Jump to content



Χρεοκοπία Ελλάδας


Chosen

Recommended Posts

εισαι σιγουρος οτι το 100% των Δ.Υ δεν κανει απολύτως τιποτα ;

Προφανως οχι. Απλα υπερβαλλω για να προκαλεσω. :p

Απλα ειναι τοσοι πολλοι οι αλλοι (οι 55αρηδες -ουτε- βασικης εκπαιδευσης) που δεν κανουν τιποτα κ που πληρωνονται με πολλαπλασια χρηματα απο τους προηγουμενους σε σημειο να (συ)ζηταμε απολυση ολων μηπως κ απαλαγουμε απο αυτους.

Κ για να ακριβολογουμε το ανδρο της διαφθορας κ η μεγαλυτερη σπαταλη χρηματων γινεται στους δημους/νομαρχιες απο δημοτικους υπαλληλους (απο δημαρχο εως μεθυσμενο οδοκαθαριστη αλλα καλο παιδι ο Αντωνης) κ οχι απο ΔΥ με ξεκαθαρα καθηκοντα (δασκαλοι κλπ).

Link to comment
Share on other sites

Φέτος βγάλανε λέει πλεόνασμα ( ασχέτως αν πλεόνασμα δεν υπάρχει, γιατί για να πούνε ότι έχουνε πλεόνασμα περάσανε χρέη του δημοσίου σε άλλες μορφές εκτός προϋπολογισμού ) κανά 300άρι μύρια... και πέθανε λίγος κόσμος από την πείνα, και αργότερα από το κρύο.

Του χρόνου που έχουνε συμφωνήσει με την ΤΡΟΙΚΑ στο μνημόνιο version 666 ότι πρέπει να έχουμε πλεόνασμα 2.4δις τι θα γίνει ?

Link to comment
Share on other sites

Πραγματικά δεν ξέρω τι να γράψω. Είναι να χτυπάς το κεφάλι σου στον τοίχο...

Xαχαχα, άλλοι ο Πάγκαλος και "αυτοί", άλλοι ο Βενιζέλος και οι "εκείνοι"..

Ο Πάγκαλος ήταν "αυτός ο κακός που μας κυβερνούσε", ενώ ο Παυλόπουλος, ο Σαμαράς και ο Βενιζέλος είναι διαφορετικοί..

Αχαχαχαχαχαχα

Όλοι τους κλωτσιές θέλουν...

Link to comment
Share on other sites

Xαχαχα, άλλοι ο Πάγκαλος και "αυτοί", άλλοι ο Βενιζέλος και οι "εκείνοι"..

Ο Πάγκαλος ήταν "αυτός ο κακός που μας κυβερνούσε", ενώ ο Παυλόπουλος, ο Σαμαράς και ο Βενιζέλος είναι διαφορετικοί..

Αχαχαχαχαχαχα

Όλοι τους εκτός του συριζα κλωτσιές θέλουν...

fixed

Link to comment
Share on other sites

Γραφικότητες περί ESM και ΣΥΡΙΖΑ από τον δραχμοσυμμορίτη - ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΑΖΑΚΗΣ: Η Ελλάδα υπό ενισχυμένη εποπτεία για πάντα…

Για καμία 30αριά χρόνια θα μας έχουν σε επιτήρηση. Και άντε εμείς. Τα παιδιά είναι κρίμα που θα βρεθούν σε δύσκολες οικονομικές καταστάσεις.

Link to comment
Share on other sites

Αυτό χρειαζόμαστε σε Πανελλαδική έκταση και για πολλές ημέρες για να αλλάξει κάτι

Για μια μέρα και μια νύχτα, η Δράμα έβαλε λουκέτο

Στην τηλεόραση βέβαια ελάχιστη εώς καμία αναφορά έτσι;;;; :/

Link to comment
Share on other sites

kathimerini.gr | ΔΝΤ: Τι να τον κάνεις τον ορυκτό πλούτο αν έχεις... φοροδιαφυγή

Οι οικονομολόγοι του ΔΝΤ διαπίστωσαν επίσης ότι οι πλούσιες χώρες σε φυσικούς πόρους παρουσίασαν τις τελευταίες δεκαετίες χαμηλότερους ρυθμούς ανάπτυξης από ό,τι οι φτωχές σε πρώτες ύλες.

