Jump to content



Χρεοκοπία Ελλάδας


Chosen

Recommended Posts

Η ιδιωτικοποίηση του ΟΣΕ αναβει φωτιές στη ΝΔ | iefimerida.gr

:hehe:

μπερδεψε τον στοχο που εχουν βαλει, με την τρεχουσα πραγματικοτητα

ή μπορει και να βιαστηκε να μιλησει, χωρις να ειναι προθυπουργός και η ΔΑΚΕ να "συμφωνει" μαζι του

Μα πρώτα μπαίνει για αυτούς το ότι είναι ΔΑΚΕ και μετά ότι είναι σιδηροδρομικοί υπάλληλοι. Λες να δαγκώσουν το χέρι που τους ταίζει? Δεν ξέρω αν οι της ΔΑΚΕ αντέδρασαν για την ψευδή όπως υποστηρίζουν δήλωση, ή για την ιδιωτικοποίηση αυτή καθ'αυτή..

Link to comment
Share on other sites

Ο Σόιμπλε προειδοποιεί τους Ελληνες ψηφοφόρους ότι αν εκλεγεί κυβερνητική πλειοψηφία που δεν θα σεβαστεί τις δεσμεύσεις της χώρας με τους δανειστές, τότε η Ελλάδα θα υποστεί τις συνέπειες. «Η συμμετοχή στην Ευρωπαϊκή Ένωση είναι σε εθελοντική βάση» αναφέρει με νόημα.

post-10409-1416076283,8652_thumb.jpg

Link to comment
Share on other sites

Έχω βαρεθεί τον Σοιμπλε Μερκελ λαγκαρντ-η σκεφτομαι τα παιδια του Νιγηρα, ολλανδους και σια να απειλουν και να διασυρουν τους Ελληνες παγκοσμιως.

Αντι να μας ευχαριστουν. Συνεχιζουν να χτυπουν κατω απο την μεση (προσφατο Euler Hermes της Γερμανικης Allianz)

Μεχρι τωρα οι μονοι που δεν τηρουν τις δεσμευσεις τους ειναι οι ιδιοι (μισες δοσεις) και μονο κατι ο Καμμενος λεει και κανενας αλλος, και απορω πως δεν ασχολειται κανενας μ αυτο το πραγμα.

Και πως ν ασχοληθει φυσικά αφου ο μισος και πανω πολιτικος κοσμος εχει τσεπωσει γερμανικες μιζες.

Ολη μεσαια ταξη της Ελλαδας εχει λιμοκτονησει για να τους κανει πλουσιους, οι πιο κατω ταξεις εχουν εξαφανιστει απ το χαρτη. Εχουμε υποθηκευσει το μελλον μεχρι τα δισεγγονα μας που δεν θα καταφερουμε να κανουμε.

Σε μια νυχτα εχουμε επιστρεψει στο μεσαιωνα για να πλουτισουμε Γερμανια - τραπεζες και ιδιοι αναρωτιουνται πως αντεχουμε (δυσκολα βρισκεις αλλη χωρα να εχει υποστει τετοιο πληγμα σε τοσο μικρο χρονικο διαστημα,) για ενα χρεος που αν γινει σοβαρος λογιστικος ελεγχος θα τρεχουν να κρυφτουν ολοι μαζι. Εχουμε δωσει την μιση κρατικη περουσια στην Γερμανια και ζητουν επιτακτικα και την αλλη μιση σε τιμες ξεφτιλα.

Και δεν εχουν σκασει ακομα και πιεζουν να κανουμε γρηγορα γιατι τωρα που ειναι ακομα πανω το ευρω απο το $ προλαβαινουν να βαλουν και αλλες υπογραφες.

