Jump to content



ψηφιακη για ασχετο μεχρι 150 ευρω


Recommended Posts

helloz!

οπως λεει και ο τιτλος, ψαχνω μια ψηφιακη φωτογραφικη, η οποια δεν θα θελει και τρελες ρυθμισεις για να φωτογραφισει, κατι σε point'n'shot δηλαδη, να φορτιζει απο usb, αρκετα καλη αυτονομια και οριο χρηματων στα 150 εουρος.

μου εχουν πει για την dsc-w210, καλη ειναι;

περιμενω τις προτασεις σας!

Link to comment
Share on other sites

Είναι εξαιρετική η συγκεκριμένη μηχανή. Για την κατηγορία χρημάτων της, έχει εξαιρετική ποιότητα φακού και πληθώρα δυνατοτήτων. Καμια σχέση με άλλες Kodak, Pentax και Canon μέχρι αυτά τα χρήματα. Εγώ προσωπικά αν δεν είχα μια Canon Ixus απο παλιότερα, θα την έπαιρνα.

Δές και εδώ μερικές φωτό απο την ίδια σχεδόν W200

http://www.pbase.com/cameras/sony/dsc_w200

Link to comment
Share on other sites

Ρίξε μια ματιά κ στην CANON POWERSHOT A1100 IS έχει καλά χαρακτηριστικά, για απλή compact τραβάει αρκετά καλές φωτογραφίες στο Auto/Program κ δείνει κ την δυνατότητα να ασχοληθεί κάποιος κ λίγο παραπέρα λόγω των αξιόλογων χειροκίνητων επιλογών.

Link to comment
Share on other sites

μετα απο ενα ψαξιματακι ειμαι αναμεσα στις εξης:

Sony Cybershot DSC-W210

Kodak EasyShare M381

Canon PowerShot A1100 IS

τι θα διαλεγατε, τι δεν θα διαλεγατε και γιατι;

Link to comment
Share on other sites

Την sony θα σου πρότεινα.

Θα διάλεγα sony γιατί έχω πάρει στα χέρια μου,πιάσε από w130 και φτάσε w300 κτλ,όλες προσωπικά με υπερκάλυπταν και δικαιολογούσαν την τιμή τους,έχουν όμορφο design,και είναι κάτι που μου άρεσε πολύ στα χέρια.

Σκέφτομαι και όλας να πάρω μια w130 ή μια w200-210.

Link to comment
Share on other sites

θα συμφωνησω με τα 3-4 τελευταια ποστ ,αλλα οσο αναφορα την αυτονομια της συγκεκριμενης canon ειναι μεγαλυτερη.(Η σονυ ομως καταφερνει να διατηρει την αυτονομια αν οχι λιγο πιο πανω απο το μεσο ορο της εκαστοτε κατηγοριας, ακομα πιο πανω)

Τωρα αν απορεις πως γινεται να συμφωνω και με το "παρε canon και δεν 8α χασεις" και με το "παρε sony"......!!!.......απλα οτι και να παρεις θα μεινεις εξισου ευχαριστημενος.

Προσπαθησε τουλαχιστον να τις δοκιμασεις στα χερια σου να δεις ποια μηχανη και ποιο μενου θα σου κατσει καλυτερα.

(μη ξεχασεις βεβαια στο ολο budget της canon να βαλεις φορτιστη και μια 4αδα μπαταριες αν δεν εχεις...Οι μπαταριες 2700mah και ο φορτιστης να ειναι ταχυ-φορτιστης)

Link to comment
Share on other sites

Αν και ξεκίνησα με Sony , και κατέληξα με Nikon (σε SLR) στην κοπέλα μου πήρα Κανόνι,και αυτο θα σου πρωτείνω και εσένα, πάντος σε αυτές τις κατηγορίες (και σε όλες χοντρικά and with a pinch of salt) οπως σου είπε και ο NTG δεν θα χάσεις ότι και να επιλέξεις, οπότε κοίτα να σου αρέσει οπτικά, και εργονομικά σαν πρώτο ρόλο.

