AN7 OverClocker Φεβρουάριος 14, 2011 #3881 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 14, 2011 Πολύ δυνατό ποστ m8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tsakonas Φεβρουάριος 14, 2011 #3882 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 14, 2011 Μια άλλη μονομαχία Mercedes (Smart) και China Motors(Noble) με νικητή... | AUTOCAR ΝΕΤ Blog -ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ BLOG ΓΙΑ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟλιγο καθυστερημενα,αλλα ενδιαφερουσα ειδηση... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
bezdim Φεβρουάριος 15, 2011 #3883 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 15, 2011 Lancia: Η επιστροφήΣυγγνώμη αλλά, αυτό δεν είναι Lancia. Η Lancia σχεδιαστικά είναι νεκρή πλέον. 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
spresv Φεβρουάριος 15, 2011 #3884 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 15, 2011 Δυστυχως you'll find οτι ειναι απλα rebadged chryslers... 7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
racer Φεβρουάριος 15, 2011 #3885 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 15, 2011 Και έβλεπα προχθές στο ΣΚΑΙ το επεισόδιο του TG με το αφιέρωμα στη Lancia.. Τι κατάντια είναι αυτή; 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
bezdim Φεβρουάριος 16, 2011 #3886 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 16, 2011 (edited) Με στεναχωρεί, μιας και μεγάλωσα μέσα σε μια dedra του '91. Η οποία δυστυχώς πουλήθηκε 1000Ε πριν κάτι χρόνια. Με 245.000 χλμΟ πατέρας μου ακόμα τη βλέπει στο δρόμο. Είναι ακόμα μια κούκλα. Σπαράζει η καρδιά με την κατάντια που την έχει φτάσει ο τωρινός της κάτοχος άλλα έτσι είναι αυτά. Οι μαμακίες πληρώνονται. Έγινε επεξεργασία Φεβρουάριος 16, 2011 από bezdim Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tsakonas Φεβρουάριος 16, 2011 #3887 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 16, 2011 Μια άλλη μονομαχία Mercedes (Smart) και China Motors(Noble) με νικητή... | AUTOCAR ΝΕΤ Blog -ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ BLOG ΓΙΑ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟλιγο καθυστερημενα,αλλα ενδιαφερουσα ειδηση...οποιος δεν εχει τι να κανει, 9.3.2011 στην ευελπιδων απο 9.00 η ωρα θα δικαζεται σχετικη υποθεση.Πραγματικα αξιζει ναρθετε να παρακολουθησετε,καμμια σχεση με νομικουρες.Οποιος θελει λεπτομερειες ας ρωτησει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΝTG Φεβρουάριος 18, 2011 #3888 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 18, 2011 η hyundai το παρακανε ή ειναι ιδεα μου?? wtf?? 2011 Hyundai Curb picture: 388849 - Top Speed ψαχνετε χερουλια για να μπειτε μεσα?? [ame=http://www.youtube.com/watch?v=0D0eNnv0LA4]YouTube - Hyundai Curb Crossover Concept revealed[/ame] [ame=http://www.youtube.com/watch?v=rJ08F2HPR9c]YouTube - Hyundai Curb Concept @ 2011 Detroit Auto Show[/ame] αμα βγει ετσι στην παραγωγη.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nickstamat Φεβρουάριος 18, 2011 #3889 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 18, 2011 Τα λάστιχα είναι υπερβολή! Στα υπόλοιπα είναι όσο τραβηγμένο θα μπορούσε να είναι ένα concept car. Τα λάστιχα όμως είναι υπερβολικά, αλλά και κορυφαία! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shadow Keeper Φεβρουάριος 18, 2011 #3890 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 18, 2011 Επιτέλους έχω πάλι νερό να ρίχνω στο παρμπριζ:magic: Βρήκα "φούσκα" απο σκαραβαίο (:nuke:) και την στήριξα με tie wraps...καλή φάση. Link to comment Share on other sites More sharing options...
