Jump to content



Call Of Duty: Modern Warfare 2


Nephiλiμ

Recommended Posts

H Activision επιβεβαίωσε ότι το Call of Duty: Modern Warfare 2 θα κυκλοφορήσει φέτος. Συγκεκριμένα, το πολυαναμενόμενο άμεσο sequel του Call of Duty 4 θα είναι διαθέσιμο προς το τέλος της φετινής χρονιάς.

Μάλιστα, η εταιρεία γνωστοποίησε ότι θα καθυστερήσει το νέο Bond game μέχρι το 2010, για να αποφύγει τον εσωτερικό ανταγωνισμό με το Modern Warfare 2.

Όπως και να χει, το Call of Duty επιστρέφει στην σημερινή εποχή από φέτος.

sauce

Link to comment
Share on other sites

  • Replies 1,1k
  • Created
  • Last Reply
καλο νεο αλλα βιαζονται, γιατι βγαινει τιτλος καθε χρονο? τι ειναι ποδοσφαιρακι?

Ανάλογα πως θα το δείς. Πχ η Infinity Ward δεν έβγαλε το προηγούμενο CoD WaW, οπότε στην ουσία για αυτήν είναι ένα παινχίδι μετά από 2 χρόνια ;)

Link to comment
Share on other sites

Καλα ντε πως πορωνεστε ετσι ? δεν εχει ανακοινωθει καν αν θα χρησιμοποιει καινουργια μηχανη γραφικων ( την σιχαθηκα την αλλη πια ) ή αν θα εχει ουσιαστικες βελτιωσεις πανω στο multiplayer, ο μονος λογος που ειναι τοσο δημοφιλες online imo ειναι γιατι εχουνε πλακωσει ολα τα 12χρονα που δεν μπορουν να παιξουν css/cs1.6/cod2/bf2 και τα ρεστα.

Ρεαλισμος 0 λες και παιζεις σε καμια ταινια του hollywood,(ειδικα με την συμπεριφορα και τον ηχο του G3 εβαλα τα γελια μιας και εχω κανει σωρο βολες στην κυπρο) αν υπηρχε ενα οπλο εκει μεσα που να θελει προσπαθεια για να σκοτωσεις ειναι το M14, ολα τα αλλα spray and pray δεν εχει σημασια αν θα τον πετυχεις με την πρωτη και οι υπολοιπες 29 στο ιδιο μερος θα πανε, λες και ο στρατιωτης σου ειναι ο ραμπο και δεν του φευγει καθολου το οπλο :p

Χαθηκε να βγαλουν ενα με θεμα το vietnam ? να'ναι λιγοτερο κονσολοποιημενο ομως απ'το 4(το 1 ειχε την καλυτερη μειξη ρεαλισμου με arcade imo ) με επικες και ιστορικα ακριβεις μαχες οχι να βλεπω εναν πολεμο που τον δειχνουν ακομα στις ειδησεις. Οντως ποδοσφαιρακι/nfs το καταντησανε μετα την επιτυχια του 4, δεν φταινε αυτοι ομως αφου δεν βγηκε και κανα σοβαρο παιχνιδι το 2007, τωρα εχουν την ευκαιρια να αρμεξουν το franchise για τα καλα :wall:

Link to comment
Share on other sites

GruntGR OK, είσαι ο μέγας ακυρωτής του CoD4 μονίμως. Όλα τα 12χρονα παίζουν ενώ εσύ σαν προ παίζε ακόμα cs.

Μαγκιά σου, άσε μας εμάς στην παιδική χαρά να παίζουμε με τα spray μας (lol).

και το μέγα LOL, είναι ότι βαρέθηκες την Unreal 3.0, ενώ το CS είναι 900 ετών :hehe:

Ο καθένας έχει τις απόψεις του, αλλά μη τα ισοπεδώνουμε και όλα ;)

12-15χρονα στο Web cafe βλέπω πιο πολύ CS να παίζουν ;)

Link to comment
Share on other sites

όπως λέμε και στην παρέα SO HOT!!!

Εμένα πάντως και κάθε μήνα να έβγαινε ένα καινούριο, δεν θα με χαλούσε, αφού συνήθως μόνο το campaign παίζω σερί. Αν και θα έπρεπε δεν έχω ασχοληθεί καθόλου με multi

Link to comment
Share on other sites

GruntGR OK, είσαι ο μέγας ακυρωτής του CoD4 μονίμως. Όλα τα 12χρονα παίζουν ενώ εσύ σαν προ παίζε ακόμα cs.

Μαγκιά σου, άσε μας εμάς στην παιδική χαρά να παίζουμε με τα spray μας (lol).