Link to comment
Share on other sites

Από άποψη φωτογραφίας όλες πάνω κάτω τα ίδια είναι. Το θέμα σε αυτές τις μηχανές είναι η πρακτικότητα, και τώρα αν είναι να αρχίσεις να παίρνεις μπαταριές χώρια και το ένα και το άλλο, άστο. Όλα τα πειράματα γνωστών μου και δικά μου απέτυχαν. Λέγε με μπαταρία, οθόνη, μέσο αποθήκευσης (που σε κάτι Fuji έκανε 500 ώρες xD) και άλλα.

Αν κάποιος έχει μια μηχανή και στην προτείνει έχει καλώς, από την άλλη αν πας στα τυφλά για σιγουριά παίρνεις sony και είσαι all around μια χαρά.

Δεν ξέρω αν ακόμη βγαίνουν μηχανες χωρίς δική τους μπαταρία αλλά είναι η μεγαλύτερη απάτη που υπάρχει, γιατί με τα λεφτά που σκας σε μπαταρία και φορτιστή ίδιας ποιότητας ανεβαίνεις στην τιμή της μηχανής που τα έχει ενσωματωμένα. ;)

Link to comment
Share on other sites

Φιλε , εφοσον τη μηχανη την θες για απλα πραγματα χωρις ρυθμισεις αλλα να βγαζει και φωτογραφιες της προκοπης , οχι οτι η sony δεν ειναι καλη αλλα απο προσωπικη εμπειρια οι φωτογραφιες που θα βγαλεις χωρις το φλας ενεργοποιημενο με φως ειτε περιβαλλοντος χωρου ειτε τεχνητο , θα σου βγουν πιξελιασμενες και με artifacts.

Γι αυτο θα σου προτεινα να πας στην canon αλλα οχι στο μοντελο που λενε τα παιδια παραπανω για 2 λογους.

Ο σημαντικος οτι δεν εχει μπαταρια λιθιου , και ο (παρα πολυ σημαντικος για μενα) οχι τοσο σημαντικος οτι η συγκεκριμενη canon δεν ειναι οτι και πιο σλιμ υπαρχει , με τεραστια προβληματα στο να χωρεσει στην τσεπη σου χωρις να προεξεχει εντονα.

Δλδ αν εχεις σκοπο να την παιρνεις σε κλαμπακια μπουζουκια κτλπ αποτελει ενα επιπροσθετο προβλημα.

Κι απο τη στιγμη που θα σταξεις ουκ ολιγα για αγορα φορτιστη και μπαταριων αν η επιλογη σου ειναι στην canon ειναι προτιμωτερο 1000 φορες να παρεις αυτη που την εχει φιλος μου και την ζηλευω οσο δε παει.

Εχει την ιδια μεγαλη αυτονομια,ιδιο μεγεθος αλλα φωτογραφιες κλασεις ανωτερες απ τη sony μου.

Link to comment
Share on other sites

Δεν ξέρω τι παίζει από τιμές αλλά στην Compact κατηγορία εγώ θα ψήφιζα Cannon / Nikon / Fujifilm ή και Panasonic.

Sony μόνο για dslr και το ίδιο για Olympus κατα την αποψή μου. Χωρίς να έχω δει την W210, οι παλιότερες W είχαν άθλια ποιότητα εικόνας.

Μην ψαρώσεις από τα πολλά MPixel, όσο περισσότερα, τόσο καλύτερο sensor θες (και προφανώς σε compact cameras δεν έχεις) για να μην έχεις noise (χαρακτηριστικό παράδειγμα οι Olympus FE).

Αν δεν βαριέσε ρίξε μια ματιά σε dpreview και dcresource σε reviews και ειδικότερα σε sample pics. :)

Link to comment
Share on other sites

το οτι η κανον παιρνει μπαταριες ΑΑ θετικο ειναι γιατι μπορεις παντα να εχεις ενα δευτερο ζευγαρι οταν ξεμεινεις, χωρις να χρειαζεται να σκασεις 45+ για αυτη που βαζουν οι αλλες.

και μην ξεχναμε και αυτο.. http://chdk.wikia.com/wiki/CHDK

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.