spresv Φεβρουάριος 18, 2011 #3891 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 18, 2011 η hyundai το παρακανε ή ειναι ιδεα μου??wtf?? ψαχνετε χερουλια για να μπειτε μεσα?? αμα βγει ετσι στην παραγωγη.. Εκτος απο αθλιο, ειναι liek properly αθλιο . Ποτε δεν καταλαβα τα τοσο flamboyant concept cars. Αφου ή δεν θα βγει ποτε ετσι, ή αν θα βγει θα εχει 1-2 στοιχεια απ αυτο, βαρια. Ποιο το νοημα? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
PetrosD Φεβρουάριος 18, 2011 #3892 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 18, 2011 Shadow Keeper, ωραίο το χώρισμα που έκανες στη φιλτροχοάνη. Θέλω να κάνω το ίδιο στο δικό μου αυτοκίνητο. Καμιά συμβουλή-οδηγία; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shadow Keeper Φεβρουάριος 18, 2011 #3893 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 18, 2011 PetrosD θα σε βοηθούσα αλλά το πήρα κομμένο-ραμμένο στα μέτρα του απο την Flyin' Miata...αυτο που πρέπει να προσέξεις πάντως είναι το ύψος γιατί πρέπει να έρχεται ακριβώς με το καπό και αυτό φαντάζομαι θα θέλει αρκετό ψύρισμα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
spresv Φεβρουάριος 18, 2011 #3894 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 18, 2011 (edited) Ρε παιδια... πειτε μου ΕΝΑ καλο επιχειρημα γιατι να υποστηριξω την εγχωρια αγορα, οταν καταφανως με κοροιδευουν μες στη μαπα μου? Παραδειγματα:1) Θελω μοτερ. Alfa 2.5 V6. Ο Αγγλος μου το δινει 350 λιρες, + 160 για εγκεφαλο/πλεξουδα/αισθητηρες, και γενικα οτι χρειαζεται να τρεξει το μοτερ. Μεταφορικα σε κιβωτιο 180€ αν το παρω μονος, 130 αν μοιραστω παλετα με φιλο. Το ολον, 750 στην καλη περιπτωση, 850 στην αλλη (στην πρωτη παιζει και μια εκπτωση στο μοτερ). Ελληνες μαντραδες: Απο 1600€...2) Θελω επισης ενα plasma cutter. Εκτος των πολυ μεγαλων και γνωστων εταιριων made in USA (μονο αυτοι εχουν δικα τους μηχανηματα), ΟΛΑ τα αλλα ειναι κινεζικα φασον. Οποτε, ο Αγγλος μου το δινει 280€. Ο ελληνας εμπορας ΤΟ ΙΔΙΟ ΜΗΧΑΝΗΜΑ, σε αλλο χρωμα και με αλλο brand name επανω (με ηλιθιες δικαιολογιες περι ποιοτητας, ειδικης παραγγελιας κλπ)..... 690 +ΦΠΑ.... 3 φορες πανω...... Έγινε επεξεργασία Φεβρουάριος 18, 2011 από spresv 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
astrolabos Φεβρουάριος 18, 2011 #3895 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 18, 2011 Μήπωςη διαφορά προκύπτει από τα δικά μας τεβε εφορίες και άλλα μπινελίκια και την αγορά στην οποία απευθύνεται; (60εκ το UK, 10εκ εμείς) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dant3 Φεβρουάριος 18, 2011 #3896 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 18, 2011 Μηπως η διαφορα προκυπτει απο το οτι ο ελληνας μαντρας/εμπορας θελει να βγαζει 150% κερδος για να νιωθει καλα οταν γυριζει σπιτι? 8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΓιαγκΤ Φεβρουάριος 18, 2011 #3897 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 18, 2011 Ρε παιδια... πειτε μου ΕΝΑ καλο επιχειρημα γιατι να υποστηριξω την εγχωρια αγορα, οταν καταφανως με κοροιδευουν μες στη μαπα μου? Παραδειγματα:1) Θελω μοτερ. Alfa 2.5 V6. Ο Αγγλος μου το δινει 350 λιρες, + 160 για εγκεφαλο/πλεξουδα/αισθητηρες, και γενικα οτι χρειαζεται να τρεξει το μοτερ. Μεταφορικα σε κιβωτιο 180€ αν το παρω μονος, 130 αν μοιραστω παλετα με φιλο. Το ολον, 750 στην καλη περιπτωση, 850 στην αλλη (στην πρωτη παιζει και μια εκπτωση στο μοτερ). Ελληνες μαντραδες: Απο 1600€...2) Θελω επισης ενα plasma cutter. Εκτος των πολυ μεγαλων και γνωστων εταιριων made in USA (μονο αυτοι εχουν δικα τους μηχανηματα), ΟΛΑ τα αλλα ειναι κινεζικα φασον. Οποτε, ο Αγγλος μου το δινει 280€. Ο ελληνας εμπορας ΤΟ ΙΔΙΟ ΜΗΧΑΝΗΜΑ, σε αλλο χρωμα και με αλλο brand name επανω (με ηλιθιες δικαιολογιες περι ποιοτητας, ειδικης παραγγελιας κλπ)..... 690 +ΦΠΑ.... 3 φορες πανω......Από που ως που εγχώρια αγορά.. Κατασκευάζετε κάτι από αυτά στην Ελλάδα; Αντί να τσεπώσει αυτός το εμπορικό κέρδος το τσεπώνεις εσύ.Μετά πάρε ένα τσουβάλι [ame=http://www.youtube.com/watch?v=UsHWcNxFI1E&feature=player_embedded]καρύδια[/ame] να ενισχύσεις πράγματι την ελληνική προσπάθεια 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
spresv Φεβρουάριος 19, 2011 #3898 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 19, 2011 Γιαγκο, you're missing the point. Αν ο εμπορος ειναι οκ, δεν αποδιδει φπα, εφοριες κλπ? Μονο με καρυδια ενισχυεται η Ελληνικη οικονομια? Εκτος αν σου φανηκε αδοκιμος ο ορος "αγορα", που παω πασσο... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
AN7 OverClocker Φεβρουάριος 19, 2011 #3899 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 19, 2011 Γιαγκο, you're missing the point. Αν ο εμπορος ειναι οκ, δεν αποδιδει φπα, εφοριες κλπ? Μονο με καρυδια ενισχυεται η Ελληνικη οικονομια? Εκτος αν σου φανηκε αδοκιμος ο ορος "αγορα", που παω πασσο...και προφανώς στηρίζεις και τον Έλληνα έμπορο.Αλλά βαλβίδα έχεις τρίψει? Link to comment Share on other sites More sharing options...
PetrosD Φεβρουάριος 19, 2011 #3900 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 19, 2011 Ειδικά για το Σταύρο, πιστεύω ότι έχει τρίψει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts