλού πόσο κάνει, έτυχε να παω Πλαίσιο να παρω κατι άλλο και μου έκανε εντύπωση η τιμή του για καινούργιο παιχνίδι. Άσχετα αν ειχα μείνει ταπί γιατι έβαλα λάστιχα στη μηχανή 320€ και δεν μπόρεσα να το πάρω αλλιώς θα το τιμούσα δεόντως. :wall:

Link to comment
Share on other sites

Παιδιά το παιχνίδι είναι κορυφαίο.

μόνο το Farcry 2 θέλει 3,5 για κάποιο λόγο

Κατέβασες την έκδοση με τις 4 πίστες. Η κανονική έκδοση είναι/ήταν να βγει σήμερα.

Link to comment
Share on other sites

Το παιχνίδι είναι απλά ΤΕΛΕΙΟ. Σε όποιον άρεσε το πρώτο σίγουρα θα φάει μεγάλο κόλλημα και με το δεύτερο όπως έχω φάει και εγώ. Ενα πράγμα που με παραξένευσε είναι ότι μεσα σε λίγες μέρες έχουν βγει ήδη 2 Patch όπου το ένα είναι 456ΜΒ. Το παιχνίδι στο Πλαίσιο κάνει 35€ και η τιμή του είναι υπερικανοποιητική αν σκεφτείς ότι θα αφιερώσεις πάρα πολλές ώρες παίζοντας. Εχει φοβερά γραφικά μεν αλλά έχει και κάποια μικροπροβλήματα που εντόπισα παίζοντας, όταν πλησιάζεις σε γωνίες ή είσαι σε κάποιο dungeon και περιστρέφεις την κάμερα εξαφανίζονται ολόκληρα τοπία. Αν και κλώνος του Diablo είναι ένα φοβερό παιχνίδι.

Link to comment
Share on other sites

To ντέμο ξεκίνησα και εγώ και αυτό που θέλω να δω είναι πως θα πάει online πάντως ωραίο φαίνεται και καλύτερο από το μονότονο Hellgate που έπαιξα πέρισι του ιδιου στιλ hack n slash

Link to comment
Share on other sites

Ωραία αφού δεν μου τα έχουν πει καλά, τότε γιατί δεν εξηγείς και τι ισχύει; Ή απλά σου αρέσει να το παίζεις έξυπνος;

ελειπα,sorry

1ον,το farcry 2 δεν εχει πιστες,ειναι ανοιχτος κοσμος

2ον με την εκδοση που λες ειμαι στο 40φευγα% και εχω κανει τις μισες αποστολες απο τα stats του παιχνιδιου

Link to comment
Share on other sites

  • 2 months later...
  • 3 weeks later...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.