Θέλω να δω τη φατσα τη Σοιμπλε και λοιπων αν σταματησουμε εδω να μιλαμε για

ευρω ή δραχμή

και αρχισουμε να πουλαμε και εμεις τρελιτσα και χοντρες πλεον μπλοφες με διλληματα τυπου Ευρω ή δολλαριο

(sry παπαρηγοφιλοι εγκεφαλικο...:p πεστε ρουβλι εσεις το ιδιο κανει)

Πρωτογενες ελλειμα Ελλαδας (ακους μπουμπουκο? - και λοιπα παπαγαλακια)

Η σχέση του ευρώ και του δολαρίου με την πορεία της ελληνικής οικονομίας « Το Μεγαλύτερο blog της πόλης

αυτη ειναι η Ευρωπαική Ένωση? - Μολις περασει αυτη η κριση σε καμια 15αρια χρονια θα ξαναρθει, θα ξανα υποθυκευσουμε αλλες 2-3 γενιες? Δηλαδή καθε φορα που χτυπιεται το ευρω θα μας απειλουν και θα την πληρωνουμε εμεις? Οχι μονο την κριση ΚΑΙ την γερμανια? ... Ωραια ενωση...

Edit : και Πορτογαλια κτλ...

Έγινε επεξεργασία από Dem
Link to comment
Share on other sites

Καλά ο Σοιμπλε καλά τα λέει. Δεν Η συμμετοχή στην ΕΕ είναι εθελοντική, μπορεί να σηκωθεί να φυγει

Sent from my HTC Vigor using Tapatalk 2

Βγαινει και μας λεει πριν τις εκλογες αφου εχει λαδωσει τους παντες και εχει παρει υπογραφες,

οτι αν δεν τηρησουμε την συμφωνια που την τηρουμε παρ ολα αυτα θα υποστουμε τις συνεπειες

και οτι η συμμετοχη μας ΕΕ ειναι εθελοντική.( εεεελα...σωπα καλε λιγες ωρες πριν τις εκλογες μας το λες μπας και το ξεχασαμε?)

Αυτες ειναι ευρωπαικες ενωτικες δημοκρατικες δηλωσεις πριν απο εκλογες? Ειναι τυπου Ευρωπαικης κατευθυνσης?

Ε αφου αναγνωριζει τλχ οτι ειναι εθελοντικη ας το βουλωσει και να κανουμε οτι θελουμε.

Γιατι μας το θυμιζει?

Δεν το ξερουμε?

αν και δεν μ απασχολουν οι συγκεκριμενες δηλωσεις του σοιμπλε, μπορει να ειναι και μπαρουφες των αλφα σκαι κτλ.

δεν ειναι εκει το θεμα.

Έγινε επεξεργασία από Dem
Link to comment
Share on other sites

ρε παιδιά πείτε μου τώρα ποιον λέγαμε τρελό .

πόσο αλήθεια μας έλεγε ο άνθρωπος και πόσο πολύ τον αδικήσαμε ,

δεν ξέρω αν το έχετε δει αυτό το σποτ , ομολογώ ότι μου σηκώθηκε η τρίχα

δείτε το πραγματικά αξίζει ..[ame=http://www.youtube.com/watch?v=f6KZzNiLdlM]ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΟ ΠΕΝΤΑΛΕΠΤΟ ΕΝΩΣΗΣ ΚΕΝΤΡΩΩΝ - YouTube[/ame]

Link to comment
Share on other sites

Μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει αυτές τις αποδείξεις των 5€ ή εγώ διαβάζω λάθος?

Διαπλεκόμενοι μέχρι τα αυτιά είναι όλοι τους, αλλά αυτές οι αποδείξεις τι αποδεικνύουν; Αν αύριο σκάσει καμιά απόδειξη από McDonalds για ένα burger με αγοραστή την Siemens και αποδέκτη τον Τσίπρα θα είναι ο Τσίπρας διαπλεκόμενος;

Link to comment
Share on other sites

Αν λες για την από πάνω, είναι δελτίο αποστολής το οποίο αναφέρει μόνο ποσότητες, μιας και αποτελεί συνοδευτικό για την αποστολή των προϊόντων και όχι αποδεικτικό αγοράς.

Link to comment
Share on other sites

Ένα «όπλο ακτίνων» που “πυροβολεί” κατά διαδηλωτών κάνοντάς τους να αισθάνονται ό, τι καίγονται διαθέτει πια ο Αμερικανικός στρατός.

Η τεχνολογία αυτή λένε ότι είναι αβλαβής.Στο ΑΦΓΑΝΙΣΤΑΝ ομως που πρωτο εμφανιστηκε ελιωνε τα λεωφορεια μαζι με τους ανθρωπους!!!

