Jump to content



Χρεοκοπία Ελλάδας


Chosen

Recommended Posts

ένα ωραίο άρθρο για το πως λειτουργούν οι τράπεζες σήμερα

http://www.protagon.gr/?i=protagon.el.8emata&id=14130

τελικά μάλλον θα ήταν καλύτερα από τέταρτη δέσμη και όχι από πρώτη... θα τα έφτιαχναν ποιο απλά όλα... Λολ... θυμάμαι ένα ντοκιμαντέρ με τον μαθηματικό τύπο CDS ασφαλίστρων κινδύνου.. που καθηγητές πανεπιστημίου δυσκολεύοταν να ερμηνεσουν....

πολύ καλή ταινία και το too big to fail.... επικερη και για τις δικές μας τράπεζες...

Sent from my Android ;)

Link to comment
Share on other sites

@ sotiris-dinopoulos

-Όταν λέμε για οικονομολόγους μιλάμε για άτομα με καλό υπόβαθρο σε ανάλυση, στατιστική, οικονομετρία, θεωρία παιγνίων, στοχαστική ανάλυση κτλ. Όχι τον οποιονδήποτε απόφοιτο οικονομικών σχολών(π.χ. Λογιστικής).

Αριστούχοι της διοίκησης επιχειρήσεων π.χ. δεν θα μπορέσουν να βγάλουν το μάστερ της οικονομικής επιστήμης.

-Manager είναι αυτός που συντονίζει ανθρώπους. Η λέξη αυτή στον κόσμο των επιχειρήσεων έχει εντελώς διαφορετική σημασία σε σχέση με άλλους τομείς(π.χ. task manager στα OS). Ο μάνατζερ συνήθως αναθέτει δεν κάνει, και δεν είναι απαραίτητο να έχει οικονομικές σπουδές.

-Οι δημόσιες δηλώσεις ενός στελέχους, οικονομολόγου κτλ. συνιστούν εκ των πραγμάτων πολιτική πράξη. Διαμορφώνουν γνώμες και επηρεάζουν αποφάσεις. Υπάρχουν και σκοπιμότητες πίσω από κάθε έκθεση-δήλωση.

Το πρώτο πτυχίο του Παπαδήμου ήταν πάνω σε θετικές επιστήμες. Λέει κάτι αυτό για το ρόλο του στη σημερινή κατάσταση.

-Η Δ' ήταν όντως η σχετικά εύκολη. Αλλά οι εισακτέοι σε καλά ΑΕΙ είχαν πάρει καλό βαθμό στα Μαθηματικά και η Πολιτική οικονομία δεν ήταν παπαγαλία. Παπαγαλία ήταν μόνο η Ιστορία και μάλιστα η πλέον σαδιστική. Τα μαθηματικά της Δ' δέσμης είχαν λιγότερες απαιτήσεις σε πράξεις από τα αντίστοιχα της πρώτης, αλλά υπήρχε έντονο το στοιχείο του γρίφου σε κάθε άσκηση. Μαθητές χωρίς αντίληψη δεν έγραφαν.

-Και τέλος κάτι πολύ παρεξηγημένο(και από τον SLN παλιότερα). Οι υποθέσεις στα οικονομικά μοντέλα υπάρχουν για να διευκολύνουν στην κατανόηση των σχέσεων ανάμεσα διάφορα οικονομικά μεγέθη. Κάτι ανάλογο με την υπόθεση περί μη ύπαρξης τριβής.

Μην μπερδεύετε το εκπαιδευτικό υλικό των οικονομικών σχολών με μελέτες που πραγματοποιούνται από ερευνητικά ιδρύματα.

Link to comment
Share on other sites

-Και τέλος κάτι πολύ παρεξηγημένο(και από τον SLN παλιότερα). Οι υποθέσεις στα οικονομικά μοντέλα υπάρχουν για να διευκολύνουν στην κατανόηση των σχέσεων ανάμεσα διάφορα οικονομικά μεγέθη. Κάτι ανάλογο με την υπόθεση περί μη ύπαρξης τριβής.

