Jump to content



Χρεοκοπία Ελλάδας


Chosen

Recommended Posts

...παρέλυσε από τη μεγαλύτερη μέχρι σήμερα απεργιακή κινητοποίηση σε ένδειξη διαμαρτυρίας για τις δημοσιονομικού χαρακτήρα μεταρρυθμίσεις της κεντροδεξιάς κυβέρνησης της χώρας.

Τα συνδικάτα που κάλεσαν στην 24ωρη απεργία ζήτησαν την παραίτηση της κυβέρνησης μετά την εξαγγελία των σχεδίων της να αυξήσει το ηλικιακό όριο συνταξιοδότησης, να αυξήσει το επίπεδο της φορολογίας και να περιορίσει τα επιδόματα πρόνοιας.

«Αυτή η απεργία γίνεται διότι ο κοινωνικός διάλογος απέτυχε, διότι η κυβέρνηση δεν προτίθεται να διαπραγματευθεί βάσει των προτάσεων των συνδικάτων που έχουν στόχο την προστασία των εργαζόμενων με χαμηλά και μεσαία εισοδήματα»...

Λιγότερο από ένα χρόνο αφότου ανέλαβαν την εξουσία, οι μεταρρυθμίσεις, μια σειρά σκανδάλων διαφθοράς και οι μόνιμες εσωτερικές έριδες έχουν μειώσει δραστικά το ποσοστό των κομμάτων εξουσίας. Μια δημοσκόπηση που διεξήχθη αυτό το μήνα έδειξε ότι το 90% όσων ψήφισαν είναι δυσαρεστημένοι με τις επιδόσεις της κυβέρνησης.

Ο πρωθυπουργός ... δήλωσε ότι οι μεταρρυθμίσεις δεν θα σταματήσουν αλλά προσφέρθηκε να τις «συζητήσει». Οι δημοσκοπήσεις έδειξαν πως η πλειοψηφία του πληθυσμού τάχθηκε υπέρ της απεργίας, αν και αρκετοί τη βρήκαν ενοχλητική.

Σας θυμιζει τιποτα?

Oοοοχι, δεν ειναι απο την Ελλαδα, ουτε απο την Ισπανια. Ειναι απο την Τσεχια.

Link to comment
Share on other sites

Ποιος ο λόγος που το μαθαίνουμε τώρα μέσα σε όλη την αναμπουμπούλα άραγε;

Politika-gr: Όπως και να το κάνουμε, για τους Αμερικάνους ο Καραμανλής ήταν ΣΟΒΑΡΟ "πρόβλημα"...

Γιατί απλά δε πας να κάνεις όλα αυτά που αναφέρονται πολύ συνοπτικά σε αυτό το ποστ ενώ έχεις μέσα στην κυβέρνησή σου τη Ντόρα με το συνάφι της. Έκανε το λάθος μια φορά όταν βγήκε να μην καθαρίσει το κόμμα του και το ξανάκανε όταν ξαναβγήκε μετά τις φωτιές που ήταν η μεγάλη του ευκαιρία. Έπεσε και η μάσα της αρκούδας όταν αρχίσαν τα κολλητιλίκια των υπουργών με τους νταβατζήδες και πάπαλα.

Αυτά που βγαίνουν τώρα όμως μάλλον δεν είναι τίποτα μπροστά σε αυτά που θα βγουν αν πτωχεύσουμε και αρχίσουν να κελαηδάν όλοι. Εδώ ο δρακουμέλ βγήκε προχθές το βράδυ από το φέρετρο και είπε "πως την έχει δει η Παπαρήγα με τον Τσίπρα και δε συναινούν.", και για νεκρούς. Μιλά σαν είναι ο πλανητάρχης δηλαδή. Τυχαίο? ΔΝ!

Και το σημαντικότερα ο κόσμος είναι σαν να μην υπάρχει, δηλαδή άμα τα βρουν αυτοί εμείς δεν υπάρχουμε. Δηλαδή ΔΝΤ ή ξύλο.

