jpavly Νοέμβριος 3, 2009 #281 Νοέμβριος 3, 2009 Unlimited Sprint? WTFDual attachments on primary weapon? WTFSwap classes at any time? WTFFKillstreaks rewards require 1 less kill ? WTFFFFIncreased melee distance ? WTFFF+ No falling damage? WTFFFFFFFLast Stand: Standard: Survive (on the ground) for 10 seconds after being killed. You can use a pistolPro: + Use grenades and equipment aswell as your pistolWTFFFUUUUΈλεος πια. Μακάρι να μπορέσει να βγει κάπως κανά promod, αλλιώς 4 και πάλι 4.Γιατί δεν βάζετε κι ένα silencer στα sniper rifles να τελειώνουμε;
Trooper Νοέμβριος 3, 2009 #282 Νοέμβριος 3, 2009 Το campaing του ειναι παρα πολυ ωραίο πάντως μεχρι στιγμής. Ειμαι στην 4η πίστα και με εχει κρατήσει. Μου αρέσει πολύ το assist targeting που έχουν κάνει στο xbox360 που σε βοηθάει στο σημάδι χωρίς να σε περιορίζει. MP δεν εχω δοκιμάσει ακόμα μιας και δεν εχει βγει το παιχνίδι officially ακόμα
GruntGR Νοέμβριος 3, 2009 #283 Νοέμβριος 3, 2009 Το ninja perk μαρεσει παντως το juggernaut το εφαγε η μαρμαγκα ? @ jpavly : απ'την στιγμη που δεν υπαρχει υποστηριξη για mods και για dedicated servers πως διαολο θα παιξεις promod ? ( αμα μπορεσει νατο βγαλει ο δημιουργος ) @ trooper : ναι τι να σου πω, θυμαμαι τι βρισιδια εριχνα οταν τερματιζα το halo 3 στο legendary, να σου πεταγεται ξαφνικα ενας μπροστα σου και το στοχαστρο να παει να τον ακολουθησει απο μονο του, το πιο ωραιο ητανε το φαινομενο του magnetism, βαραγα δλδ 4cm πανω απτο κεφαλι του εχθρου και εφοσον το στοχαστρο ητανε κοκκινο το μετραγε για headshot κανονικα
jpavly Νοέμβριος 3, 2009 #284 Νοέμβριος 3, 2009 @ jpavly : απ'την στιγμη που δεν υπαρχει υποστηριξη για mods και για dedicated servers πως διαολο θα παιξεις promod ? ( αμα μπορεσει νατο βγαλει ο δημιουργος ) Μακάρι να μπορέσει να βγει κάπως κανά promod
Jaco Νοέμβριος 3, 2009 #285 Νοέμβριος 3, 2009 Καλά, κατάλαβα... αυτό που με τσαντίζει περισσότερο είναι ότι μας θεωρούν ηλίθιους... ρε σεις δεν θέλουν gamers, ηλίθιους θέλουν να ψωνίζουν τα super-market παιχνίδια τους... αν καταφέρουν και πατώσουν την ποιότητα σε όλα τα games, τότε θα φτιάχνουν και θα πουλάνε τις αηδίες τους πολύ πιο γρήγορα... Μας βλέπω να το γυρίζουμε σε freetetris στο τέλος ή να παίζουμε παιχνίδια δεκαετίας...
Trooper Νοέμβριος 3, 2009 #286 Νοέμβριος 3, 2009 Δεν ειναι ολοι επαγγελματιες παικτες... Υπαρχουν και απλοι gamers που απλα θελουν να παιξουν ενα ωραιο παιχνιδι... Τι λεμε τωρα ε;
Nephiλiμ Νοέμβριος 3, 2009 Author #287 Νοέμβριος 3, 2009 Δεν ειναι ολοι επαγγελματιες παικτες... Υπαρχουν και απλοι gamers που απλα θελουν να παιξουν ενα ωραιο παιχνιδι... Τι λεμε τωρα ε; "Επαγγελματιες παικτες"... Παντα με κανει και γελαω αυτο παντως αναμενεται καταιγισμός "μεγαλων" παιχνιδιων τις επομενες 15 ημερες!
Jaco Νοέμβριος 3, 2009 #288 Νοέμβριος 3, 2009 Αυτό έλειπε να είναι κάποιος επαγγελματίας για να χαρεί ένα σωστό fps παιχνίδι... δηλαδή το cod4 είναι για επαγγελματίες μόνο...?
angel_f Νοέμβριος 3, 2009 #289 Νοέμβριος 3, 2009 Λες και το έκαναν επίτηδες να ξενερώσουν τους fan της σειράς... έκρυβαν μέχρι το τέλος τις μ@λακιες που ετοίμαζαν...Προφανώς έχουν γνώση της πατάτας που έχουν φτιάξει...ps Δεν μας έφτανε το ξενερωμα με το COD5.... τωρα έχουμε και το MW2...
