Jump to content

"Ντροπη"

mathewgx

Πρεπει να ξανανοιξει η συζητηση ;  

32 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Θα ηθελα να σας επισημανω την προσοχη σε ενα ζητημα που αποτελει ντροπη για το forum. Συγκεκριμμενα μιλαω για το thread με τιτλο "Προβλημα με plaisio.gr" http://www.thelab.gr/showthread.php?t=66565.

Οπως μπορειτε να δειτε , οσοι δεν το εχετε ηδη διαβασει , γινοταν μια συζητηση σχετικα με τα προβληματα στις παραγγελιες μεσω του online συστηματος του Πλαισιου και της αναγκης realtime ενημερωσης. Υπηρξε καποιες φορες ενταση και προσωπικες αψιμαχιες αλλα ακουστηκαν και καποιες σοβαρες αποψεις. Αυτα μεχρι χθες που το θεμα κλειδωθηκε απο τον διαχειριστη. Θα μου επιτρεψετε να χαρακτηρισω την ενεργεια αυτη απαραδεκτη για ενα forum που σεβεται τον εαυτο του.

Ποιο ακριβως ηταν το προβλημα που οδηγησε στο κλεισιμο ; Οι προσωπικες αψιμαχιες ; Αυτες θα μπορουσαν να λυθουν με συστασεις απο τον διαχειριστη αλλωστε εχουμε δει και σε πολλα αλλα threads προσωπικες αντιπαραθεσεις, αλιμονο αν η λυση ειναι το "κλειδωμα". Μηπως δεν ενδιαφερε τα μελη ; Δεν νομιζω , ειχε 4.582 αναγνωσεις (!!!) μεσα σε 2-3μερες. Μηπως δεν αφορα ενα forum υπολογιστων τα προβληματα με τις Online παραγγελιες ; Φυσικα και θα πρεπει να το ενδιαφερει. Μηπως δεν συμφερει το plaisio ;

Δεν θα επρεπε να παραμεινει ανοικτο οπως και αλλες συζητησεις με προβληματα απο αλλα καταστηματα ; Αν καπιος αντιμετωπισει στο μελλον παρομοια προβληματα θα πρεπει να ανοιξει νεο thread ;

Διαβαστε το thread με την ησυχια σας και δειτε κατι πολυ ενδιαφερον. Ορισμενα "παπαγαλακια" σκοπιμα αποπροσανατολιζαν την συζητηση με αποτελεσμα να δωσουν στον διαχειριστη την "ευκαιρια" να το κλειδωσει.

Κια για να εχετε μια πιο σφαιρικη αποψη , μονο σημερα διαβασα για αλλα 2 παρομοια περιστατικα σε αλλο forum (insomnia.gr) και εχει το θεμα δεν κλειδωθηκε. Αλλοι θεωρησαν το προβλημα σημαντικο , αλλοι το προσπερασαν αλλα κανεις δεν ειρωνευτηκε και κανεις δεν spammαρε.

Ξεκαθαριζω απο την αρχη 2 πραγματα :

1) Η δημοσκοπηση δεν γινεται για το ποιος εχει δικιο η' για το αν το πλαισιο εχει προβλημα με τις παραγγελιες. Δεν ασχολουμαστε δηλαδη με την ουσια του προβληματος. Η ψηφοφορια εχει ως αντικειμενο το thelab.gr , αν θα πρεπει η συζητηση να παραμεινει κλειστη η' αν θα πρεπει να ξανανοιξει.

2) Εγω προσωπικα δεν ειχα ποτε προβλημα ουτε με το πλαισιο ουτε με το e-shop. Αλλα αυτο δεν σημαινει οτι θα στερησω απο καποιον αλλο το δικαιωμα του να πει τον πονο του.

3) Παρακαλω τα μελη που ποσταραν στο "Προβλημα με το plaisio.gr" να μην ψηφισουν γιατι δεν εχει νοημα. Επειδη και εγω ειμαι ενας απο αυτους δεν θα ψηφισω , αφηνω να κανει την αρχη ο επομενος.

