Jump to content



GTX280 στο ΟCUK και 4870 στο pixmania


papatsonis

Recommended Posts

το overclockers απο χθες εριξε τις τιμες (ελεω της 285 προφανως..) σε αρκετες GTX280 ήδη οι φτηνοτερες με 230 λιρες ειναι out of stock..

επισης , απο το γερμανικο pixmania η 4870 1gb στα 189€ , την ιδια στιγμη βεβαια που στο ελληνικο τμημα του , την εχει 253€ :S

Link to comment
Share on other sites

Το γερμανικο pixmania στέλνει ελλάδα σίγουρα?

Γιατι εγω βάζω την κάρτα στο καλάθι και μετά κάνω login με το λογαριασμο μου και μου λέει ότι η χώρα προορισμού είναι άλλη κ να πάω στο pixmania greece...

Edit: Και χωρίς να χρησιμοποιήσω το λογαριασμό μου μόλις βάλω χώρα ελλάδα στην αποστολή με γυρνάει στο ελληνικο πιξμανια και το καλάθι αδειάζει....

Link to comment
Share on other sites

To pixmania στέλνει Ελλάδα. Είχα πάρει μια digi camera πριν κάτι χρόνια. 20 ευρώ καπέλο το courier. Παράδοση σε 2 μέρες περίπου. Εμένα μου είχαν έρθει από Γαλλία τα πράγματα.

Link to comment
Share on other sites

Πήρα για φίλο από Pix πριν τα Χριστούγεννα μια ψηφιακή. Courier πλήρωσα 6 ευρώ και την είχα στα χέρια μου σε 9-10 μέρες (στάλθηκε από Γαλλία).

Υ.Γ.: Την ίδια ψηφιακή (Kodak c913) την είχε το Πλαίσιο κάπου 20 ευρώ παραπάνω (κάπου στα 100) και πάνω στα Χριστούγεννα την έβγαλε σε "προσφορά" με δώρο μια ψηφιακή κορνίζα γύρω στα 130 ευρώ. :TD:

Link to comment
Share on other sites

Ναι, πήραν όλο τον κόσμο τελικά. Ο Γεράρδος δεν χαρίζει πιά (κάστανα :p )!!! Άυτή την φορά δεν πήρε κανένας. Προτείνανε την αγορά της στα 169 ευρώ. Καλή τιμή αλλά με τις νέες Nvidia αναμένεται πτώση στις 4870, ιδιαίτερα στις 512ΜΒ, οπότε και δεν αξίζει.

Link to comment
Share on other sites

Έχει παραγγείλει κανένας απο Overclockers.co.uk? Αν ναι πόσο πάνε τα μεταφορικά?

Και πότε θα έχω την παραγγελία?

Αναλόγως το προιόν είναι τα μεταφορικά(οσο πιο βαρύ τόσο πιο πολύ).Ξεκινάνε νομίζω απο 15 λίρες.

Η παραγγελία λόγω οτι έρχεται με DHL σε μια το πολύ δυο μέρες θα είναι στα χέρια σου..

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.