Jump to content

Πράγα - έχει πάει κανείς να προτείνει ξενοδοχείο?

junior-21-

Recommended Posts

Posted

Έχω κλείσει εισητήρια 11-16 Μαρτίου. Έχει πάει κανείς να προτείνει κάνα καλό ξενοδοχείο? :help:

• Replies 44
  • Created
  • Last Reply
Posted

πλακα πλακα πριν μπω μεσα να δω , λεω πως και δεν εχει απαντησει ο dubber :p

Posted

Lol, δεν παρακολουθώ το O.T., γι' αυτό.

Μιλήσαμε από MSN. Εγώ έμεινα στο President, από ό,τι μου είπε ο Ανέστης δεν είναι στο Price Range του, από εκεί και πέρα του πρότεινα το ξενοδοχείο που θα επιλέξει να είναι κοντά στο ιστορικό κέντρο της πόλης που εκεί γύρω είναι τα περισσότερα sights. Καλό είναι να έχει και θέα σε κάνα κάστρο, ποταμό κτλ :bigsmile:

Posted

Αύριο το πρωί πετάω για Πράγα και γυρνάω την Παρασκευή....όταν γυρίσω θα σε ενημερώσω. :)

Posted

Περιμένω... Μπορεί να παίξει και President...ιδωμεν... Hohenstaufen που έχεις κλε'ισει?

Posted

Κι εγώ θα ανέβω 23-26 Γενάρη...Ξενοδοχείο δεν θυμάμαι, το έκλεισε φίλος..

Θα μάθω λεπτομέρειες και θα σου πώ...

Posted

Θα πάμε με 2 φιλαράκια την επόμενη Παρασκευή...θα μείνουμε εδώ...δεν ξέρουμε τι λέει το ξενοδοχείο, αλλά μας το έκλεισε μιά Τσέχα φίλη του...επιστρέφοντας, θα σου πώ και εντυπώσεις....

Posted

Για το δικο μου δεν έχεις να πείς τίποτε ? Ελπίζω αυτό να μην σημαίνει πως είναι καμιά τρύπα...

Posted
Θα πάμε με 2 φιλαράκια την επόμενη Παρασκευή...θα μείνουμε εδώ...δεν ξέρουμε τι λέει το ξενοδοχείο, αλλά μας το έκλεισε μιά Τσέχα φίλη του...επιστρέφοντας, θα σου πώ και εντυπώσεις....

από την Τσέχα φίλη του?:neo:

Posted
από την Τσέχα φίλη του?:neo:

Από αυτήν όχι μάλλον...εκτός και αν παίξει κανα RAID....:hehe:

...από τις φίλες της πιό πιθανόν... :man_in_love:

Ρε στην Πράγα θα πάνε τα παιδιά, οχι στο ΧΧΧ στην Αθηνών-Λαμίας :hehe:

Μπορεί να ανοίξουμε καινούρια επιχείρηση... :big_boss:

ποτέ δεν ξέρεις....:hehe:

Posted

Αφού μας έχουν κάνει να τα βλέπουμε στον ύπνο μας ο Chosenάς & o Γιάκοπας με το tool του για πέρκ(ες)...:hehe:

Posted

Παλικαριμ' αν μείνεις τελικά σε κανένα Pyramis κλπ, ρίξε ενα pm, κι εμείς 10-17 θα είμαστε 7ήμερη εκεί με το σχολείο.

Posted
Παλικαριμ' αν μείνεις τελικά σε κανένα Pyramis κλπ, ρίξε ενα pm, κι εμείς 10-17 θα είμαστε 7ήμερη εκεί με το σχολείο.

Αυτές είναι σχολικές εκδρομές...εγώ βαρέθηκα να βλέπω την Ιτέα & το Γαλαξείδι :p

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.