Nephiλiμ Νοέμβριος 3, 2009 Author #290 Νοέμβριος 3, 2009 Λες και το έκαναν επίτηδες να ξενερώσουν τους fan της σειράς... έκρυβαν μέχρι το τέλος τις μ@λακιες που ετοίμαζαν...Προφανώς έχουν γνώση της πατάτας που έχουν φτιάξει...αυτο ακριβως.15 μερες πριν κυκλοφορησει(και με χιλιαδες pre orders να εχουν γινει καιρο τωρα) μαθαμε για μη dedicated/noobish tactics και ενα σωρο πραγματα που δειχνουν μια εικονα οχι τοσο pc gaming friendly.
paralytos Νοέμβριος 4, 2009 #291 Νοέμβριος 4, 2009 wtf :tw:Μεγαλύτεροι μλκς δεν είναι αυτοι που τα πουλάνε, αλλά αυτοί που θα τα αγοράσουν.....xaxaxxaxaxaxaxaaaxaxaxaxaxxxaaxxax
GruntGR Νοέμβριος 4, 2009 #292 Νοέμβριος 4, 2009 "02:46 frzg Is there a /record feature? Answer yes... please. We're trying to give you a 'chance' 02:46 Vince-IW no" TheNinthAxis Is there lean in PC multiplayer. Vince-IW No. Laugh: Is there a console in the PC version of the game, so we can change our field of view from the xbox's default 65 FOV to 80 also can we tweaks the weapon damage for each gun, removes perks, graphical debris, breathing sway, also thru console like we where able to before or is this all gone? Vince-IW: We would like you to play the game the way we designed and balanced it. Moriarte: Ignoring IW.net, is the PC version a direct port of the console version? Mackey-IW: No, PC has custom stuff like mouse control, text chat in game, and graphics settings. TRU-Jennifer: What are the current steps being taken in regard to active blocking measures that some major ISPs have taken regarding Peer 2 Peer connections, such as what Comcast does? Mackey-IW: Only players capable of hosting will be host. http://www.hardforum.com/showpost.php?p=1034856062&postcount=1028 cgFOV 65 με το ζορι ? :suicide2::suicide2: αναρωτιεμαι πως θα φαινεται σε wide
SADAM131 Νοέμβριος 4, 2009 #293 Νοέμβριος 4, 2009 Καλα... αντε ξεχαστε το MW2:cry: καμια σχεση με το cod4 που ξερουμε .... εγω οχι μονο δεν θα το αγωρασω, αλλα ουτε καν θα μπω στον κοπο το κατεβασω!
pavou Νοέμβριος 4, 2009 #294 Νοέμβριος 4, 2009 Καλα... αντε ξεχαστε το MW2:cry: καμια σχεση με το cod4 που ξερουμε ....εγω οχι μονο δεν θα το αγωρασω, αλλα ουτε καν θα μπω στον κοπο το κατεβασω! +1:T:
johnrasta Νοέμβριος 5, 2009 #295 Νοέμβριος 5, 2009 http://www.youtube.com/watch?v=Y1wl2xvPZfEΈλεος, τι σχέση έχει αυτό με FPS και ειδικά με το COD 4 MW που ξέρουμε;;;Ακόμα και εκεί το ελικόπτερο ή τα συνεχόμενα airstrikes ήταν εκνευριστικότατα. Φανταστείτε τώρα με chopper ή AC130 gunners τι έχει να γίνει.
d|smal Νοέμβριος 5, 2009 #296 Νοέμβριος 5, 2009 αυτη την παπαρια με τα ελικοπτερα ηθελα να ξερα ποιος εξυπνος την σκεφτηκε!!
johnrasta Νοέμβριος 5, 2009 #298 Νοέμβριος 5, 2009 αυτη την παπαρια με τα ελικοπτερα ηθελα να ξερα ποιος εξυπνος την σκεφτηκε!!απλά, στο meeting που κάνανε πριν 2 χρόνια περίπου, σκέφτηκαν πως θα επεκτείνουν ακόμα περισσότερο το αγοραστικό τους κοινό. Και κατέληξαν, στο να δίνουν σε όλους την δυνατότητα για εύκολα kills. θα χάσουν τους άρρωστους σαν και μένα αλλά θα κερδίσουν πολλούς περισσότερους. Στην τελική, γιαυτούς είμαι μία απλή μονάδα. Μείον ένας, συν πχ τέσσερις. Δεν μπορώ να σκεφτώ κάτι άλλο.
d|smal Νοέμβριος 5, 2009 #299 Νοέμβριος 5, 2009 μα εγω δεν ειμαι κ κανας σχετικος με το αθλημα της σειρας ειμαι! λιγο 2 ειχα παιξει online κ οταν εβαλα το 4 κ εμπαινα να παιξω, σαν παντελως ασχετος, με ειχαν σκισει αυτες οι παπαριες τα ελικοπτερα!
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.