Στο βίντεο θα δείτε μία επίδειξη των δυνατοτήτων του “όπλου” που είναι τοποθετημένο πάνω σ’ ένα Humvee .

Στρατιώτες που παριστάνουν τους διαδηλωτές βρίσκονται 500 μέτρα μακριά του και νοιώθουν για τα καλά το “κάψιμο”.

LiveLeak.com - US military unveils new ray gun

ωρέ τη έχουν να δουν τα μάτια μας :bye:

Link to comment
Share on other sites

Λογικά μιλάμε για microwave radiation.

Πόσο βούρλο μπορεί να είναι η δημοσιογράφος που πάει και κάθεται να φάει μια βολή... (για τα χαϊβάνια τους ένστολους δεν σχολιάζω - that's an order!)

Link to comment
Share on other sites

ΕΡΧΕΤΕ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΜΠΑΜΜΜ :mamba::mamba::mamba:

ΑΝΑΚΡΙΤΗΣ ΚΑΛΕΙ ΤΖΕΦΡΙ-ΤΑΠΕΡΜΑΝ ΚΑΙ ΠΟΛΝΤΟ ΓΙΑ ΤΑ ΣΚΑΝΔΑΛΑ ΤΟΥ ΑΚΗ!!!

ΡΑΓΔΑΙΕΣ ΔΙΚΑΣΤΙΚΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΣΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΤΣΟΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΥ Η δικαιοσύνη δεν κάνει πίσω...

ο ανακριτής Γαβριήλ Μαλής και οι δύο συνεργάτες του ανακριτές που χειρίζονται την υπόθεση Τσοχατζόπουλου αποφάσισαν να καλέσουν ως μάρτυρες για τα σκάνδαλα των υποβρυχίων και των πυραύλωνTOR- M1 τους εξής πολιτικούς:

  • Τον πρώην πρωθυπουργό κ.Κώστα.Σημίτη
  • Τον πρώην πρωθυπουργό κ.Γ.Παπανδρέου
  • Το σημερινό πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ Ε. Βενιζέλο
  • Τον πρώην υπουργό Γ.Παπαντωνίου
  • Την πρώην υπουργό Β.Παπανδρέου

Κατά πληροφορίες η εξέτασή τους πρέπει να έχει ολοκληρωθεί εντός δύο μηνών.

Η πληροφορία του spirospero προέρχεται από έγκυρη δικαστική πηγή αλλά λόγω της αργίας του τριημέρου δεν κατέστη δυνατό να διασταυρωθεί από τους συνηγόρους του Α.Τσοχατζόπουλου οι οποίοι προφανώς απουσιάζουν από την Αθήνα.

Έγγραφο βόμβα απο τον Άκη δίνει στεγνά τον Γ.Α Παπανδρέου! :jump::jump::jump:

Όταν τον Σεπτέμβριο του 2011 στη ΔΕΘ, οι δημοσιογράφοι ρώτησαν τον Γ. Παπανδρέου για τις καταγγελίες Αυστριακού Ευρωβουλευτή που τον έφεραν αναμεμειγμένο μαζί με τον αδελφό του Αντρίκο στα ασφάλιστρα κινδύνου, τα περίφημα CDS, που αφορούσαν στην χρεοκοπία της Ελλάδας, εκείνος απάντησε ότι δε γνώριζε καν τι είναι τα CDS.

Και τώρα η αλήθεια έρχεται στο φως δια χειρός Άκη Τσοχατζόπουλου. Και κρίνοντας από τα δημοσιεύματα που αφορούν στο ημερολόγιο του και που εδώ και μέρες έχουν αρχίσει και δημοσιοποιούνται, ο πρώην ισχυρός άντρας του ΠΑΣΟΚ φαίνεται αποφασισμένος να πραγματοποιήσει τις απειλές του, πληρώνοντας με το ίδιο νόμισμα τους πρώην συντρόφους του, προεκλογικά, '' ρεφάροντας '', αργά και βασανιστικά, τη σύλληψη της Μ.Τετάρτης στη σκιά της Ακρόπολης, αλλά και τις προφυλακίσεις που ακολούθησαν.

