morpheusgr Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 6, 2008 #1 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 6, 2008 Θελω τις προτιμησεις σας αναμεσα σε δυο laptop1. ACER ASPIRE ONE A150L SAPPHIRE BLUE2. ASUS EEE PC701 4G WHITE
SirDiman Δεκέμβριος 6, 2008 #2 Δεκέμβριος 6, 2008 http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.904127 :turn: (αν μπορεις να τα διαθεσεις) Αλλιως το acer, αλλα να ξέρεις οτι δεν εχει καλό Service Και πάρε κάποιο χωρίς SSD
morpheusgr Δεκέμβριος 6, 2008 Author #3 Δεκέμβριος 6, 2008 Το MSI ξεφευγει στην τιμη. Τι προβληματα εχει το service της acer?
noone85 Δεκέμβριος 6, 2008 #4 Δεκέμβριος 6, 2008 Το MSI ξεφευγει στην τιμη. Τι προβληματα εχει το service της acer?Κανένα πρόβλημα.Αν δεις στο eshop πλέον τα υποστηρίζουν 2 αντιπροσωπείες.Έχω ήδη το wind και σκοπεύω να αγοράσω εντός των ημερών το Acer 150L για τον αδερφό μου.Πολύ καλή τιμή για αυτά που προσφέρει. Go for it.
felix Δεκέμβριος 6, 2008 #5 Δεκέμβριος 6, 2008 Κανένα πρόβλημα.Αν δεις στο eshop πλέον τα υποστηρίζουν 2 αντιπροσωπείες.Έχω ήδη το wind και σκοπεύω να αγοράσω εντός των ημερών το Acer 150L για τον αδερφό μου.Πολύ καλή τιμή για αυτά που προσφέρει. Go for it.Ανέκαθεν MDI & Αlman Hellas ήταν...απλά τώρα το αναφέρει και το e-chop...To θέμα του service ήταν ότι για περιπτώσεις βλαβών που δεν μπορούσε να χειριστεί το εδώ τμήμα, ή η διάγνωσή τους ήταν δύσκολη, τότε τα έστελναν Ιταλία στο Technical της Acer εκεί, με ότι αυτό συνεπάγεται ίσως στο χρόνο παράδοσης....Εγώ πάντως 4+ χρόνια δεν αντιμετώπισα κανένα πρόβλημα...
noone85 Δεκέμβριος 7, 2008 #6 Δεκέμβριος 7, 2008 Ανέκαθεν MDI & Αlman Hellas ήταν...απλά τώρα το αναφέρει και το e-chop...To θέμα του service ήταν ότι για περιπτώσεις βλαβών που δεν μπορούσε να χειριστεί το εδώ τμήμα, ή η διάγνωσή τους ήταν δύσκολη, τότε τα έστελναν Ιταλία στο Technical της Acer εκεί, με ότι αυτό συνεπάγεται ίσως στο χρόνο παράδοσης....Εγώ πάντως 4+ χρόνια δεν αντιμετώπισα κανένα πρόβλημα...Ναι ε; Εμένα πάντως σε ένα παλιό 5+ χρόνων που έχω, μόνο η alman αναγράφεται.
aeroengine Δεκέμβριος 7, 2008 #7 Δεκέμβριος 7, 2008 Εχω το acer με ΧΡ ομως.Ειναι πολυ ωραιο και ειμαι αρκετα ικανοποιημενος.Το μονο ελλατωμα του το οποιο ειναι και πολυ μεγαλο ειναι η μικρη αυτονομια του(2 ωρες μονο). Αυτα φιλε μου^^^^^
morpheusgr Δεκέμβριος 7, 2008 Author #8 Δεκέμβριος 7, 2008 Πραγματι αν ειναι τοσο μικρη η αυτονομια του ειναι προβλημα, δυο ωρες ειναι με ελαφρια χρηση? Δηλαδη εφαρμογες γραφειου και καμια σελιδα στο internet, η με μουσικη βιντεο παιχνιδια κλπ? γιατι περισσοτερο το θελω για εφαρμογες γραφειου και τετεια εργαλεια
aeroengine Δεκέμβριος 7, 2008 #9 Δεκέμβριος 7, 2008 Παιχνι-Παιχνι-Παιχνιδιααα?!?!?!??:hehe::happy2: Τι παιχνιδια να παιζει βρε αυτο?? Βαλε αυτονομια 2 ωρες με msn και firefox<--τιποτα αλλο ανοιχτο Δηλαδη μιλαμε για πολυ ελαφρια πραγματα......
morpheusgr Δεκέμβριος 7, 2008 Author #10 Δεκέμβριος 7, 2008 Μπαταρα ποσο παει? Ξερει κανεις?Στη σελιδα της acer αναφερει για το μοντελο οτι περνει και 6 cell μπαταρια με αυτονομια μεχρι 7 ωρεςPower 30 W adapter with power cord 24 W 2200 mAh 3-cell Li-ion battery pack 57 W 2600 mAh 6-cell Li-ion battery pack Up to 3-hour battery life for SKUS with 3-cell battery pack Up to 7-hour battery life for SKUS with 6-cell battery pack
beez Ιανουάριος 16, 2009 #11 Ιανουάριος 16, 2009 επανερχομενος στην συζητηση παντως και στο MSI Wind το e-shop δινει 2 ωρες και 15 λεπτα βεβαια και τα περισσοτερα λαπτοπ δεν ειμαι σιγουρος οτι σε κανονικεσ συνθηκες εχουν πολυ μεγαλύτερη αυτονομία.
auber002b Ιανουάριος 17, 2009 #12 Ιανουάριος 17, 2009 εγώ πάντως πήρα το lenovo ideapad s10e http://www.pc.ibm.com/europe/noteboo...c=xe&cc=europeκαι μου κρατάει 3 ώρες σίγουρα , και έχει και την μικρή μπαταρία 3 cel και όχι 6 celμε νορμάλ χρήση , Internet ,office κτλ. στο high performance ενώ έχει και profile battery το οποίο προφανώς θα καταναλώνει λογότερο ρεύμα.
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.