Wut?? :p

Δεν θυμαμαι τι ειχα παρεξηγησει :)

Επι του off-topic θεματος πρεπει να εχω ξαναπει οτι δεν θεωρω την οικονομια ως επιστημη.

Επιστημη ειναι κατι που μπορει να βγει ενας νομος (και να περασουν και δεκαετιες-αιωνες να τελειοποιηθει) και τελος! Ισχυει!

π.χ. το 1600-τοσο ο Νευτωνας ειδε ενα μηλο να πεφτει και διατυπωσε εναν νομο για την βαρυτητα. 400 χρονια μετα... μπορει να κυλησε πολυ νερο στο αυλακι αν αφησεις ενα αντικειμενο να πεσει, ο νομος του Νευτωνα θα ισχυσει! ΤΕΛΟΣ!

Μπορει να μην πεσει (αν εισαι στο διαστημα) αλλα ο νομος δεν λεει κατι τετοιο. Ο καλα διατυπωμενος νομος, σου επιτρεπει να προβλεψεις το αποτελεσμα του με αρκετα μεγαλη ακριβεια. Παρομοια παραδειγματα υπαρχουν στην Ιατρικη κλπ κλπ

Ακομα και τα Χαοτικα συστηματα πιστευω (χωρις να ειμαι ειδικος) οτι μπορουν να καταληξουν σε αυστηρα καθορισμενα πλαισια και μια συγκεκριμενη πεταλουδα με ενα συκγεκριμενο τροπο πεταγματος μια συγκεκριμενη στιγμη σε συγκεκριμενη γειτονια του Πεκινου να προκαλει βροχη στην Αθηνα. Απλα δεν ειμαστε ακομα σε αυτο το επιπεδο κατανοησης του χαοτικου συστηματος του καιρου.

Γιατι τα οικονομικα να μην ανηκουν σε ενα Χαοτικο συστημα που "ακομα δεν καταλαβαινουμε και δεν μπορουμε να ορισουμε"??

Γιατι τα οικονομικα σαν σχετικα "νεα" (καναν αιωνα+) μοντα δυστυχως ή ευτυχως εχουν την ατυχια να πραγματευονται οχι καποιο πραγμα που λαμβανει χωρα γυρω μας (και να προσπαθησουν να το εξηγησουν) αλλα κατι που κατασκευασε ο ανθρωπος.

Και εφ'οσον το κατασκευασαμε εμεις, το ελεγχουμε εμεις κατα το δοκουν ΠΛΗΡΩΣ!

Τα μαθηματικα ειναι δανεισμενα για να προσδωσουν "κυρος" ως η μητερα, ο πατερας, ο θειος, και ο μπατζανακης των επιστημων, αλλα στην πραγματικοτητα οι οικονομικες θεωριες περα απο μαθηματικα ειναι ψυχολογια και ... αστρολογια ενω στο τελος μπορουν καλλιστα να ανατραπουν απο τον οποιοδηποτε ισχυρο ανθρωπο ο οποιος απλα ελεγχει κομβικα σημεια του συστηματος.

Δανειζομενος το παραδειγμα για το game theory που ανεφερες.

Στην απλουστερη μορφη του, μπορω να πω το εξης.

Αν παιξω "οικονομικο ταβλι" με τον Rothchild ειναι σαν να παιζω κανονικο ταβλι με τον Χριστο και να προσπαθω να εξηγησω επιστημονικα πως γινεται και εφερε την 934878η συνεχομενη 6αρα.

Κανονικα το game theory λεει οτι αν παιζουμε επ'απειρο θα φερουμε τις ιδιες ζαριες.

Το game theory ειναι για το καζινο.

Η επιστημη της οικονομιας για τους απο-κατω ειναι απλα κατανοηση του πως δουλευει αυτο το συστημα (καθαρα σαν παρατηρητης) και για τους πανω ψυχολογια μεσω "καθοδηγησης μαζων" και (πολυ) καλη πληροφορηση.

Μπορει να ειναι "επιστημη" για καποιον... Αλλωστε κι η επιστημη μια λεξη ειναι. Αλλα επιστημη οπως την αντιλαμβανομαι και την οριζω εγω, δεν ειναι.