Έλεος.

Link to comment
Share on other sites

"" | Online | epikaira.gr

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΣΟΚ στα "ΕΠΙΚΑΙΡΑ"

Σχέδιο δολοφονίας του πρώην πρωθυπουργού Κώστα Καραμανλή με την κωδική ονομασία «Πυθία 1», το οποίο φέρεται να εκπονήθηκε από «συμμαχικές μυστικές υπηρεσίες» και να ανατέθηκε σε τουλάχιστον είκοσι Έλληνες συνεργάτες τους, που «δεν ανήκουν στον αντιεξουσιαστικό χώρο», αποκαλύπτουν τα «Επίκαιρα».

Άκρως απόρρητο έγγραφο της Εθνικής Υπηρεσίας Πληροφοριών (ΕΥΠ), με την κωδική ονομασία «Ειδικό Δελτίο Ενημέρωσης» (Νο 219/5 Φεβρουα¬ρίου 2009), ενημέρωνε την τότε κυβέρνηση Καραμανλή ότι η υπηρεσία έλαβε γνώση από την FSB, δηλαδή τη Ρωσική Ομοσπονδιακή Υπηρεσία Ασφαλείας, πως μία «ομάδα Εργασίας» της, που αποτελούνταν από δεκαεννέα άτομα, εντόπισε και αποκάλυψε σχέδιο επίθεσης σε βάρος του πρώην πρωθυπουργού, «με σκοπό την αναβολή ή τη ματαίωση της ενεργειακής πολιτικής της χώρας».

Όλο το άρθρο και τα άκρως απόρρητα έγγραφα στα "Επίκαιρα" που κυκλοφορούν, στο τεύχος 87, την Πέμπτη 16 Ιουνίου 2011.

Ρώσοι πράκτορες τους ενημέρωσαν.

Οι Έλληνες στις εκλογές του 2009 αυτοκτόνησαν, αλλά θα τους πάρει πολύ να το καταλάβουν και αν τελικά το καταλάβουν. Σήμερα απαξιώνουν όλους τους βουλευτές δίκαιους και άδικους. Και τα ΜΜΕ από κοντά να σιγοντάρουν το χωρίς προσανατολισμό και κυρίως "ειρηνικό"(μουτζώνετε άφοβα, στα @ρχίδι@ μας) κίνημα των αγανακτισμένων.

Όσο νομίζεις ότι ο πολιτικός που θάβεται από τα ΜΜΕ είναι ο επικίνδυνος και όχι το αντίθετο τόσο θα παίζεις τα παιχνίδια άλλων.

Έγινε επεξεργασία από Petrossortep
Link to comment
Share on other sites

Για το τι έκανε/δεν έκανε ο κώστάκης, και το ποιος είναι ή δεν είναι τελικά δεν είναι της ώρας. Αλλά το θεωρώ αφέλεια να μην πιστεύει κανείς ότι το τοίχος που στήθηκε τότε από τους "πολέμιους" ήταν τεράστιο. Αρκεί να ανατρέξετε στο καλοκαίρι που κάηκε με πρωτοφανή τρόπο όλη η Ελλάδα "τυχαία", όπου δεν λειτούργησε η κρατική μηχανή, (λες και λειτούργησε μετά). Ο κωστάκης βέβαια είναι σίγουρο ότι αποφάσισε να "παραδωθεί", να "χαλαρώσει" να πει..."δεν μαμιέται". Κρίθηκε βέβαια και αυτός.

Αλλά το πρόβλημα δεν είναι η ύπαρξη μιας απόπειρας δολοφονίας του τέως, αλλά η ανυπαρξία απόπειρας κατά του νυν. Ακούγοντας στο ράδιο live την πρώτη ομιλία του στην K.O. νόμιζες ότι νόμιζε ότι βρισκόταν σε κάποια συνηθισμένη προεκλογική συγκέντρωση...