και το μέγα LOL, είναι ότι βαρέθηκες την Unreal 3.0, ενώ το CS είναι 900 ετών :hehe:

Ο καθένας έχει τις απόψεις του, αλλά μη τα ισοπεδώνουμε και όλα ;)

12-15χρονα στο Web cafe βλέπω πιο πολύ CS να παίζουν ;)

Που την ειδες την unreal 3.0 ??? αμα ειχε την unreal θα ηταν ακομα χειροτερη η κατασταση online (βλεπε το netcode στο ut3 και στο frontlines fuel of war ) οχι πως η id tech 4 στο quake wars και η source στο CSS πανε πισω τεσπα. Το cs 1.6 μπορει να εχει 11 χρονων μηχανη ( goldsource ) αλλα τουλαχιστον εκει το παιχνιδι το ευχαριστιεσαι ειδικα σε mixed 5on5 απ'το irc.Στο cod4 τι να ευχαριστηθεις με τα p90 martyrdom τα laststand κλπ ( γιατι δεν υπαρχουν αυτα στο promod αραγε ? :p ) το παιχνιδι φτιαχτηκε εξαρχης για να παιζεις με τα gamepad στο xbox live/ps network παρτε το χαμπαρι, και το χειροτερο ειναι οταν ακουω τον καθε αμπαλο να λεει οτι αισθανεται πως οντως βρισκεται στον πολεμο οτι εχει τρελο σεναριο (rofl) πως ειναι το πιο ρεαλιστικο παιχνιδι evah μπλα μπλα Α και οτι ειναι καλυτερο απ'το mario ( :hehe: )

Το cs αποσο ξερω στα netcafe εχει ψοφησει εδω και χρονια, (viva la WoW & L2), τωρα μπορει εσυ να εχεις πεσει στην εξαιρεση του κανονα, παραδεξου τουλαχιστον οτι ολα τα παραπανω παιχνιδια που αναφερα ειναι πολυ λιγοτερο κονσολοποιημενα και απλοποιημενα (μεχρι και ενδειξη μου βγαινει οποτε βαραω μεσα απο τοιχους-γυψοσανιδες και πετυχαινω κατι, ελεος!), btw "pro" και περιστασιακο gaming δεν πανε παρεα + οτι εχω να ασχοληθω με clans και βλακειες καπου 4 χρονια.

Το καλο παιχνιδι για μενα πρεπει να σου παιρνει λιγο καιρο για να μαθεις τα βασικα ενω να χρειαζεσαι ΜΗΝΕΣ για να τα μαθεις ολα διαφορετικα δεν σε κραταει, να μου πεις παιζει ρολο και το επιπεδο των ατομων που παιζουνε μαζι σου(γι αυτο και δεν ασχολουνται μαζι του μονο 12χρονα) αλλα οπως και να χει το συγκεκριμενο παιχνιδι υστερει σε βαθος, οχι πως ειναι τοσο χαλια που δεν το παιζω καθολου ( εχω 20hrs gameplay καταγεγραμενες στο profile μου απτον νοεμβριο του 2007, βεβαια μπηκε και ο ΕΣ στην μεση ) αλλα δεν τρελενομαι κιολας με την παρτυ του, αποψεις μου ειναι αυτες και αν σε χαλανε τοτε πολυ απλα μην τις συμμεριζεσαι :p

Link to comment
Share on other sites

Ναι έχεις δίκιο, lol. Άλλο θυμήθηκα, δική του engine έχει.

Πάντως, ίσως δεν έχεις παίξει όπως εγώ το Cod.

Πχ, παίζω μόνο σε hardcore S+D, Domination, Hq mix κατά προτίμηση με το πολύ 16-20 άτομα.

Εκεί το gameplay αλλάζει, με το FF ενεργοποιημένο, χωρίς HUD, και όσοι παίζουν με p90, martyr, tubes, κλπ γίνονται kick άμεσα. Όπως το promod δηλαδή. Δοκίμασε εκεί να παίξει spray και θα δεις :p

Δεν συγκρίνω τον κάθε noobοσερβερ που έχει μέσα 40 άτομα team deathmatch και παίζεις μόνο Rush. Και προσωπικά μου πήρε μήνες να το μάθω όπως το ξέρω και να παίζω όπως παίζω ;)

Όσο για τα "φτιάχτηκε για gamepad" κλπ, ε ΟΚ ας μην κάνουμε συζήτηση, ας παίξουμε τόμπολα.

Κι εγώ έχω τη δική μου άποψη, αλλά άμα αρχίσω να απαξιώνω την δική σου, θυμίζει συζήτηση παιδιών και όχι ωρίμων ανθρώπων.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.