Και κατι τελευταιο σαν παρατηρηση

Σαν αριθμος επι του συνολου... Οι επιτυχημενοι στα οικονομικα (πρακτικα οι λεφταδες) που ΔΕΝ ειναι ξεφτερια στις οικονομικες επιστημες θεωρω οτι ειναι περισσοτεροι απο οποιαδηποτε αλλη επιστημη.

Δηλαδη απο επιτυχημενους γιατρους που δεν πολυσκαμπαζουν απο ιατρικη, επιτυχημενους δικηγορους που δεν πολυσκαμπαζουν απο δικηγορια, επιτυχημενους φυσικους που δεν πολυνιωθουν φυσικη κλπ κλπ

Μπορει να κανω λαθος και οντως ΟΛΟΙ οι σουπερ επιτυχημενοι στα οικονομικα να ειναι ΟΛΟΙ σουπερ γνωστες της οικονομικης επιστημης, αλλα αν θελουνε να συνεχισουνε πρεπει αυτα που ξερουνε να τα κρατησουνε για τον εαυτο τους. Σε καμμια αλλη επιστημη δεν γινεται αυτο.*

*Περα απο την μεγαλη κουβεντα για τις "πατεντες" που καταληγει παλι στα οικονομικα :p

Σε ολο το παραπανω σεντονι δεν θα αναφερω καν το προφανες οτι για να γινεις "επιτυχημενος στα οικονομικα" (δηλαδη να καταλαβεις και να χρησιμοποιησεις την γνωση σου για να βγαλεις λεφτα) παραβιαζεις ισως τον βασικοτερο κανονα της επιστημης την διαδοση της γνωσης.

edit: Μια καλη αναλογια που ξεχασα ειναι με την ακομα πιο νεα επιστημη των υπολογιστων.

Και οι 2 πραγματευονται κατι δημιουργημενο απο τον ανθρωπο. Οι μεν (προφανως) προσπαθουν να βρουν τροπους να το ελεγξουν και να το κανουν να δουλευει πιο αποδοτικα (και τα καταφερνουν πολυ καλα για το συντομο χρονο ζωης τους), ενω οι δε παρα τα 100+ χρονια, ουτε να το ελεγξουν μπορουν (μιας που εχουν να κανουν με ανθρωπινη συμπεριφορά) και οχι με 0 και 1, αλλα ΟΥΤΕ εχουν καταφερει να το κανουν να δουλευει πιο αποδοτικα.

Μπορουν να ελεγξουν την ανθρωπινη συμπεριφορα (ψυχολογια που ειπαμε πιο πριν) αλλα οχι προς οφελος μας και οχι προς οφελος της "επιστημης" της οικονομιας .:p

Έγινε επεξεργασία από SLN
Link to comment
Share on other sites

για δες τε εδώ τα ''παλιόπαιδα τα ατίθασα'' τι κάναν

μας τον εκαψες τον εγκεφαλο

Is Titlos PLC (Special Purpose Vehicle) The Downgrade Catalyst Trigger Which Will Destroy Greece?

Submitted by Tyler Durden on 02/15/2010 15:26 -0400

Is Titlos PLC (Special Purpose Vehicle) The Downgrade Catalyst Trigger Which Will Destroy Greece? | ZeroHedge

edit :

On Christmas Eve eve, with very little fanfare, Moody's quietly downgraded not just Greece From A1 to A2, but Titlos from A1 to A2 as well.

εεεετσι και μετα το σημειο αυτο αρχιζουν τα ωραια..

ΚΑΙ προδοτες ΚΑΙ ηλιθιοι

KAI δεν μπορουν να διοικησουν ουτε περιπτερο οχι χωρα.

Ενα ματσο καθυστερημένων ηλιθιων προδοτών μας κυβερναει

και για να ειμαστε και δικαιοι τους ψηφιζουμε.