"ΦΤΑΙΝΕ ΟΙ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΙ", "ΕΧΩ ΤΟΝ ΛΑΟ ΜΑΖΙ ΜΟΥ", "¨ΕΧΟΥΜΕ ΕΝΤΟΛΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΛΑΟ ΝΑ....", "ΜΑΧΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ" :nothing:, "ΝΑ ΜΗΝ ΛΥΓΙΣΟΥΜΕ", "Ο ΠΟΛΙΤΗΣ", " Ο ΠΟΛΙΤΗΣ", " Ο ΠΟΛΙΤΗΣ". :wall:

Δεν άκουσα τις λέξεις...ΠΕΙΝΑ, ΑΠΟΓΝΩΣΗ, ΑΝΕΡΓΙΑ, ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΕΣ, ΦΤΩΧΙΑ....

Ούτε μία φορά....

Πιστεύω ότι αν ήταν ο πιο πράος, ταπεινός, φιλήσυχος, ανθρωπιστής, άγγελος, άγιος αλλά λογικός άνθρωπος απέναντι του, γνωρίζοντας την κατάσταση, θα τον σκότωνε με ότι έβρισκε μπροστά του....Πείτε το ένστικτο επιβίωσης αν θέλετε....

Δεν μπορεί να είναι τόσο ΕΚΤΟΣ τόπου και χρόνου....

edit* Τ¨ωρα θυμήθκα....Μίλησε επίσης ...ΣΑΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ της χώρας ότι ακόμα και οι γνωστοί ΟΙΚΟΙ, των οποίων βέβαια ελέγχεται όπως χαρακτηριστικά ανέφερε η αξιοπιστία τους, υποβαθμίζουν την χώρα...Λόγια ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ ΧΩΡΑΣ. Τόση αυτοπεποίθηση...

Έγινε επεξεργασία από Snips
Link to comment
Share on other sites

Μόνο αυτό; Ο λόγος του ήταν παραληρηματικός. Πιστεύω ότι ο ίδιος έκατσε και τον έγραψε.

Δεν εξηγείται αλλιώς η εμμονή με την παγκοσμιότητα του προβλήματος και η πλήρης αποκοπή από την ελληνική πραγματικότητα. Ούτε και κάποιες ασυναρτησίες και αοριστίες που είχε ο λόγος του ανά διαστήματα.

Link to comment
Share on other sites

... Ούτε και κάποιες ασυναρτησίες και αοριστίες που είχε ο λόγος του ανά διαστήματα.

Αυτό είναι κληρονομιά του κόμματος....Εδώ και πολλά χρόνια το να μην μπορείς να μιλήσεις σωστά δημόσια, αποτελεί αυστηρό κριτήριο ώστε να εκλεγείς (λέμε τώρα) αρχηγός του ΠΑΣΟΚ. Γιατί νομίζετε ότι δεν βγήκε ο Βάγγος που το κατέχει το άθλημα; :baby:

Link to comment
Share on other sites

Ψιλό-άσχετο

Ποτέ δεν περίμενα το ΠΑΣΟΚ να κάνει τόσο έντονα θέμα την συναίνεση την στιγμή που ως κόμμα αντιπολίτευσης σε κάθε στραβό έλεγε όχι και σε κάθε σωστό δέκα φορές όχι. Αυτό ίσως να με φοβίζει ποιο πολύ από όλα.

Όσο για τον Καραμανλή. Αποδείχτηκε λίγος. Κάθε φορά που ήταν να σκάσει σκάνδαλο έκανε εκλογές ή έκλεινε την βουλή για να την γλυτώσουν οι εμπλεκόμενοι. Σε θέματα εξωτερικής πολιτικής νομίζω τα πήγε καλά, εντός των τειχών όμως τους είχε αφήσει όλους και λεηλατούσαν, κι όποτε χρειάστηκε, τους κάλυπτε.