Έτσι το έγγραφο που δημοσιεύεται στο '' Χωνί '' αποκαλύπτει, σύμφωνα με τις σημειώσεις του Άκη, την παρέμβαση του Γ. Παπανδρέου στην Δικαιοσύνη καθώς ο τελευταίος μετέφερε την επιθυμία του στον τότε Υπουργό Δικαιοσύνης Μιλτιάδη Παπαϊωάννου, ώστε αυτός να μεσολαβήσει και να '' καθαρίσει '' τον αδελφό του Αντρίκο στην υπόθεση των CDS παρεμβαίνοντας στο έργο των αρμόδιων εισαγγελέων '' χαλιναγωγώντας '' τους.

Και θα έχει σίγουρα μεγάλο ενδιαφέρον να ακούσουμε τι έχει να μας πει τώρα για όλα αυτά ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, τόσο για τη διαφθορά στο κόμμα του, κυρίως όμως για τον υποψήφιο βουλευτή του Γ. Παπανδρέου.

post-10409-1416076285,1942_thumb.jpg

Link to comment
Share on other sites

@@ - έχουν παραγραφεί όλα αυτά! Ακόμη και ο Ακης δεν είναι μέσα για την ουσία του πράγματος αλλά επειδή δεν τα δήλωσε στην εφορία και για ξέπλυμα. Κουτόχορτο για να ψηφίσεις ξανά-μανά ΝΔ-ΠΑΣΟΚ που και καλά βάζουν το μαχαίρι στο κόκαλο. Ανατρίχιασα λέμε!

Link to comment
Share on other sites

να και τα δωράκια της siemens στο παπαγάλο του mega Παύλο τσίμα .

να γιατί ξεσκίζονται στο μεγάλο κανάλι να βγάλουν Σαμαρά .

Ω ρε λαβράκι.

Chateau Le Grand Sigognac Medoc 2004 (France, Bordeaux) - 90plus Wines

4χ20 ευρώ (χοντρικά πάντα, 16 ευρώ το 2010) συν το αμπαλαζ και τη μεταφορά, όντως μιλάμε για δώρο εκατομμυρίων στον Τζίμα.

Link to comment
Share on other sites

Ω ρε λαβράκι.

Chateau Le Grand Sigognac Medoc 2004 (France, Bordeaux) - 90plus Wines

4χ20 ευρώ (χοντρικά πάντα, 16 ευρώ το 2010) συν το αμπαλαζ και τη μεταφορά, όντως μιλάμε για δώρο εκατομμυρίων στον Τζίμα.

Μερικές φορές ειναι αυτο που λέμε "η γυναικα του Καισαρα δεν πρεπει να ειναι μονο τιμια αλλα και να το δείχνει" κοινως ΚΑΜΜΙΑ συνδιαλλαγη με την μορφη δώρων, ακομα και αν ειναι αυτελους αξίας. Και επίσης αυτο βγηκε στο φως, εισαι σιγουρος οτι δεν υπαρχουν αλλα;

Παρακαλουνται οι Ισπανοι να κανουν ησυχια μην ξυπνησει ο υπολοιπος πλανητης...:lazy:

600421_10151027167768623_2108238987_n.jpg

Καλα καλα, η Bankia ειναι αυτην που ακούγεται υπάρχουν και οι, Santander και BBVA που ειναι σε χειροτερη μοιρα και κατι που ειναι λιγο γνωστο ειναι οτι η Santander ειναι αγγλικη και μεταδοθηκε, μικρη μεν, αλλα ανησυχια δε, και στην Αγγλετερα απο το ολο θεμα....

Link to comment
Share on other sites

Μερικές φορές ειναι αυτο που λέμε "η γυναικα του Καισαρα δεν πρεπει να ειναι μονο τιμια αλλα και να το δείχνει" κοινως ΚΑΜΜΙΑ συνδιαλλαγη με την μορφη δώρων, ακομα και αν ειναι αυτελους αξίας. Και επίσης αυτο βγηκε στο φως, εισαι σιγουρος οτι δεν υπαρχουν αλλα;

Σαφώς και όχι αλλά δεν πιστεύεις ότι μειώνεται η αξία των σχετικών υποθέσεων όταν μου κοτσάρεις ως απόδειξη 4 κρασιά της σειράς με συνολική αξία (και αν) 60 ευρώ;

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.