Έγινε επεξεργασία από Dem
Link to comment
Share on other sites

(αναρτημενο και στις ειδησεις αλλα απαιτει σχολιο εδω!)

in.gr Γερμανικό σχέδιο για εγγύηση των χρεών του νότου έναντι κρατικού χρυσού

Η γερμανική λύση για το θέμα της υπερχρέωσης των ευρωπαϊκών χωρών του νότου θα προσφερθεί έναντι πολύτιμου ανταλλάγματος, όπως διαφαίνεται. Σύμφωνα με δημοσιεύματα, στο Βερολίνο εξετάζουν αντί των ευρωομολόγων ένα σχέδιο για «Ευρωπαϊκό Σύμφωνο Εξόφλησης» που θα χρηματοδοτεί το χρέος χωρών έναντι των αποθεμάτων τους σε χρυσό ή άλλα περιουσιακά στοιχεία τους.

Το σχέδιο για ένα Ευρωπαϊκό Σύμφωνο Εξόφλησης κερδίζει έδαφος, σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «Ντέιλι Τέλεγκραφ», καθώς εκτιμάται ότι μπορεί να ξεπεράσει τους σχετικούς συνταγματικούς περιορισμούς της Γερμανίας, για χρηματοδότηση των ελλειμμάτων ξένων χωρών, χάρη στα γενναιόδωρα ενέχυρα.

Υπενθυμίζεται ότι η παροχή εγγυήσεων ήταν η απαίτηση που έθεσε η Φινλανδία για να συναινέσει στη δανειοδότηση της Ελλάδας το περασμένο καλοκαίρι.

Όπως σημειώνει η εφημερίδα Τα Νέα, στη Γερμανία, το σχέδιο υποστηρίζουν οι Σοσιαλδημοκράτες, ενώ οι Πράσινοι έχουν απειλήσει ότι αν δεν το δεχθεί η Ανγκελα Μέρκελ θα μπλοκάρουν την επικύρωση του δημοσιονομικού συμφώνου στην Ανω Βουλή της Γερμανίας.

Αλλά και η γερμανίδα Καγκελάριος που τάχθηκε τον περασμένο Νοέμβριο κατηγορηματικά εναντίον της πρότασης αναμένεται ότι θα αλλάξει στάση, μετά την επιδείνωση των συνθηκών στην Ευρώπη και τις αλλεπάλληλες εκλογικές ήττες που υπέστη.

Το Ταμείο Εξόφλησης που θα δημιουργηθεί θα αναλαμβάνει, σύμφωνα με το σχέδιο που περιγράφει η βρετανική εφημερίδα, να χρηματοδοτεί το μέρος του χρέους που ξεπερνά το 60% του ΑΕΠ κάθε κράτους. Για το χρέος έως 60% του ΑΕΠ υπεύθυνα θα συνεχίσουν να είναι τα ίδια τα υπερχρεωμένα κράτη.

______________________________________________________________________________________

οι γερμανοι ειναι φιιιιλοι μας....

τεινω να πιστεψω οτι αυτοι ,αλλα και οι γειτονες συμμαχοι τους το Β'ππ δεν μας 'συγχωρησαν' το καζο που επαθαν τοτε...

κι ακομα προτεινω να μαζεψουμε ξυλεια και τριχιες ,γιατι συντομα οι κρεμαλες θα ειναι επιτακτικες γι αυτους που θα δεχθουν τετοιες συμφωνιες.......

τα ''λαικιστικα'' του τσιπρα,καμμενου και μιχαλολιακου αρχιζουν και δειχνουν τα μονα λογικα και ΜΗ προδοτικα σ αυτον τον τοπο

18δις στις τραπεζες για να μην χασουμε (λενε) τις καταθεσεις μας!! απλα ελεος!! οταν πλεον ηδη ειμαι βεβαιωμενος οφειλετης της εφοριας απο το μηδεν και δεν υπαρχει σαλιο!!

σε 2-3 χρονια θα τραβηξουν εναν συντελεστη 5Χ για καθε οφειλετη στην εφορια (ναι,για σενα μιλαω που δεν πληρωσες το φορο ακινητης) και θα εχουν να λενε οτι ''εχουμε ΝΑ εισπραξουμε 100 δις'' !! (οπως και τωρα δλδ)

ΚΑΙ προδοτες ΚΑΙ ηλιθιοι

Δεν περίμενα οι σοσιαλδημοκράτες να στηρίξουν μία τόσο συντηριτική άποψη. Θα έπρεπε να σκεφτούν ότι είμαστε εταίροι και όχι τρίτοι. Από εκεί και πέρα, η ευρώπη κάνει για τρίτη φορά το ίδιο λάθος. Κάνει πίσω στη Γερμανία. Της κόστισε 2 παγκόσμιους πολέμους και θα της κοστίσει και έναν 3ο. Οι Γερμανοί είναι καλοί μόνο στο να δουλεύουν. Όχι στο να κυβερνούν.