Link to comment
Share on other sites

Σε θέματα εξωτερικής πολιτικής νομίζω τα πήγε καλά

Με εξέπληξες εδώ.

Πρώτα εκμεταλλεύεται τα "λάθος" λογιστικά βιβλία του κράτους για να πάρει τις εκλογές, μας διασύρει ανα τον κόσμο, όχι προς όφελος της Ελλάδας φυσικά όπως αποδείχθηκε μετά, συμμετέχει στο φαγοπότι των Ολυμπιακών και των 2000 σκανδάλων, συγχρόνως δεν κάνει καμία κίνηση εξωτερικής πολιτικής για να σώσει τίποτα, το αντίθετο μάλιστα, λόγο ηλιθιοτητας και προδοσίας που διακατέχει τους περισσότερους, και μετά

Εξαφανίζεται και στην ουσία δηλώνει παραίτηση.

Κοινό λαμογιο ανίκανος χωρίς κανένα αίσθημα ευθύνης όπως όλοι τους.

Πες μου μια θετική κίνηση εξωτερικής πολιτικής που έκανε.

Ταξιδάκια με γελακια στο εξωτερικό και από ουσία 0. Τον δούλευαν και πρέπει να είχε σύνδρομο down για να μην καταλάβαινε που παει η κατάσταση στη χώρα του.

Το μόνο που φοβόταν στο τέλος ήταν να μην ξαναβγει πρωθυπουργός, λόγο της ανταγωνιστικής βλακείας του αντιπάλου του.

Και με αφορμή το πιο πάνω ποστ,

Συνεχώς προδότες μας κυβερνούν από τον ΒΠΠ και μετά η ίδια ιστορία ... Από την ΜΗ συμμετοχή στα χρωστουμενα της Γερμανίας .. Το ξεπούλημα της βιομηχανίας το 60-80 ..μέχρι σήμερα πλήρης υποταγή για τις πλάτες που θα τους έκαναν για να βγουν λίγα παραπάνω χρόνια στην εξουσία και κληρονομικά, δεν υπάρχει άλλη χώρα στον κόσμο που να βγάζει το ίδιο όνομα πρωθηπουργο. Δεν γίνονται αυτά πουθενά αλλού.

Και πάλι εμείς εκεί Νδ πασοκ ...

Εκανα στο κέντρο μια βόλτα και άτομα 30-70 χρόνων κατηγορούσαν οι μεν τους δε και έψαχναν ποιος έφταιγε περισσότερο και ποιος θα βγει στις επόμενες από τους 2.

Εμετός.

Link to comment
Share on other sites

Ανακοινώθηκε το νέο κυβερνητικό σχήμα:

Αντιπρόεδροι της Κυβέρνησης: Θ. Πάγκαλος, Ευάγγελος Βενιζέλος

Υπουργός Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης και Διοικητικής Μεταρρύθμισης: Δ. Ρέππας

Υφυπουργός: Ντ. Ρόβλιας, Π. Τζορτζάκης

Υπουργός Εσωτερικών: Χ. Καστανίδης

Υφυπουργός: Π. Κουκουλόπουλος

Υπουργός Οικονομικών: Ευ. Βενιζέλος

Αναπλ. υπουργοί Οικονομικών: Φ. Σαχινίδης, Π. Οικονόμου

Υπουργός Εξωτερικών: Στ. Λαμπρινίδης

Αναπληρωτής Υπουργός: Ξενογιαννακοπούλου

Υφυπουργός: Δ. Δόλλης

Υπουργός Εθνικής Άμυνας: Π. Μπεγλίτης

Υφυπουργός: Κ. Σπηλιόπουλος

Υπουργός Περιφερειακής Ανάπτυξης, Ανταγωνιστικότητας και Ναυτιλίας: Μ. Χρυσοχοϊδης

