Jump to content



Windows 7 install....


athlon=greek

Recommended Posts

παίδες,έχω xp-vista σε ξεχωριστούς δίσκους μου περισσεύει ακόμη ένας μπορώ να βάλω τα W7 32bit beta σε αυτόν.Χρησιμοποιώ το vista boot pro ως boot manager για xp/vista δε θα υπάρχει πρόβλημα έτσι;Αν τώρα έχω μόνο vista μπορώ να εγκαταστήσω μαζί τα W7 beta με το vista boot pro;Ευχαρισστώ

Link to comment
Share on other sites

Δεν θα έλεγα ότι είναι καλή ιδέα να εγκαταστήσεις στο σύστημα σου τα Windows7.

Αν επιμένεις, κάνε bakup.

Μπορείς να κάνεις καθαρή εγκατάσταση ως εξής. Βγάζεις όλα τα sata καλώδια από τους δίσκους και αφήνεις μόνο το καλώδιο που πάει στο δίσκο όπου θα βάλεις τα Seven.

Μετά επιλέγεις από το BIOS ποιος δίσκος μπουτάρει.

Αλλά τα Windows 7 ίσως έχουν πρόβλημα στο NTFS και στο RAID-0.

Αν λοιπόν έχεις ήδη RAID-0, υπάρχει περίπτωση να χάσεις την εγκατάσταση του λειτουργικού, όταν το συνδέσεις μετά την εγκατάσταση των Windows 7 στον ελεύθερο δίσκο.

Η Microsoft πάντως έχει βγάλει ένα update για το NTFS.

Link to comment
Share on other sites

Εβαλα στο eee PC1000h με partition τα windows 7 μια χαρα ειναι.. Πιο ελαφρια απο vista, ενταξει υπαρχουν καποια compatibility problems με λιγες εφαρμογες αλλα γενικα ειναι ωραια.. Και το superbar ομορφο..:)

Link to comment
Share on other sites

Νομιζω μόνο σε developers είχαν μοιράσει αυτή την έκδοση που μπορούμε να κατεβάσουμε μέσω torrent αυτή τη στιγμή.. Το τελευτάιο build είναι το 6933 αλλά διαθέσιμο σε tracker είναι το 6801..

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.