Link to comment
Share on other sites

Ποιος δουλεύει ρε;

Έλα δεν μπορώ να ακούω αυτήν την παπαριά συνέχεια...

Έχουν υποδομές λόγω τρίτων και φαίνεται ότι δουλεύουν.

Πριν μια εβδομάδα ήρθαν εκπαιδευτικοί από 7 Ευρωπαικές χώρες στο σχολείο της συζύγου. Μεταξύ τους και η Γερμανία και η Αγγλία.

Όλοι τους μείναν άφωνοι για το επίπεδο που εμφάνισαν οι αντιπαραγωγικοί Έλληνες δάσκαλοι-καθηγητές, πάνω στο κοινό project που είχαν. Και εν μέσω κρίσης. Χωρίς κτήρια, χωρίς super wow εκτυπωτές, χωρίς εγκρίσεις χρημάτων από το υπουργείο κτλ κτλ. Όλοι, εκτός των Τούρκων που ήταν στην κοσμάρα τους - καθηγητές αγγλικών που εκτός του YES YES, NO NO, δεν κατάφεραν να πουν κάτι άλλο, με τρελή αμοιβή στην Τουρκία- όλοι οι υπόλοιποι είχαν καταντραπεί με αυτό που είχαν ετοιμάσει αυτοί στις χώρες τους. Μάλιστα επειδή η Γερμανίδα είχε έρθει 2η φορά για το συγκεκριμένο πρόγραμμα, ήξερε τι περίμενε και δεν της έκανε εντύπωση. Μάλιστα ήταν αυτή που στις περισσότερες συζητήσεις με τους υπόλοιπους συναδέλφους της, υποστήριζε την δικιά μας την δουλειά και παραδεχόταν πως στην χώρα της δεν υπάρχει περίπτωση να φτάναν σε τέτοιο επίπεδο. Επειδή λείπει το μεράκι, όπως ανέφερε άπειρες φορές.

---------------------------------------------------

Γερμανός που ζει και εργάζεται στη Εβλετία, μου έκανε πριν 3 μήνες μάθημα για το Photoshop (άλλο πυ το ήξερα), και ένα κάποιο όχι για πολλούς...3D Application.

Ξεκινάμε από Αθήνα, και φτάνουμε Θεσσαλονίκη μέσω Χανίων ο άνθρωπος. Υλη που μπορούσε να την βγάλει σε μια εδβομάδα, μας την έκανε σε τέσσερις. Και δεν αποκόμησα αυτήν την ιδέα επειδή ήμουν ήδη γνώστης του PS. Τα παιδιά που δεν είχαν ιδέα, έπαθαν πλάκα με το την όλη διδασκαλία. Ταλαιπωρία απίστευτη..

Την δουλειά που μπορεί να κάνει ένας εδώ σε 1 μέρα, αυτοί χρειάζονται το δεκαπλάσιο.

Ε ναι ρε φίλε...Έτσι φαίνεται ότι δουλεύω και γώ. Και θα παίρνω και 7.000 το μήνα...

Πρέπει ντε και καλά να σταματήσω να βγαίνω έξω και να απολαμβάνω τον ήλιο, για να φαίνεται ότι δουλεύω; (δεν αναφέρομαι στο χόμπι του 10ωρου καφέ).