Υ.Γ. Ειδικη επισημανση για το μελος @dipper : Επειδη δυσκολευεσαι καποιες φορες να καταλαβεις το νοημα μιας συζητησης διαβασε μονο την επισημανση 2.

δε παμε καλα μου φαινεται...

ριχνεις λαδι στη φωτια.

Γιαυτο τον λογο και δε θα ξεκλειδωθει το θεμα(θελω να πιστευω).γιατι απο μονος σου πιστευεις οτι οντως υπαρχουν παπαγαλακια και απο το πρωτο κιολας ποστ ξυνεις πληγες..

"Επειδη δυσκολευεσαι καποιες φορες να καταλαβεις το νοημα μιας συζητησης διαβασε μονο την επισημανση 2. "

και κλειδωθηκε γιατι 7-8 σελιδες διαβαζες τα ιδια και τα ιδια..

Ωχ μωρέ... Αφού δε βγαίνει κάτι, γιατί το συνεχίζεις?

Εγώ παρακολουθούσα λίγο τη συζήτηση, αλλά δε συμμετείχα.

Κοίταξε να δεις... Τα πράγματα είναι απλούστατα:

Από τη στιγμή που αυτό που ήθελες να παραγγείλεις είχε εξαντληθεί και δεν υπήρχε τρόπος να το πάρεις, το θέμα δεν είχε κανένα λόγο να συνεχιστεί κατά τη γνώμη μου.

Το να ήταν ακόμα ανοιχτό το thread και να συνέχιζε το μπλα-μπλα-μπλα γύρω από πράγματα που ειπώθηκαν (4 σελίδες ποστ...) δε θα είχε κανένα απολύτως νόημα.

ειναι ντροπη για το φορουμ που εκλεισε ενα θρεντ που :

α)ο ρανδομ χ κανει qq που δε προλαβε σσδ στα 25€

β)κατηγορουν το φορουμ οτι τα παιρνει απ το πλαισιο/το πλαισιο εχει κονε στο λαμπ.

εγω δεν εχω προλαβει ποτε ξεστοκαρισμα του πλαισιου/μουλτιραμα, και μια φορα που ειχα πετυχει μια γαματη προσφορα εκανα 15 τηλεφωνα και ο ενας μου ελεγε το χω, ο αλλος δε το χω, ο αλλος το χω σε ασπρο, ο αλλος σε μαυρο κτλ.

προφανως ειναι εκνευριστικο να χανεις το χρονο σου, και το προβλημα του πλαισιου με το αποθεμα/site/realtime/αποθηκη/μαγαζι/στοκχαους ειναι γνωστο εδω και ΠΟΛΥ καιρο.

υπαρχουν κ αλλα μαγαζια για ψωνια.

Γνώμη μου καλύτερα που έκλεισε.Όλοι ξέρουμε τα + του συγκεκριμένου καταστήματος.Ο φίλος μας είπε το - που βρήκε,από εκει και πέρα οι 8 σελίδες μου φαίνονται απλά υπερβολικές.Και πολυ απλά οποιανού δεν του αρέσει,να πάει αλλου.

Επίσης θεωρώ ανούσιο το ίδιο το πρόβλημα,διότι το site το διαχειρίζονται άνθρωποι και όχι μηχανές για να ανανεώνουν την διαθεσιμότητα κάθε 2 mins.Και δεν νομίζω όταν πήρε τηλέφωνο στο πλαίσιο για την παραγγελια να του λέγανε παραμυθια.Του είπανε τελειωσε,τι να κάνουνε δηλαδή να γεννήσουνε τους ssd?Οποιος πρόλαβε πρόλαβε απλό είναι.

Ο ναι δεν γίνετε να έχεις ένα από τα ΚΑΛΥΤΕΡΑ καταστήματα σε όλους τους τομείς στην Ελλάδα,και να γκρινιάζεις επειδή ΕΣΥ/ΕΓΩ δεν πρόλαβες/προλάβα.Λείπαμε αλλα απλά δεν βγάζει κάποιο νόημα.

