Jump to content



Χρεοκοπία Ελλάδας


Chosen

Recommended Posts

Πλησιάζει η 12η σεπτεμβρίου,οπότε μένει να δούμε.

Πάντως είναι κρίμα να πηγαίνουν τέτοια τεράστια ποσά πίσω στην ΕΚΤ ή στο ΔΝΤ όταν διψάει η οικονομία μας για επενδύσεις.

Επίσης στο τέλος μας τα χάλασε λίγο που είπε ότι "η Ελλάδα αφού ανακάμψει θα αναλάβει ηγετικό ρόλο σε όλο το παγκόσμιο γίγνεσθαι".:eek:

Link to comment
Share on other sites

Ετοιμάζονται για ΕΕ χωρίς ευρώ | αρθρογραφια , αρθρογραφοι , γιωργος δελαστικ | ethnos.gr

ΕΛΑΧΙΣΤΟΙ απλοί Έλληνες πολίτες έχουν συνειδητοποιήσει ότι σούπερ μάρκετ, εταιρείες κινητής τηλεφωνίας, εφοπλιστές και άλλες μεγάλες ξένες επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στην Ελλάδα κάθε βράδυ -και εννοούμε κυριολεκτικά κάθε βράδυ, με την πλήρη σημασία των λέξεων!- στέλνουν όλες τις εισπράξεις της ημέρας στο... εξωτερικό! Το σοκ γενικεύεται, καθώς το ίδιο συμβαίνει και στην Ισπανία και στην Πορτογαλία, ακόμη και στην Ιταλία εσχάτως! Με τον τρόπο αυτό οι επιχειρήσεις θεωρούν ότι αμύνονται έναντι περίπτωσης επιστροφής κάποιας χώρας του Νότου της ΕΕ σε εθνικό νόμισμα, αδιαφορώντας βεβαίως για το ότι με τον τρόπο αυτόν υποσκάπτουν πλήρως την εμπιστοσύνη στο ευρώ.

και από την άλλη:

Πριν μερικές μέρες είδα ένα άρθρο που ανέφερε ότι κριτήριο εισοδήματος στο μέλλον θα είναι και τι βαθμό πτυχίο έχει ο κάθε ένας!!

Το άρθρο έπαιρνε στίγμα από ένα κείμενο στη Ναυτεμπορική, που έλεγε ότι στο υπό κατάρτιση φορολογικό νομοσχέδιο, μεταξύ άλλων, κριτήριο θα είναι ο χρόνος άσκησης του επαγγέλματος αλλά και η ειδικότητα καθώς και οι επιστημονικοί τίτλοι!!!

Με λίγα λόγια, όσο πιο πολλά πτυχία έχεις, τόσο πιο πολύ θεωρεί η εφορία ότι έχεις την δυνατότητα μεγαλύτερου εισοδήματος και άρα τόσο πιο πολλά σε φόρους θα πληρώνεις!!!

http://www.capital.gr/News.asp?id=1601202

...γιούπι.....

Έγινε επεξεργασία από colt3003
Link to comment
Share on other sites

Συνάντηση με τον Aρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο είχε στο Μέγαρο Μαξίμου ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς. Σύμφωνα με πληροφορίες από το Αθηναϊκό Πρακτορείο, ο κ. Σαμαράς διαβεβαίωσε τον προκαθήμενο της ελλαδικής Εκκλησίας ότι δεν τίθεται θέμα περικοπών στους μισθούς των κληρικών.

Ε άι στο διάολο...

Link to comment
Share on other sites

Ε άι στο διάολο...

Κατσε ρε συ... Αμαν καναμε να πεισουμε τα παππουδια στις τελευταιες εκλογες.. Τους ειπαμε οτι οι κουμμουνιστες θα τους παρουν τα σπιτια, βαλαμε τους φαρμακοποιους να μην τους δινουμε φαρμακα κτλ.. Ε δεν ειναι να τα βαζουμε με το παπαδαριο τετοιες ωρες.. Χρειαζομαστε τον κοσμο ηρεμο για να μπορεσουμε να τον σωσουμε..:crazy_pilot:

Link to comment
Share on other sites

my view

Κατσε ρε συ... Αμαν καναμε να πεισουμε τα παππουδια στις τελευταιες εκλογες.. Τους ειπαμε οτι οι κουμμουνιστες θα τους παρουν τα σπιτια, βαλαμε τους φαρμακοποιους να μην τους δινουμε φαρμακα κτλ.. Ε δεν ειναι να τα βαζουμε με το παπαδαριο τετοιες ωρες.. Χρειαζομαστε τον κοσμο ηρεμο για να μπορεσουμε να τον σωσουμε την εκκλησία να επιχειρεί έμμεσα να διαστρεβλώσει την αντίληψη ρεαλισμού και πραγματικότητας στον λαό γιατί αυτό εξυπηρετεί πολιτικά συμφέροντα..:crazy_pilot:
Link to comment
Share on other sites

Το Μέτρο και το Μετρό! Από δω και μπρος Μετρό με μέτρο! | Freepen.gr

Τα ΜΜΜ υποτίθεται πως επιτελούν ένα κοινωνικό έργο. Να μπορεί ο εργαζόμενος να πάει στην εργασία του, ο συνταξιούχος τη βόλτα του, ο μαθήτης στο φροντιστήριο, ο άνεργος να βρει μια εργασία. Έχουν δηλαδή ένα λαϊκό χαρακτηριστικό.

Με 620 δρχ εισιτήριο, πόσο λαϊκό ή κοινωνικό χαρακτήρα διατηρούν; Ένα ζευγάρι αν αποφασίσει με τα παιδιά του να κατέβει στο κέντρο για να επισκεφθεί για παράδειγμα την Ακρόπολη χρειάζεται € 14,20 (!!!) να πάει και να ρθει ή αν προτιμάτε έναν πράσινο Κολοκοτρώνη!

Θα δίνατε ποτέ εσείς 5000 δρχ για να πάτε και να ρθετε οικογενειακώς στο κέντρο;

Link to comment
Share on other sites

1.2€ X 8 (4 ατομα πηγαινε-ελα) = 9.6€ .... με 5 ατομα παει 12€

Πως εφτασε 15€ αυτος? Οχι οτι τα 10€ ειναι λιγα βεβαια...

Το άρθρο λέει ότι θα πάει στα 1.8€ , και υποθέτει ότι δεν θα γυρίσουν σε 90 λεπτά, άρα για μία τετραμελή οικογένεια βγαίνει 14,4€ (πάλι όχι 14.2€ but you got the point).

Link to comment
Share on other sites

Τα παιδιά λογικά θα έχουν μειωμένο. Ας υποθέσουμε ότι θα χρησιμοποιήσουν μετρό ή πάνω από ένα μέσο, οπότε δεν θα κάνουν χρήση των εισιτηρίων μονής διαδρομής.

Οπότε 2Χ 0.7(0.85) + 2Χ1.4(1.8) = 4.2(5.3) για να πάει και άρα 8.4(10.6) ευρώ για πάει και να γυρίσει.

Και πάλι το κόστος είναι μεγάλο. Αύξηση των εισιτηρίων πάντως εμένα μου λέει να αναμένετε μελλοντικά αύξηση στην σημαία των ταξί και στην βενζίνη.

Link to comment
Share on other sites

Χτες Γαλάτσι - Σεπόλια μέσω εθνικής οδού το ταξί μου πήρε 8 ευρώ. (μη χειρότερα!)

Και 5 ευρώ να πλήρωνε η τετραμελής οικογένεια, δεν είναι λίγα αν κάνει 2-3 στάσεις απόσταση από την αφετηρία τους.

Link to comment
Share on other sites

Καλή η πλάκα με το συμπαθές τετράποδο αλλά τα νέα δείχνουν άλλα - Δημοσκόπηση: Στις 2 μονάδες το προβάδισμα της ΝΔ | Newsbomb.gr .

Και αν συνεχίσει έτσι η κυβέρνηση θα ανέβει ακόμη περισσότερο η ΧΑ.

Βέβαια το πιο ανησυχητικό -στο τέλος του άρθρου- είναι το 37% που δεν έχει πάρει χαμπάρι (δεν πιστεύω ότι τόσοι έχουν συμφέρον από αυτή την κατάσταση).

Αλλάζοντας θύμα , και επειδή αποδείχτηκε επιτυχία , επιβάλλονται τα γνωστά - Αυξάνεται από σήμερα ο ΦΠΑ στην Ισπανία | Newsbomb.gr

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.