Αναπληρωτής υπουργός (Μακεδονίας - Θράκης): Χ. Παμπούκης

Υφυπουργός: Σ. Ξυνίδης

Υφυπουργός: Θ. Μωραίτης

Υπουργός Προστασίας του Πολίτη: Χρ.Παπουτσής

Υφυπουργός : Μανώλης Οθωνας

Υπουργός Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής: Γ. Παπακωνσταντίνου

Αναπληρωτής Υπουργός: Ν. Σηφουνάκης

Υφυπουργός: Γ. Μανιάτης

Υπουργός Παιδείας, Δια βίου Μάθησης και Θρησκευμάτων: Άννα Διαμαντοπούλου

Αναπληρωτής Υπουργός: Φ. Γεννηματά

Υφυπουργός: Ευη Χριστοφιλοπούλου

Υπουργός Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων: Γ. Ραγκούσης

Υφυπουργός: Μαγκριώτης

Υπουργός Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης: Γ. Κουτρουμάνης

Υφυπουργός: Γ. Κουτσούκος

Υπουργός Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης: Ανδρ. Λοβέρδος

Υφυπουργοί: Αηδόνης, Τιμοσίδης, Μπόλαρης

Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων: Κ. Σκανδαλίδης

Υφυπουργός: Δριβελέγκας

Υπουργός Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων: Μιλτιάδης Παπαϊωάννου

Υφυπουργός: Πεταλωτής

Υπουργός Πολιτισμού και Τουρισμού: Π.Γερουλάνος

Υφυπουργός: Νικητιάδης

Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, υπουργός Επικρατείας: Ηλίας Μόσιαλος

Link to comment
Share on other sites

Ψιλό-άσχετο

Όσο για τον Καραμανλή. Αποδείχτηκε λίγος. Κάθε φορά που ήταν να σκάσει σκάνδαλο έκανε εκλογές ή έκλεινε την βουλή για να την γλυτώσουν οι εμπλεκόμενοι. Σε θέματα εξωτερικής πολιτικής νομίζω τα πήγε καλά, εντός των τειχών όμως τους είχε αφήσει όλους και λεηλατούσαν, κι όποτε χρειάστηκε, τους κάλυπτε.

αυτη η εντυπωση οτι ο προεδρος κομματος ειναι ηθικος τιμιος και σωστος και προσπαθει αλλα δεν τον αφηνουν οι συγκυριες και οι οι βουλευτες του ειναι τουλαχιστον αστεια...

ειναι αυτονοητο οτι ειναι ακριβως το ιδιο λαμογιο με τα υπολοιπα λαμογια του κομματος και τα τσιρακια του,απλα βαζουν προεδρο εναν με απηχηση και ικανοτητα στο λογο...

Link to comment
Share on other sites

Με τον ανασχηματισμο τι νομιζουν οτι πετυχαινουν?

Δλδ αν μεταφερεις το κοπρανο απο ενα σημειο του σωληνα αποχετευσης σε ενα αλλο , κερδιζεις κατι?

Παλι βουλωμενος θα μεινει ο βοθρος.

Ή βαζεις καθαριστικο αποφρακτικο ή δε ξεβουλωνεις ποτε.

Link to comment
Share on other sites

Παιδιά

ΚΑΙ οι 2 είναι άχρηστοι και ανίκανοι.

ΚΑΙ οι 2 κάνουν τα στραβά μάτια σε ότι ατασθαλίες (για να το θέσω κομψά) κάνουν τα επιτελεία τους.

Ο χοντρός αν και πιο έξυπνος από τον ηλίθιο, το μεγαλύτερο έγκλημα που έκανε είναι πως απλά ΔΕΝ έκανε τίποτα. Είχε 6 χρόνια για να κάνει κάτι για τον τόπο που ΝΑΙ τον παρέλαβε διαλυμένο, και δεν έκανε Τ Ι Π Ο Τ Α. Έπαιζε PS3.

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.