Και τι Υ.Γ είναι αυτό?Aίσχος :TD:

Το Πλαισιο ειναι το καλυτερο καταστημα στην Ελλαδα με διαφορα ετη φωτος μπροστα απο ολα. Δεν υπαρχει καν συναγωνισμος. Αν δεν μπορεσαν να σε καλυψουν, τοτε οντως δεν μπορεσαν οι ανθρωποι ή εσύ δεν μίλησες με τον σωστό άνθρωπο για την δουλειά.

Ολα τα υπόλοιπα ειναι παλιμπεδισμοι. Grow up guyz!

Το ξαναλεω , δεν εχει να κανει με το πλαισιο αλλα με το thelab.gr. Και το σημαντικο δεν ειναι το προβλημα με το πλαισιο αλλα αν πρεπει να κλειδωθει μια συζητηση που ενδιεφερε πολυ κοσμο

Τοσο κακο ειναι να εχει κανεις διαφορετικη αποψη και να εχει το σθενος να την πει ; Μεχρι στιγμης οι περισσοτεροι λετε οτι καλα εκανε και κλειδωσε. Και το σεβομαι. Δεν θα σας ειρωνευτω επειδη εχετε διαφορετικη αποψη.

Οι αφορμες που ανοιξα αυτην την δημοσκοπηση ηταν 2. Πρωτον γινεται περιπου η ιδια συζητηση στο Insomia.gr (και περιεργως μενει ανοικτη) και δευτερον ανοιξε εδω ενα θεμα σχετικα με το dao του e-shop.gr και εκει το θεμα δεν κλειδωθηκε ουτε βρεθηκε να πει κανεις οτι λενε τα ιδια και τα ιδια η' οτι δεν πειραζει αφου το e-shop.gr εχει καλυτερες τιμες.

Για ποια συζήτηση ακριβώς μιλάς; Τόσες σελίδες μιλάμε για ένα τύπο που κλαίγεται επειδή παράγγειλε κάτι και τέλειωσε το απόθεμα και μετά που του μίλησε περίεργα ο υπάλληλος στο τηλέφωνο. Έχουμε χάσει το μέτρο μου φαίνεται για τα καλά. Πες μου με 5 απλά επιχειρήματα τι ακριβώς προσέφερε το θέμα στην κοινότητα και εγώ θα το ανοίξω αμέσως. Τι θέλετε; Να λύσουμε το πρόβλημα της αποθήκης του Πλαισίου; Συζητήθηκε αρκετά, οι υπεύθυνοι και μη το είδαν, από εκεί και πέρα σε τι να αναλωθούμε; Ξαναδές τις τελευταίες σελίδες και πες μου τι αξία έχει το θέμα.

Και διαφορετική άποψη μπορείς να έχεις, αλλά τους χαρακτηρισμούς "ντροπή" καλύτερα να τους κρατήσεις για τον εαυτό σου.

Ωραια , τοτε να κλεισει και το θεμα με το dοα του e-shop. Τι μπορει να προσφερει; Να αλαξει το e-shop την πολιτικη του ; οι υπεύθυνοι και μη το είδαν, από εκεί και πέρα σε τι να αναλωθούμε;

Εδω υπαρχουν θεματα που ξεθαβονται μετα απο μηνες ...

τι σχεση εχει αυτο με το εσοπ? τι σχεση εχει η δυσαρεσκεια ενος πελατη για μια παραγγελια με την παραπληροφορηση του εσοπ?

αν τελικα ισχυει οτι ειναι μονο για αθηνα γιατι δε το βλεπω πουθενα, δεν θα εκπλαγω κιολας

Εγώ ψιλοκοίταξα το θέμα μια στιγμή είδα τι παίζει αλλά ούτε λόγος συμμετοχής...