Ετσι, λοιπόν, ξεκίνησαν να αναζητούν την αιτία. Κατά τη διάρκεια της αναζήτησης εντόπισαν δύο κοινά χαρακτηριστικά:

Πρώτον, μεγάλη διαφθορά στο πολιτικό σύστημα και στη Δημόσια Διοίκηση. Οι χώρες με πλούσιες πρώτες ύλες παράγουν υψηλά κέρδη. Αυτά θα μπορούσαν να μοιραστούν προς όφελος όλης της οικονομίας και των πολιτών της. Στην πράξη δημιουργούνται ελίτ που προτιμούν να μοιράζονται τα υψηλά κέρδη σε λιγότερους. Αυτό το σύστημα ξεκινάει κυρίως από τους πολιτικούς και καταλήγει σε μία χαλαρή Δημόσια Διοίκηση, η οποία δεν διαθέτει αυστηρούς και αποτελεσματικούς ελέγχους.

Δεύτερον, υψηλή φοροδιαφυγή. Οι χώρες αυτές διαθέτουν αναποτελεσματικό φοροελεγκτικό μηχανισμό, χαλαρή φορολογική νομοθεσία και πολλά «παράθυρα» για ευνοϊκή μεταχείριση των πολυεθνικών εταιρειών.

Link to comment
Share on other sites

Δεν μας λεει η μελετη ομως αυτοι οι πολιτικοι απο που προηλθαν.

Δεν μας λεει η μελετη ομως σε οοοοοοοολες αυτες τις (δυνητικα πλουσιες) χωρες πως και δεν βγηκε ενας σωστος (μη διεφθαρμενος) πολιτικος??

Θελει μηπως η περισπουδαστη μελετη να μας πει τι εγιναν οι πολιτικοι που πηγαν να παρουν τον φυσικο πλουτο των χωρων τους απο την ελιτ και να τον δωσουν στον λαο??? Υπηρχαν και τετοιοι... Δεν ειναι ΟΛΟΙ οι λαοι ζωα να ψηφιζουν 30-40 χρονια τους ιδιους.

Θελει να μας πει τι εγιναν οι Patrice LaΜumba στο Κονγκο ή τι εγινε ο Salvador Alliende στη Χιλη? Θέλει μηπως να μας πει για τους "Μαχητες της Ελευθεριας" οπως τους ελεγε ο Ριγκαν, τους Κοντρας στη Νικαραγουα?

Θελει να μας πει για τις καταγεγραμενες απο την Γερουσια (στο ελεγχο που εγινε) 900 (με 2 μηδενικα) "μεγαλες" και 3000 (με 3 μηδενικα) "μικρες" επιχειρησεις της ΣΙΑ σε χωρες του 3ου κοσμου μονο για τα 14 χρονια (απο τα 40+++ της ιδρυσης της) που μπορουν να δουν declassified εγγραφα, αποκλειστικα σε χωρες του λεγομενου 3ου κοσμου?

Μαλλον η φοροδιαφυγη φταιει.

Γελαει ο κοσμος...

Link to comment
Share on other sites

Αμα τελειώσει με τα γέλια ο κόσμος, ας θυμηθεί τον Αλογοσκούφη που υπολόγιζε την παραοικονομία στο 25% του ΑΕΠ και την ενέταξε εν μέρει σε αυτό. Απο όσο θυμάμαι, τότε δεν γέλαγε κανένας. Οσο για το ποιός τον έβαλε εκεί, να μην τα ξαναλέμε ε?

Στο παρόν άρθρο εγώ βλέπω αυτό που καταλάβαινα. Ο'τι και να βρεθεί στην Ελλάδα, δεν θα κάνει τον κόσμο της πλούσιο , αλλά μια χούφτα ανθρώπους, οι οποίοι θα καρπωθούν τα πάντα, με τη βοήθεια των πολιτικών ΠΟΥ ΨΗΦΙΣΑΜΕ ΕΜΕΙΣ.

http://www.antinews.gr/2013/08/20/224807/

Έγινε επεξεργασία από colt3003
Link to comment
Share on other sites

Οσο για το ποιός τον έβαλε εκεί, να μην τα ξαναλέμε ε?

από τη στιγμή που οι εκλογές του 2000 συνεχίζουν να είναι βρώμικες, κανένα αποτέλεσμα εκλογώνε δεν είναι καθαρό για εμένα. Και οι τυφλοί είχαν δει τότε, μόνο η δικαιοσύνη δεν είδε. Να τα ξαναλέμε.

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.