Σύρτε και ......... ρε

Έγινε επεξεργασία από Snips
Link to comment
Share on other sites

Ολοκληρώθηκε η διάσκεψη του Προέδρου της Δημοκρατίας για την εσωτερική διακυβέρνηση. Στην εναρκτήρια ομιλία του, ο Πρόεδρος Χριστόφιας αναφέρθηκε στην Οικονομία λέγοντας ότι «μέχρι σήμερα έχει παραχθεί πλούσιο και πολυσχιδές έργο μέσα σε ομολογουμένως εξαιρετικά δύσκολες διεθνείς συνθήκες, οι οποίες προκλήθηκαν, συντηρούνται και αναπαράγονται από την πρωτόγνωρη οικονομική κρίση που βασανίζει την ανθρωπότητα και ιδιαίτερα την Ευρώπη». Σχετικά με την αντιμετώπιση της οικονομικής κρίσης, ο Πρόεδρος Χριστόφιας δήλωσε ότι «δεν ακολουθήσαμε το μοντέλο, που πλατιά εφαρμόστηκε στην Ευρώπη και αλλού, της σκληρής λιτότητας και του ξηλώματος του κοινωνικού κράτους». Αναφορικά με την τραγωδία στο Μαρί, ο Πρόεδρος είπε ότι δεν τον βαραίνει καμία ευθύνη. Σχετικά δε με τον μηχανισμό στήριξης, ο Πρόεδρος είπε ότι μεγάλες ευθύνες φέρουν οι ίδιες οι τράπεζες, ενώ παράλληλα δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο ένταξης στον μηχανισμό στήριξης, εξαπολύοντας πυρά εναντίον του τέως Διοικητή της Κεντρικής Τράπεζας ο οποίος «δεν ασκούσε επαρκή έλεγχο».

Και οι Τσύπριοι; Ελα να μεγαλώνει το club.

Link to comment
Share on other sites

ΡΟΪΤΕΡΣ

«Εκβιάστε τους Ελληνες!»

ΩΜΟ και κυνικό ήταν το άρθρο του Χιούγκο Ντίξον, υπευθύνου του τμήματος άρθρων γνώμης του ειδησεογραφικού πρακτορείου Ρόιτερς, το οποίο δημοσιεύθηκε στη «Χέραλντ Τρίμπιουν» τη Δευτέρα. «Η Ελλάδα πρέπει να φτάσει στον γκρεμό. Μόνο τότε η χώρα θα υποστηρίξει μια κυβέρνηση που θα μπορέσει να συνεχίσει το σκληρό πρόγραμμα που απαιτείται

Ποιός εκβιάζει ποιόν; Που μόλις αρχίσουν να καταλαβαίνουν οι λαοί της Ευρώπης τη νέα αποικιοκρατία θα καταρρεύσει η νέα σοβιετική ένωση.

[MENTION=1498]SLN[/MENTION]

Τα οικονομικά δεν είναι νομικά. Υπάρχουν σταθερές σχέσεις αλλά όχι απόλυτα καθορισμένες. Οι άνθρωποι όπως και οι λιγότερο νοήμονες συγγενείς τους ζουν σε έναν κόσμο όπου για να επιβιώσεις πρέπει να κάνεις διαρκώς αναλύσεις κόστους-ωφέλειας. Συνειδητές ή ασυνείδητες. Γιατί κάθε προσπάθεια συνεπάγεται θυσίες και υπερβολικές θυσίες χωρίς αντίκρυσμα συνεπάγονται θάνατο βιολογικό ή οικονομικό. Ο νόμος της προσφοράς και της ζήτησης είναι παγκόσμιες σταθερές με κάποιες μικροεξαιρέσεις(π.χ. αγαθά κύρους που όσο αυξάνεται η τιμή τους τόσο αυξάνεται η ζητούμενη ποσότητά τους από υπερπλουσίους για λόγους κοινωνικής επίδειξης).

Αν δεν αναπτύξεις μοντέλα πώς θα ανακαλύψεις τέτοιες και ακόμα πιο πολύπλοκες συμπεριφορές. Πώς θα δώσεις απαντήσεις στο θεμελιώδες ερώτημα της έκτασης και του είδους της κρατικής παρέμβασης στην οικονομία, αν δεν έχεις θεωρίες που να πιάνουν το μέσο όρο της ανθρώπινης συμπεριφοράς.