Το θέμα θα έλεγα ότι καλά έκανε και κλειδώθηκε γιατί είχε ξεφύγει και δεν σωνόταν,αν και απ'την αρχή χωρίς παρεξήγηση το θέμα ήταν λίγο εώς αρκετά άκυρο γιατί τέτοια συμβαίνουν παντού και δεν μπορείς να βρεις το δίκαιο σου επειδή δεν υπάρχει άδικο και όλας,είναι αυτό που λέμε "όσοι πρόλαβαν - πρόλαβαν".Τώρα για το σύστημα του πλαίσιου με το απόθεμα που λένε ότι έχουν και δεν έχουν,δεν έχω να πω κάτι,άνθρωποι είναι και αυτοί τόσο μεγάλο απόθεμα έχουν σε διάφορα προϊόντα ίσως σε αυτό να καθυστέρησε να μαθεύτει ότι τέλειωσε το απόθεμα.

Αν δεν είχε ξεφύγει όμως η συζήτηση δεν υπήρχε λόγος να κλειδωθεί.

και μετα περιμενεις θετικη ανταποκριση στο θεμα σου...

ρε οταν βγαινετε εξω , φορατε καπελο μη σας βαραει ο ηλιος στο κεφαλι...

Στο καλο..

Παπαγαλακια ορματε εδω : http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=324794&page=12 , και εδω :http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=326491&page=2 , κανουν παραπονα για το Πλαισιο. Για το ΠΛΑΙΣΙΟ!!!! Ακους εκει ... Αφου εχει το καλυτερο RMA. Τους αχαριστους...

Αντιο.

Αγορίνα, καλοκαίρι είναι και οι παραλίες γεμάτες. Κάνε κανένα μπανάκι να ισιώσεις.

Δεν ειρωνεύομαι, απλώς αυτό το υφάκι σε ποστ σου χρειάζεται και το αντίστοιχο υφάκι ως απάντηση.

Έλεος. Όλη αυτή η ιστορία για μία τελειωμένη υπόθεση. Χαλάρωσε λίγο.

Λογικό είναι να υπάρχει εν μέρη ασυλία για το Πλαίσιο, διότι όποτε έχει υπάρξει πρόβλημα ήταν η εξαίρεση στον κανόνα. Αντίθετα με το e-shop που η εξαίρεση στον κανόνα είναι να μην έχεις πρόβλημα μαζί τους. Εδώ τα τελευταία χρόνια πολλοί έχουν εκμεταλλευτεί το Πλαίσιο σε βαθμό που προσευχόμαστε να μην αναγκαστεί να αλλάξει πολιτική το εν λόγω κατάστημα. Αλλά αυτά είναι στο πρόγραμμα. Από την μία το Πλαίσιο έχει κερδίσει με το σπαθί του την υποστήριξη των μελών και την όποια ασυλία από άτομα σαν εμένα ή τον Χ, Υ, Ζ που για ένα κομμάτι hardware κάποια δεδομένη στιγμή θα κάνουν την τρίχα, τριχιά (οπότε καλώς κλείδωσε το thread) και από την άλλη το forum έχει κάθε δικαίωμα να συμπεριφέρεται με όποιον τρόπο θέλει απέναντι στα μέλη του. Τα μέλη έχουν επιλογή να φωνάξουν ή να περιορίσουν την συμμετοχή τους ή να αποχωρήσουν ή οτιδήποτε.

Προσωπικά μόνο μία φορά αντιμετώπισα το τελευταίο χρονικό διάστημα πρόβλημα διαθεσιμότητας του Πλαισίου και ποιο συγκεκριμένα με κάτι μνήμες. Προφανώς όταν έγραψα το παράπονό μου αυτό εδώ και είπα ότι ίσως θα πρέπει να κάνουν κάτι για αυτό, αντιμετωπίστηκα άδικα από μέλος της ΔΟ του site που αν και είχε ΚΛΕΙΔΩΘΕΙ το thread και δεν υπήρχε δυνατότητα απάντησης δεν είχε κανένα απολύτως πρόβλημα να ρίξει ένα post-μπηχτή ώστε να βγάλει την όποια υποχρέωση ένιωθε εκείνη την ώρα. Αναφορά που έκανα ζητώντας εξηγήσεις αγνοήθηκε επιδεικτικά. Ούτε καν ένα πμ του στυλ "Σκάσε μ@....".

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.