Όπως ο γιατρός γνωρίζοντας την αλληλεπίδραση φαρμάκων με τον οργανισμό σου σου δίνει λύσεις χωρίς να μπορεί να προβλέψει την ακριβή εξέλιξη της νόσου πάνω σου(γι'αυτό και σε παρακολουθεί) έτσι και τα οικονομικά προσπαθούν να προτείνουν λύσεις για την οργάνωση μιας οικονομίας με κριτήριο γνωστές αλληλεπιδράσεις και προοδευτική λήψη μέτρων. Το θέμα ξέρεις ποιό είναι; Ο γιατρός στην περίπτωση της οικονομίας είναι ο πολιτικός και όχι ο τεχνοκράτης. Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι ο γιατρός, ο Παπανδρέου κοκ.

Link to comment
Share on other sites

ποια ειναι αυτη η Tokyo Mitsubishi-UFJ που την αναφερουν σαν πηγη ότι εδωσε χρεωκοπια ελλαδος 2-3 Ιουνη στο 3μερο αργιας και εχει βουηξει το ντερνετι?

επισης εγκυρα υποτιθεται site βγαινουν με πρωτο θεμα σαν αυτο αποψε..

BankingNews.gr | Online τραπεζική ενημέρωση

Ηρθε το τελος?

Link to comment
Share on other sites

ποια ειναι αυτη η Tokyo Mitsubishi-UFJ που την αναφερουν σαν πηγη ότι εδωσε χρεωκοπια ελλαδος 2-3 Ιουνη στο 3μερο αργιας και εχει βουηξει το ντερνετι?

επισης εγκυρα υποτιθεται site βγαινουν με πρωτο θεμα σαν αυτο αποψε..

BankingNews.gr | Online τραπεζική ενημέρωση

Ηρθε το τελος?

αυτος τα γραφει αυτα ?

http://i2.ytimg.com/vi/a4BtOwU0rYA/0.jpg

Link to comment
Share on other sites

Νά ρε που θα βρεθούν τα λεφτά - Ψάχνουν καταθέσεις 850 εκατ. δολαρίων που «χρεώνουν» στον Άκη | Newsbomb.gr

Πλάκα-πλάκα σκεφτείτε να το πάρει κανείς σοβαρά και να ψαξει στα λαμόγια, τί έχει να βρει ...

edit: και κάτι για τους λάτρες του Ευρώ - http://dimitriskazakis.blogspot.gr/2012/06/blog-post.html

Έγινε επεξεργασία από dangar
Link to comment
Share on other sites

Νά ρε που θα βρεθούν τα λεφτά - Ψάχνουν καταθέσεις 850 εκατ. δολαρίων που «χρεώνουν» στον Άκη | Newsbomb.gr

Πλάκα-πλάκα σκεφτείτε να το πάρει κανείς σοβαρά και να ψαξει στα λαμόγια, τί έχει να βρει ...

edit: και κάτι για τους λάτρες του Ευρώ - ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΑΖΑΚΗΣ: Το σπιράλ θανάτου της ευρωζώνης

ε τι πλακα πλακα ... εδω μας τα εκαναν τσουρεκια για 300εκ τρυπα και ο τ$οχατζοπουλος μονος του μπορει

να καλυψει ολη την τρυπα στον κρατικο προυπολογισμό του 2012

απο μια και μονο καταθεση

Έγινε επεξεργασία από Dem
Link to comment
Share on other sites

Ποιός εκβιάζει ποιόν; Που μόλις αρχίσουν να καταλαβαίνουν οι λαοί της Ευρώπης τη νέα αποικιοκρατία θα καταρρεύσει η νέα σοβιετική ένωση.

Αμην...

Ολοι αυτο περιμενουμε αλλα υπαρχουνε ακομα πολλοι που επιλεγουν το μπλε χαπι ή το... καθολου χαπι. Δεν μπορεις να φανταστεις οτι συζητάω με ατομα απιστευτα πιο μορφωμενα και εξυπνα απο μενα (στον κλαδο μου) και ακουω ατακες "να γυρισουμε στην δραχμη ωστε να μπορουμε να... τυπωνουμε ολα τα λεφτα που μας λειπουνε" :suicide:

Επισης ειμαι 150% σιγουρος οτι εχουν ακομα αρκετες ασφαλιστικες δικλειδες στο συστημα. Δεν ξερω ποιες ειναι αυτες αλλα βλεποντας τον μικρο Rothchild σαν trendy ακτιβιστη υπερ της προστασιας του περιβαλλοντος...προσωπικα, ανησυχω...

Νομιζω παντως οτι σαν κυκλος ειμαστε παλι (ως γνωστον η ιστορια εκανε τον κυκλο της) κοντα σε ενα σημειο οπου εχουμε αναγνωρισει σε ενα μεγαλο βαθμο τον αληθινο εχθρο (ψευτικο χρημα κλπ κλπ).

Δεν κυνηγαμε ως επι το πλειστον εξεγερση εναντια σε μαριονετες βασιλιαδες/αυτοκρατορες/δικτακτορες/πολιτικους.

Σε ενα μεγαλο βαθμο με την πληροφορηση που υπαρχει μεσω νετ εχει καταρριφθει η ατσαλακωτη εικονα του "εντιμου και σεβαστου" επαγγελματος του τραπεζιτη, και του golden boy.

(Να κανω μια παρενθεση τυπου "Καλυτερα να βγει ο γιος μου π#%#$%ς παρα να μου πει οτι θα γινει golden boy" :hehe: )

Απλα ολα αυτα αλλαζουν αρκετα ευκολα imho, ειδικα σε τοπικο επιπεδο.

Μπορουν καλλιστα να μας πεταξουν εναν "Παπαδοπουλο" και να φαμε αλλα 7 χρονια να κυνηγώντας το "πολυτεχνειο".

Τα οικονομικά δεν είναι νομικά.

Καλα, μη με ξεκινησεις καν με τα νομικα :hehe:

Link to comment
Share on other sites

Η ιδιωτικοποίηση του ΟΣΕ αναβει φωτιές στη ΝΔ | iefimerida.gr

Την αντίδραση της ΔΑΚΕ σιδηροδρομικών προκάλεσαν οι εξαγγελίες του Αντώνη Σαμαρά από το βήμα του ΕΒΕΑ, περί ιδιωτικοποίησης του «λειτουργικού μέρους» του ΟΣΕ, επειδή όπως υποστήριξε, ο Οργανισμός επιβαρύνει τον Έλληνα φορολογούμενο με έλλειμμα 800 εκατομμυρίων ευρώ ετησίως.

Σύμφωνα με ΤΑ ΝΕΑ, ανάλογες αντιδράσεις είχαν προκληθεί προεκλογικά από παρόμοια εξαγγελία που είχε κάνει ο πρόεδρος της ΝΔ στο Ζάππειο. Τότε η ΝΔ είχε επιστρατεύσει τον Μάκη Βορίδη σε ρόλο πυροσβέστη. Ο κ. Βορίδης είχε πει τότε «δεν ειπώθηκε ακριβώς έτσι... δεν εννοούσε αυτό».

Η ΔΑΚΕ διαψεύδει τον ισχυρισμό του κ.Σαμαρά περί ελλείμματος και παρουσιάζει στοιχεία των ισολογισμών, σύμφωνα με τα οποία το 2011 ο ΟΣΕ παρουσίασε κέρδη 25 εκατομμυρίων ευρώ.

Στρέφει μάλιστα τα βέλη της εναντίον συνεργατών του Σαμαρά, οι οποίοι τον ενημερώνουν ελλιπώς ή τον παραπληροφορούν».

:hehe:

μπερδεψε τον στοχο που εχουν βαλει, με την τρεχουσα πραγματικοτητα

ή μπορει και να βιαστηκε να μιλησει, χωρις να ειναι προθυπουργός και η ΔΑΚΕ να "συμφωνει" μαζι του

Έγινε επεξεργασία από Dem
Link to comment
Share on other sites

θέλω να πω ένα μεγάλο καλορίζικο το νέο σπιτάκι (βίλα) στον πρόεδρο

της δημοκρατίας που μόλις απόκτησε στα Ζαγοροχώρια .

άντε βρε να της εκατοστίσεις της βίλες σου αν και έχεις μόλις (5) έχεις ακόμα

χρόνια μπροστά σου .

εμείς δεν ξέρω :bye:

post-10409-1416076283,323_thumb.jpg

Έγινε επεξεργασία από jcb.gr
Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.